Manchester bude posilovat obranu

13.05.2002, 12:13
Aktuality
Výkonný ředitel Manchesteru United Peter Kenyon otevřeně přiznal, kde současný kádr United nejvíc tlačí bota. "Zaprvé a především budeme posilovat obranu," řekl Kenyon. Smlouva skončila Ronnymu Johnsenovi a nejistý je také Laurent Blanc, který stále zvažuje prodloužení smlouvy ještě o rok. Hráči, o ktarých se jako o možných posilách mluví, musí splňovat přísná kritéria manažera Alexe Fergusona. V hledáčku Fergusona jsou Lilian Thuram z Juventusu, Alessandro Nesta z Lazia, Bixente Lizarazu z Bayernu a Kevin Hofland z PSV Eindhoven.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele