MAREŠ PŘESTUPUJE DO BOLTONU

30.08.2006, 00:40
Aktuality
Český reprezentant a účastník letošního MS v Německu Pavel Mareš je blízko přestupu do anglické Premier League. Jeho novým zaměstnavatelem by se měl stát Bolton Wanderers, jedinou překážkou už je zdravotní prohlídka. Mareš působil v Zenitu Petrohrad, ale po odchodu Vlastimila Petržely jeho pozice v ruském klubu klesla.

Skauti Boltonu si Mareše všimli při návštěvě Ruska. Manažer Boltonu Sam Allardyace chce do konce letního přestupového období přivést alespoň jednu posilu, měl by jí být právě bývalý obránce Sparty Praha a odchovanec pražských Bohemians. Samotný hráč si této nabídky velmi cení. "Je to pro mě fantastická šance," neskrývá svoji radost z nabídky.

Marešovy problémy v Zenitu začaly příchodem nizozemského trenéra Dicka Advocaata, který si ve svém korejském reprezentačním angažmá vyhlédl jako posilu obránce Kim Dong-Jina, který dostával přednost v základní sestavě. V loňské sezoně Mareš postoupil se spoluhráči až do čtvrtfinále Poháru UEFA, kde Zenit nestačil na pozdějšího vítěze - tým FC Sevilly.

"Trenér mě nestaví do základní jedenáctky a upřednostňuje slabší korejské hráče. Bude pro mě ctí oblékat dres tak slavného klubu, jako je Bolton v Anglii i v celém světě. Přestup jsem si moc přál, přeci jen to je jedna z posledních možností na velký přestup a věřím, že se v Anglii prosadím," dodal Mareš, o jehož slovech o jednom z nejlepších anglických klubů se dá s úspěchem pochybovat.

K přestupu se vyjádřil i samotný manažer Boltonu Sam Allardyce. "Ten hráč je velmi talentovaný. Chci ho ve svém týmu, protože je to velký bojovník a navíc je dobře vybavený technicky. Jeho přestup nám hodně pomůže," zalichotil Marešovi manažer, jehož jméno se skloňovalo v souvislosti s nahrazením Švéda Erikssona na pozici kouče anglické reprezentace.

Na Reebok Stadium možná zamíří i Argentinec Aldo Duscher, momentálně hájící barvy Depotiva La Coruňa. Největší letní posilou Boltonu je ovšem Francouz Nicolas Anelka, který přišel za částku okolo 12 milionů eur z tureckého Fenerbahce a vrátil se po dlouhé době zpět na Britské ostrovy.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (26)

Přidat komentář
Shevchenko

Co ten Vieri tam vyvádí? Z Monaca přestoupí do Sampdorie a pak říká, že chce ukončit kariéru, no a nakonec jako volný hráč přestoupí do Bergama. (???)

Nevíte jak je to s tím Vogelem a Oliveirou, jestli se vymění + peníze za Oliveiru ??

Reagovat
smazaný uživatel

Vogel už by měl být v Betisu, ten teď zvýšil požadovanou částku za OLiveiru..

Reagovat
smazaný uživatel

Vogel už by měl být v Betisu, ten teď zvýšil požadovanou částku za OLiveiru..

Reagovat
Shevchenko

proč proboha zvýšil ??

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, co Lopera vymýšlí..

Reagovat
smazaný uživatel

Lopera je známý keťas, bodejť taky ne, když je vlastníkem klubu... Jinak Štěrdo, dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Co dobrý..?

Reagovat
smazaný uživatel

Článek a to, že ses toho za mě včera/dneska ujal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl, že je to za tebe, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč autor Marešovi vkládá do úst, že Bolton je jeden z nejlepších anglických klubů, když on mluví jen o slávě klubu? Je dobře, že se to snažil nějak zajímavě okomentovat a oživit pro nás článek, ale tady se sekl. Ale budiž mu odpuštěno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to Mareš skutečně řekl, že je to jeden z nejlepších anglických klubů, nicméně přiznávám, že jsem udělal chybu a to, že jsem tam ono vyjádření nenapsal.. Snažil jsem se z těch vyjádření nějaké vybrat, ale to o jednom z nejlepších anglických klubů jsem se nezmínil.. OK, přiznávám, je to moje chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*nofan

Ve sportu jsem četl, že Bolton má jednu z nejdůkladnějších zdravotních prohlídek v Anglii, protože upředňostňujou silovou hru. To by se sem taky dost hodilo.

Reagovat
HOST*bettega

15 nejlepších italských útočníků součastnosti. Podle

1) platnosti pro team

2) vstřelených gólů za uplynulé, řekněme dvě sézóny.

3) individuálních schopností

4) a konečně podle budoucnosti

Vieriho jsem nezařadil,ač možná nejlepší útočník druhé poloviny 90. let na světě, tak paří spíše do historie. Stejně jako Alex.

1 TOTTI

2 TONI

3 INZAGHI

4 GILARDINO

5 LUCARELLI (Livorno)

6 CASSANO

7 IAQUINTA

8 ROCCHI (Lazio)

9 TAVANO (Empoli - Valencie)

10 BONAZZOLI (Sampdoria)

11 CARACCIOLO (Palermo)

12 DI MICHELE (Palermo)

13 ESPOSITO (Cagliari)

14 DEL PIERO

15 BAZZANI (Sampdoria)

A tři největší talenti a budoucnost italského útoku.

1 ROSSI (Man.UNT)

2 PALLADINO (Livorno - Juve)

3 PAZZINI (Fiorentina)

Jinak zajímalo by mě Váš názor jestli paří Enzo Maresca z FC Sevilla do repre. Měl by dostat šanci v budoucnu od Donadoniho?

Reagovat
Shevchenko

ty týmy jsi tam nemusel psát, Tottiho bych nedal na první místo, spíž Toniho A Marescovi bych šanci dal ...

Reagovat
sansiro

Milan monitor ‘Dinho situation

Wednesday 30 August, 2006

Milan’s hopes of signing Ronaldinho have increased after a reported bust-up between the player and Barcelona boss Frank Rijkaard.

The Brazilian attacker was left out of the Liga debut against Celta Vigo at the weekend, which they won 3-2, after apparently refusing to attend Saturday’s training session.

Rijkaard, already unhappy that the South American was busy with promotional activities just hours before the 3-0 defeat to Seville in the European Super Cup, subsequently dropped him.

That incident has inevitably fuelled speculation that the former Paris SG ace is coming towards the end of his Nou Camp stint, especially given the admiration which Milan owner Silvio Berlusconi has for him.

Nevertheless, it seems highly unlikely that a deal can be finalised this summer with the transfer window closing on August 31.

However, the Rossoneri could make a bid for the World Cup player ahead of the 2007-08 Serie A campaign.

Ronaldinho is contracted to Barcelona until 2010 and an extension until 2014 is still under discussion.

Milan officials are currently in contact with the South American star’s brother and agent, Roberto de Assis Moreira, to finalise Ricardo Oliveira’s transfer to Italy from Betis, but may now decide to discuss Ronaldinho himself.

Despite the fact that the attacker’s price-tag has dropped slightly after a disappointing World Cup, it’s understood that it would take something around £50m to net him.

Reagovat
smazaný uživatel

To není kocour, ale spíš kachna velikosti pštrosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Luis

To snad psali v anglickom šípu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Aha..

Reagovat
HOST*Luis

nebo mě napadá Blesk pro ženy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je..?

Reagovat
HOST*Luis

to je ještě větší kalibr, než předešlé dva tituly! Ale to neřež! Hlavně, že je to zbožné přání pana expremiéra makaróna, který se nenaplní!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec z přestupu sešlo, údajně kvůli Marešově nedostatečné fyzické kondici..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Hřebík se určitě nadýmá pýchou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele