Mareček začal asistencí

02.09.2012, 23:05
Aktuality
Povedenou premiéru v dresu Heerenveenu má za sebou český fotbalista Lukáš Mareček. Poté, co se v týdnu dohodl na hostování z Anderlechtu, dnes nastoupil v základní sestavě při remíze 2:2 s mistrovským Ajaxem Amsterodam. Sám k ní přispěl asistencí na druhý gól svého týmu.

Mareček strávil na hřišti celý zápas a blýskl se zejména těsně před přestávkou, když lobovaným pasem našel za obranou Finnbogasona, který svým druhým gólem v zápase poslal Heerenveen do vedení.

Domácí měli i trochu štěstí, že rozhodčí nechal pokračovat ve hře, jelikož na hrací ploše v tu chvíli byly dva míče. Ovšem ten nesprávný současně s Marečkovou přihrávkou jeden z hráčů z trávníků odkopl.

Ajax nakonec alespoň vyrovnal, když se rovněž podruhé v utkání prosadil Serero. Tentýž hráč dostal vzápětí červenou kartu za skluz zezadu, ale Ajax už remízu uhájil.

V dalším duelu nizozemské ligy zvítězil Arnhem 1:0 nad Feyenoordem Rotterdam, když jediný gól utkání dal v poslední minutě bývalý sparťanský útočník Wilfried. Feyenoord tak dostal druhou "sparťanskou" ránu během týdne, když ve čtvrtek vypadl z Evropské ligy právě se Spartou. V dresu Arnhemu odehrál celý zápas Tomáš Kalas.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (7)

Přidat komentář
JacoBee

Čim víc čechu bude hrát v základech tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

to dá rozum

Reagovat
JacoBee
Reagovat
smazaný uživatel

ou Krásný přehled o hře má

Reagovat
smazaný uživatel

Amsterodam Jinak Mareček hodně dobrej výkon a zahrával snad všechny standartky.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Didier Drogba

sakra, mělo být

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele