Mannone návrat do vlasti nechystá, chce pokračovat v Arsenalu

15.10.2012, 21:40
Aktuality
Vito Mannone se letos pravidelně objevuje v brance Arsenalu a svými výkony údajně zaujal i kluby ve své vlasti. Mladý italský gólman ale jejich zájem neopětuje a hodlá i nadále působit na severu Londýna, kde je podle svých slov spokojen...

Čtyřiadvacetiletý rodák z lombardského Desia si údajně vysloužil pozornost Neapole, která pomalu hledá dlouhodobou náhradu za stárnoucího Morgana De Sanctise, a také milánského AC.

V italských médiích se navíc objevila citace, podle níž by Mannone jednou za Rossoneri rád chytal, sám ale tato prohlášení popírá. ”Chci ujasnit, že ty spekulace jsou nepravdivé. V Arsenalu mám ještě pár let smlouvu a jsem zde spokojen,” prohlásil odchovanec Atalanty, který z rodné země odešel do Londýna v roce 2005.

”Rád bych zůstal v Arsenalu co nejdéle, do jiného klubu se mi nechce,” dodal Mannone, který letos profituje ze zranění obvyklé jedničky Wojciecha Szczesnyho a ve stále ještě mladé sezóně naskočil už do sedmi soutěžních zápasů Arsenalu.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (629)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele