Maradona otevře síť restaurací

28.11.2002, 18:05
Aktuality
Bývalá argentinská fotbalová hvězda Diego Armando Maradona hodlá otevřít síť restaurací. Restaurace mají nést jeho jméno a jako první ji podle jeho slov navštíví fanoušci v Argentině a v Itálii, konkrétně ve městech Buenos Aires a Neapol. Maradona skončil fotbalovou kariéru neslavně - kokainovými skandály.

Několikrát se pokoušel o návrat na fotbalové trávníky, ovšem pokaždé neúspěšně. Musel se totiž léčit v protidrogových léčebnách - pochopitelně luxusních. Poslední roky se Maradona léčí na Kubě, kam ho osobně pozval Fidel Castro. Maradona ale fotbal stále hraje, ovšem pouze ve formě různých exhibicí.

Ale zpět k restauracím. Maradona doufá, že na dráze majitele restaurací bude stejně úspěšný jako na dráze fotbalové. Podle dostupných informací by měly být v restauracích obrázky z jeho fotbalové kariéry. Maradona by chtěl uvést i projekt pojízdného muzea, dále by chtěl pořádat golfové turnaje v Neapoli.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1433)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele