Manchester roztáčí přestupový kolotoč

19.01.2002, 15:06
Aktuality
Argentiský útočník Diego Forlan se s největší pravděpodobností stane hráčem Manchesteru United. Jak jsme vás informovali, přiletěl do Anglie včera ráno a původně měl dokončit přestup do Middlesbrough. Letěl sem ale s tím, že je otevřená i možnost přestupu na Old Trafford. Tak to také nakonec dopadlo, Forlan říká: "Měl jsem jít do Middlesbrough, ale Manchester nabídl víc, mě i klubu (Indepentiente)." Pokud projde lékařskými testy, měl by v pondělí podepsat čtyřletou smlouvu. Manchester za něj argentinskému klubu zaplatí 6.9 miliónu liber.
Manažer Middlesbrough, bývalý spolupracovník Alexe Fergusona Steve McClaren, je pochopitelně zklamán, Diego měl jít do jeho týmu. Opět se mluví o tom, že by do Middlesbrough mohl zamířit Dwight Yorke, právě z Manchesteru. Jeho cena by se pohybovala okolo šesti miliónů liber.
Aktuální je stále přestup Paola Di Cania z West Hamu do Manchesteru. Týmy se ale nemohou dohodnout na přestupové částce, Manchester nabízí 2.5 miliónu, West Ham chce o milión víc. Objevily se i zprávy o tom, že by záložník Manchesteru Juan Pablo Verón mohl přestoupit zpátky do Lazia, odkud v létě přišel za 28 miliónů liber. Jeho aktuální cena je prý o dva milióny vyšší. Verón řekl, že pokud o něj bude mít jeho bývalý klub zájem, mohl by se vrátit.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechoď tam Diego-nepochopí Tě tam!!!!

Reagovat
ACSMan

stroj času?

Reagovat
ACSMan

a nebo máš pomalej net a než se to uploudlo na web tak to trvalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele