Manucho bude hostovat v Panathinaikosu

01.02.2008, 13:17
Aktuality
Manchester United nedávno získal angolského útočníka Manucha a podepsal s ním smlouvu na tři a půl roku. Africký fotbalista si však bude muset na premiéru v dresu anglického klubu počkat, druhou polovinu letošní sezony totiž stráví na hostování v Panathinaikosu Atény...

"Po turnaji se vrátím do Luandy a poté poletím do Atén. Těším se na řecký fotbal a pak se mi snad podaří uspět na Old Trafford," prohlásil pro angolskou televizní stanici 24letý fotbalista, který v současnosti svou zem reprezentuje na africkém šampionátu.

Manucho se na turnaji v Ghaně trefil do černého již třikrát, pomohl Angole k postupu do čtvrtfinále a ukázal, že si ho manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson rozhodně nevybral do týmu jenom kvůli tomu, že jeho jméno podobá názvu anglického klubu.

"Je to vysoký, agilní a rychlý útočník," charakterizuje Ferguson angolskou hvězdu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele