Marco van Basten trenérem Holandska?

01.01.2002, 20:08
Aktuality
Bývalý holandský fotbalista, dnes sedmatřicetiletý Marco van Basten, který se v roce 1992 stal nejlepším fotbalistou světa, by se v bodoucnu mohl stát trenéren národního týmu Holandska. Van Basten totiž se totiž chystá na trenérský kurs a netají se ambicemi vrátit se do světového fotbalu jako kouč národního týmu. Stát by se jím mohl v květnu roku 2003, kdy kurs dokončí a bude mít licenci. Dosavadní trenér tulipánů, Louis van Gaal, odstoupil po neúspěné kvalifikaci na letošní mistrovství světa.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

12 let

Reagovat
edejv

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší!

Reagovat
brusel1

Marijan Vlak

Marco Rossi (Miroslav Beránek), Pietro Vierchowod, Bernard Casoni (Bernd Storck)

Paulo Sousa, Erwin Koeman, Andreas Möller

Robert Jarni, Lothar Mätthaus

Szerhij Rebrov, Bobby Davison (Thomas Doll)

Reagovat
brusel1
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele