Mandžukić končí v Kataru, ve hře je návrat do Itálie

06.07.2020, 11:00
Aktuality
Jenom šest měsíců strávil Mario Mandžukić v katarském klubu Al-Duhail. Zkušený chorvatský útočník přišel v zimě zdarma z Juventusu a smlouvu měl ještě na dva roky, s vedením se ovšem dohodl na ukončení spolupráce a chystá se zpět do Evropy...

34letý útočník v Asii naskočil jenom k pěti zápasům, v nichž nedal ani jednu branku.

"S vedením jsme se navzájem domluvili na ukončení mého kontraktu. Vážím si důvěry a pohostinnosti, jichž se mi v Kataru dostalo a klubu přeji do budoucnosti jenom to nejlepší," rozloučil se vice-mistr světa s katarským celkem.

Mandžukić v minulosti střílel góly v dresech Dinama Záhřeb, Wolfsburgu, Bayernu Mnichov a Atlética Madrid, před pěti a půl lety pak zakotvil v Juventusu. Za ten odehrál 162 zápasů, do sítí soupeřů poslal 44 míčů a nyní není vyloučen jeho návrat na Apeninský poloostrov. Zájem mají AC Milán a Benevento, další variantu představuje Lokomotiv Moskva.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
TheMally11

Benevento

nebo zpět do Dinama

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
Slavia10

Do Slavie bych ho chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mohl být ještě v Juve. Horší než Berna není

Reagovat
smazaný uživatel

On byl tenkrát v ty partě jak udelali d Wolfsburgem titul?

Reagovat
oli9

nebyl přišel tam pozděj... Tam byl Džeko a Grafite

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě nějaký Ibiševič tam pálil, ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Zvejzdan Misimovic to byl, pak hrál myslim v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibisevic byl v te dobe myslim v Hoffe a u Vlku nikdy nebyl

Reagovat
Pablos

Ani nevím, že tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimnul jsem si ho uz za Dinamo v jednom predkole (?) proti Sparte, kde vypadal na tu svou postavu sama ruka sama noha trochu neohrabane, ale bylo videt, ze z nej neco bude a v Chorvatsku dlouho nevydrzi

Reagovat
stas87

Ak by akceptoval nizsi plat a menej minut na ihrisku, dokazem si ho v klude predstavit v BVB ako dvojka za Haalandom, v niektorych zapasoch mozu hrat kludne spolu. Nemecko dokonale pozna, aj z pozicie nahradnika moze dat 10+ za sezonu uplne v klude. Je zadarmo, cize ani tu nie je problem. Pochybujem ale, ze takto Zorc premysla. Reus je neustale zraneny, dalsieho utocnika nemaju..

Reagovat
AngryPrd

Takze dovolenka uz skoncila a on chce znova hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by řekl, že když jde takovej hráč do klubu v Kataru, že tam na něm postaví hru, bude mít automaticky místo v základu a v klidu tam dohraje kariéru. Čím to je, že si tam sotva kopl? Jazyková bariéra? Nebo kašlal na tréninky a jel si tam vydělat prachy za minimum úsilí?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele