Manchester vyhrál skupinu

20.03.2002, 12:40
Aktuality
Manchester United porazil v posledním utkání skupiny A druhé fáze Ligy Mistrů Boavistu Porto jasně 3:0 a do čtvrtfinále půjde z prvního místa. Alex Ferguson byl s výkonem velmi spokojen: "Byl to výborný zápas, hráli jsme v pohodě a přestože se Boavista hodně snažila, dokázali jsme vyhrát a vybojovat první místo ve skupině." Jedním z nejlepších hráčů na hřišti byl Diego Forlán, nová posila United, který dostal šanci místo zraněného van Nistelrooye. "Hrál skvěle, byl jedním z našich nejlepších hráčů," dodal k jeho výhonu Ferguson. Ve čtvrtfinále může Manchester narazit i na jeden ze dvou anglických klubů. Liverpool už do vyřazovacích bojů postoupil, Arsenal potřebuje dnes potřebuje v Turíně proti Juventusu uhrát lepší výsledek než Leverkusen na hřišti Deportiva la Coruňa.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

ČURACI MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele