MANCHESTER STÁLE USILUJE O HARGREAVESE

11.04.2007, 22:14
Aktuality
Přestup Owena Hargreavese z Bayernu Mnichov do Manchesteru United se zřejmě opět o něco přiblížil. "Rudí ďáblové" se nenechali odradit ani neúspěchy během posledních dvou přestupních termínu a na stůl položili nabídku, kterou v Bavorsku velmi poctivě zváží...

"Pokud je to pravda, potom za Hargreavese máme nabídku mezi 25 - 30 miliony eur, pak bych jeho uvolnění hodně zvažoval," prozradil v rozhovotu pro televizní stanici Premiere prezident Bayernu Franz Beckenbauer.

"Vedení podle mého názoru přemýšlí, že tato cesta by splňovala potřebu mít tady tohoto hráče," naznačil dále Beckenbauer možný prodej anglického záložníka na Old Trafford.

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson o Hargreavese usiluje již hodně dlouho. Před letošní sezónou Bayern odmítl dvě nabídky anglického klubu a podobně dopadly námluvy i v zimě. Tehdy čerstvému semifinalistovi Ligy mistrů nepomohl ani fakt, že splnil finanční požadavky Bayernu a nabídl 25 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*rb

...United by chceli zbrojiť...Hargreaves, Berbatov, Ribery, mladý Nani zo Sporting Lisabon, Huntelaar z Ajaxu...naopak, odísť by mali Mickael Silvestre a Wes Brown /obaja do Newcastle/...samozrejme, všetko sú len špekulatívne transfery...

Reagovat
smazaný uživatel

Brown by měl zůstat, Silvestre může odejít.

Reagovat
HOST*max

Nani je druhý Cristiano Ronaldo,od něj se ještě dočkáme věcí

Reagovat
HOST*Fergie

Hargreaves neni zas tak úžasnej, jak všichni řikají. Carrick se v United stále rozehrává a za chvíli bude lepší...

Reagovat
HOST*jeff

Místo něj bych zkusil získat Deca MU by byli téměř bez chyby

Reagovat
HOST*hzmb

Deca? si děláš srandu ne? to je moc to by se mi manchester fajt zprotivil a to mu fandim už od mala . Jinak Hargreaves je super hráč bylo by super kdyby k nam přišel . A ten W. Brown ma jit prej do sunderlandu pokud vim.

Reagovat
Radin

Kdo se včera díval na Bayern,tak uzná že Hargreaves nemá co dělat v MU.Hrál uplně strašně,kazil centry a přímáky,prostě vše a ještě blbě bránil.Tak že by to byl blbej kup

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, podle jednoho zápasu se pozná, že na to nemá.

Reagovat
HOST*

ako mozes posudzovat hraca ked ho vidis hrat jeden zapas? zle hral cely tym nie len on.Hargreaves je vynikajuci zaloznik a Manchester zase neni ziaden bozsky tym .je mlady a perspektyvny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele