Manchester má problémy s obranou

28.04.2002, 11:42
Aktuality
Seznam zraněných hráčů v Manchesteru United se stále neztenčuje. Sice se uzdravil Roy Keane, přibyl na něj ale stoper Laurent Blanc. Manažer Alex Ferguson ale věří, že se dá do zápasu s Leverkusenem do pořádku. Blanc si v úvodu prvního semifinále Ligy Mistrů s Leverkusenem poranil koleno. Zápas sice i přes bolesti dohrál, teď ale může jen doufat, že se do odvety stihne uzdravit. Dalším už déle zraněným obráncem, který by do zápasu mohl nastoupit, je Ronny Johnsen, který měl také poraněné koleno. Manchesteru z obrany vypadl Gary Neville, který si podobně jako David Beckham zlomil nártní kůstku a sezóna pro něj skončila, pravděpodobně nestihne ani mistrovství světa.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by sedělo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele