Man Utd hledá brankáře, podle britských médií jedná o přestupu Dúbravky

25.08.2022, 10:44
Aktuality
Manchester United podle několika britských webů vyjednává o angažmá brankáře Martina Dúbravky (33) z Newcastle. Pokud by se slovenský reprezentant na Old Trafford přesunul, stal by se pátou letní posilou klubu.

Manažer Erik ten Hag zjevně hledá vhodnou konkurenci pro stávající jedničku Davida de Geu. V průběhu letního období totiž odešel Dean Henderson na hostování do týmu nováčka Premier League Nottinghamu Forest. V minulých dnech se United podle listu The Sun pokoušeli získat i Kevina Trappa (32), jenž se ale rozhodl zůstat v Eintrachtu Frankfurt.

Dúbravka přišel v Newcastlu o post týmové jedničky, když klub angažoval za 10 milionů liber Nicka Popea z Burnley. Sky Sports nyní tvrdí, že Dúbravka je přesunu na Old Trafford otevřený. Spekulacím o jeho přesunu nahrává i skutečnost, že se Dúbravka vůbec neúčastnil středečního výjezdu Newcastlu na hřiště Tranmere v EFL Cupu. Za "Straky" chytal Karl Darlow (31), na střídačce byl Mark Gillespie (30).

V United je aktuálně jedničkou Španěl David De Gea (31), záda mu kryje Tom Heaton (36). Případný přesun do Manchesteru by pro Martina Dúbravku znamenal částečné naplnění plánů. "Pokud mohu k Martinovi něco říci, tak hlavně to, že chce hrát. Ať už v Newcastle, nebo někde jinde. Nechce jen krýt někomu záda, rozhodně chce stát v bráně," sdělil v červnu agent slovenského reprezentanta David Zíka.

Dúbravka v minulosti působil v Žilině, dánském Esbjergu a českou nejvyšší soutěž chytal v Liberci a také pražské Spartě. Z té do Newcastle přestupoval za 4 miliony euro, když už dříve podle specializovaného webu transfermarkt.de anglický klub Letenským platil za brankářovo hostování 2 miliony eur.

Autor: Livesport.cz / Tomáš Rambousek

Komentáře (271)

Přidat komentář
Seydou Doumbia
Reagovat
zelda

To je hrůza

Reagovat
Seydou Doumbia

tak saint maximin má goat písen to je jasný, ale tak dá se to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

no tvl...

Reagovat
kattos

Tak jako jasná dvojka, proč ne.

Radši UTD než Newcastle...

Reagovat
celeb

z UTD do UTD - ziadna zmena

Reagovat
smazaný uživatel

Kaslať vám na vašu dvojku. Musí prestúpiť do klubu kde bude opat jednotka. Má na to. Nechať ho niekde hniť ako dvojku je plytvanie jeho schopnosťami. Okrem toho Newcastle je momentálne lepší než MU.

Reagovat
kattos

Vašu? Co?

Lepší no nevím, pořád chceš vzpomínat že jsi byl brankářem United

On na jedničku má, ale PL je prostě tak natřískaná kvalitníma brankářema že většina dvojek by na jedničku měla.

Jeho šance na jedničku jsou fakt mizivé

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to už veľa ludí nechce :D

Tak kludne aj mimo PL, inde v TOP 5 ligách sa podla mna s prehladom chytí. Aj z pohladu repre mať dvoch sediacich brankárov je extrémne na p... situácia.

Reagovat
Bandita_Harry

United hraju EL tak moze chytat tam + 2 domace pohare, to je urcite lepsie vytazenie ako dvojka v NU a vobec toto sa neodmieta, hlavne ked je 2 a moze ist do Manchestru nad tym by snad nemal ani rozmyslat.

Reagovat
Eichel

V Saints by bol jasná jednotka.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak tam to vypadá že jedou all in na mladí ne? přivedli do brány bazumu, do obrany bella kotchu a ještě laviu do zálohy a všichni jím tam začínají hrát pravidelně základ

Reagovat
LyEX

No neviem po odchode Schmeichela, ak by mal dobrého agenta a po príchode Popa aspoň začať nejaký rozhovor s Leicestrom, tam by namiesto Warda chytal určite.

Reagovat
kattos

Tak já ti nevím, ale kdyby chytal určítě, tak tam chytá ne?

Asi není náhoda že se přivedl Pope.

Reagovat
LyEX

Nebudem nejak uberať kvality Popovi, ale v tomto sú angličania rovnakí patrioti ako amíci a keď aj horšieho/porovnateľného hráča budú uprednostňovať na úkor cudzinca. Maguire je asi do oči bijúcim príkladom. Ale to je skôr môj názor, zároveň dávam do pozornosti, že Dúbravka bol fanúšikmi určený najlepším hráčom sezóny v NWU.

Reagovat
kattos

Já bych to bral kdyby přišel jako talent z hostování, ale oni ho prostě přivedli. To je ten rozdíl. Kdyby nebyl potřeba, pochybuju že by se bral.

Ale jako jo, Dubravka má na jedničku, ale jak říkám, i ted v PL je více než 30 brankářu kteří by na jedničku měli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSeRw!n

proc?

Reagovat
mr.Silver

[Simon Collings] Arsenal’s preference is for AMN to leave permanently. However an extension clause in his contract will allow for him to move for a loan + option. Southampton and Bournemouth have firm interest. Still no Bellerin agreement. Pepe travelling to Nice today for his medical.

Reagovat
GrimeBaller98

Bournemouth idealni, dokonce jsem ho tam v kariere vzdycku kupoval

Reagovat
Seydou Doumbia

mi by seděl do sotonu

Reagovat
celeb

Pepe je najdrahsi nakup AFC?

Reagovat
mr.Silver

Ano, a taky největší flop.

Reagovat
celeb

no to mame spolocne

Reagovat
afc

Najväčší flop je a vždy bude Mustafi.

Reagovat
vodka

z těch stoperů tam byli ještě Silvestre a Squillaci, kteří byli teda u vás tragičtější...

Reagovat
VasAFC

no co se týče poměr cena/výkon tak mustafi jednoznačně vede.

Reagovat
afc

Tí dvaja nestáli nič, narozdiel od toho nemeckého šmatláka.

Reagovat
vodka

tak silvestre šel za nějakých 6 mega tuším a Squillaci za 5?

Reagovat
SunFells

Silvestre šel za 0.75 mega. I tak byl horší než Squillaci za 5.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je takové porovnání jednookého mezi slepými...nedávno jste měli v obraně samé tragédy, lichtstneier, sokratis, mustada, luiz, holding, chambers...to je vše na stejný kus hovna

Reagovat
formic81

ANM loan s povinnou opci proc ne, Pepemu ve Francii verim, snad si nahraje nejakou hodnotu k 30 micum a pak dalsi leto adios

spis jsem zvedavy, kdo jeste prijde, protoze Pepe by rozhodne neodesel pokud by se neresila nahrada za Saku, kor kdyz v listopadu zacne MS a on bude startovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Štvrtina tímov z ligy Ainsleyho vraj chce a aj tak ho nedokážeme predať na prvú, bez hosťovaní a bez opcií? To je hrozný manažment naozaj. Nakoniec ho pošleme zadarmo Barcelone, aby ho predala za polroka za 30m.

Reagovat
mr.Silver

Imho to bude loan with option to buy za cca 10-15m. Každopádně další loan je hrozný fail, taky to nechápu.

Reagovat
formic81

a ty picujes furt proc? zatim jsme na A grade prestupaku, bohuzel vsechno nemuze bejt idealni. Navic me vzdycky udivuje, jak fanousci znaji lip market nez skutecny executives.

Tohle neni fifa, kdy das hrace na trh a kazdy tyden ti prijde nabidka od nejakyho klubu. Ano ta eskapada s Aubou tomu moc nepomohla, stejne jako trable s kontraktem Ozila ci jinych odpadliku, kde nam trvalo mesice nez jsme byli schopni se jich zbavit. Nicmene takove je status quo a bude trvat nez se nam ho podari otocit. Kazdopadne je i dulezity si uvedomit, ze ti hraci nejsou nic extra. Ainsleymu bude 25 a nikdo poradne nevi jaka je jeho pozice a co vlastne dokaze, v Rime si skoro nekopl a u nas pusobil strasne nekonzistentne. Ono je rozdil kdyz prodavas hrace kolem 20ky, ktery je zatim nepopsany list, ma hype a je navic homegrown player. To Ainsley uz davno bohuzel neni.

Reagovat
mr.Silver

Před rokem (nebo dva roky zpátky) za něj nabízeli Wolves 30 mega, od té nabídky za nás hrál minimálně a cena mu spadła prakticky na nulu, tak asi proto tady všichni pičujeme

Reagovat
Nizzie

Toto je velký fail. Proč on se vlastně tehdy neprodal? Arteta s ním počítal nebo jak?

Reagovat
PP

tuším kvůli úzkému kádru v té době.. Ale byl to samozřejmě nesmysl

Reagovat
Nizzie

Taky si to tak nějak pamatuji, ale jistý jsem si nebyl. Díky.

Reagovat
SunFells

Protože nabídli 15 a Arsenal chtěl 20. Arteta spíš nebyl proti, aby zůstal v tom chudém kádru.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Pochopiteľne, pičujem na našu neschopnosť pri predajoch, ktorá je do očí bijúca už niekoľko rokov a už sa začína prejavovať aj vo finačnej situácii klubu. Aubova sága je toho krásnou ilustráciou. To naozaj asi ešte nedokázal žiaden klub na svete, ak odíde do Chelsea za 20-25m. Čo sa týka príchodov a stavby tímu, tak nemám čo kritizovať posledné 2 roky, ale odchody sú neskutočný shitjob, to je fakt.

Za Ainsleyho sme 2 roky dozadu odmietli 20m od Wolves, aj keď bolo skoro každému jasné, že na to nemá. Odvtedy ani nehral a len ho predávame každého polroka a nevieme mu nájsť kupcu. A nakoniec ho predáme do Wolves - za 5m o 2 roky neskôr.

Reagovat
formic81

ale to u toho stal trosku jiny management a ja se o finance nebojim. Kroenke ted bude solit a hlavne ma z ceho solit

Reagovat
jk

Kroenke bude solit? Podle té zprávy SwissRamble v r. 2023 budete 10m od hranice P&S. FA kvůli Covidu ty pravidla rozvolnila fakt štědře, takže všichni jsou víceméně v pohodě, ale další přestupák za 100m bych teda nečekal

Reagovat
formic81

tak to jsem pak zvedavej i na ostatni kluby.. treba takovy Wolves nebo West Ham, kterej bude letos atakovat sumu 160 mega, pokud jim dopadne ten Paqueta. Vy vzhledem k tomu, ze mate dluh taky jak prase za novej stadion, tak taky uplne nesetrite.

Reagovat
jk

Tak pokud vím Spurs mají snad největší dluh v Evropě, kvůli stadionu. Ale pro FFP nebo P&S tohle hraje fakt minimální roli.

Nákupy hráčů, amortizace, platy, prodeje, tohle je je pro ty fin. pravidla důležitý a tam pokud vím woolwich patří k nejhorším z top6.

Reagovat
jk

A teda ono je v principu jedno kdo je nejlepší a kdo nejhorší. Důležité je, že ty pravidla plníš, což woolwich plní i s rezervou, takže jste v pohodě. V PL jsou jiný týmy které můžou mít finanční potíže, Everton nebo Lestr bych řekl, že mají určitě větší problém.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nizzie

Jak se to prosím projevuje ve finanční situaci klubu?

Reagovat
Nizzie

Díky.

Reagovat
SunFells

Watchlist je Daily Mail edited ne?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Prodeje jsou špatné, ale tu fakt nehledej žádnou hloubku ve snaze pochopit, tu je to fifa.

Reagovat
Mastný Chobot

Not wiser, just arrogant

Reagovat
SunFells

Tady to vidíš.

Reagovat
pa3ce

Vy dvaja ste riadni ťúťmáci.

Tiež si myslím, že tu Chobot už príliš tlačí na pílu s tým komentovaním naších (neideálnych) predajov a už mi to príde otravné čítať po 20x po tom ako sa ten tím za tú dobu fakt krásne vyčistil a sme na tom dobre ako už dlho nie. A tiež mám z toho pocit, že si to predstavuje jak Hurvínek válku trošku.

Ale v akom svete žiješ ty, že máš potrebu byť súčasťou diskusii a zároveň ti príde okej v tých diskusiach vystupovať ako arogatný pičus, to fakt neviem ako možeš si to vyargumentovať hocijako a hrozne mi to v odpovedí natrieť, suit yourself. Ale mňa to osobne mrzí keďže za tou arogantnou pózou ma baví čítať tvoje názory keďže sa s nimi často stotožňujem. Tak škoda, že si sem tam trošku na facku

Reagovat
Mastný Chobot

K prvej časti: môže byť, že už som s tým otravný, note taken. Nemám pocit, že si to predstavujem ako hurvínek válku - jasné, že každý jeden prestup je mimoriadne komplexná a zložitá vyjednávacia záležitosť s kopou premenných, kde sa musia dohodnúť všetky tri strany, ale zároveň faktom ostáva, že my z tých vyjednávaní takmer vždy (budiš Willock alebo Emi ako výnimky) vyjdeme prinajlepšom ako najviac ustupujúca strana a prinajhoršom ako totálni amatéri. Keď sa človek pozrie, ako dokáže predávať Chelsea (do tohto roka) a Liverpool, tak je to smutné. Zároveň jedným dychom dodávam, že okrem toho to vyzerá, že v súčasnosti sme našli smer, ten káder je veľmi pekne vyskladaný a vyzerá to, že si to sadá už aj na ihrisku. Za to patrí pochvala ako Eduovi, tak v tomto prípade asi najmä Artetovi a ja som za to strašne rád.

K druhej časti: tam súhlasím do bodky

Reagovat
pa3ce

Veď jasné, že skills nášho managementu v predajoch hráčoj je v porovnaní s Chelsea či Poolom (a vlastne v porovnaní s 90% ligy, češt MU za držanie basy ) absolutne podpriemerný, na tom sa hádam všetci zhodneme. Len si proste nemyslím, že ľudia čo majú na svedomí prestupy (dnu aj von) sú takí babráci ako sa tu prezentujú. Takí babráci by fakt z tímu Arsenalu z pred dvoch rokov nespravili ten tím čo máme teraz. Len je to proste trade off. Príde mi, že si vytýčili cieľ, ktorý chcú dosiahnuť a neriešia až tak za akú cenu (v tomto prípade za cenu vyhodenia milónov a milónov do vzduchu v podstate). Jasné, že sa to dá a má kritizovať, len mi tu toho osobne príde priliš veľa a sem tam príliš na silu.

Reagovat
merlick

vycistit kader takymto sposobom by dokazala aj upratovacka z hajzlov na hlavnej stanici, a to ta popyta len 50 centov do automatu. Vsetkych pustit zadarmo, ociernit ich, spravit z nich hlupakov, greedy hajzlov a podobne, tak to dokazu len marketeri Edu s Mikelom

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

tady nekdo fant bude omlouvat vedeni arsenalu z hlediska "prodeju"? to uz jsem fakt videl vsechno

Reagovat
merlick

tu sa obhajovali aj "dobre vztahy" s Sao Paulo za 4 miliony tie kulty zvlastne posobia na psychiku ludi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shawntee9

Zajímavý, že se ani Leicester nijak neangažoval.

Reagovat
Remt

ty se na letni prestupak snad uplne vysrali ted ne?:D nikdo dovnitr nikdo ven

Reagovat
shawntee9

Tak odešel snad jen Schmeichel vzali sice Smithiese, ale s ním snad jako plnohodnonou náhradou za Kaspera nemůžou počítat

Reagovat
RadekVonCZE

Iversen jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by som ho videl ovela radšej.

Reagovat
jk

Finančně na tom nejsou nic moc.

Reagovat
Eichel

Tak 5m by snáď mať mali.

Reagovat
jk

To asi jo Ale nejsem si jistej, že je pro ne výhodný podepisovat zrovna brankáře na 4 roky, třeba za 50 kpw. Oni mají 7 hráčů prvního týmu se smlouvou do r. 2023, včetně Tielemanse, Soyuncu, Evanse nebo Pereze. Už tak budou mít s těma financema na smlouvy velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadol

Reagovat
maxton

slovenský brankár si zahrál v PL, what a looser

Reagovat
r.mrazik

tak tu dvojku by zvladl v klidu i Heaton,ktery chytal dost slusne

Reagovat
Godwinson

Taky nechapu. Heaton je dobra dvojka a uprimne si nemyslim, ze je Dubravka lepsi.

Reagovat
nani92

úprimne si nemyslím, že si objektívny

Reagovat
protiproudu

objektivně si myslím, že jsi neupřímný

Reagovat
Nizzie

Reagovat
r.mrazik

prave,Heaton je fajn...prijdou mi oba na dost podobne urovni...

Reagovat
ACSMan

Přesně být třetí gólman v MU je práce snů. Teda pokud se už do brány nehrneš. Mohl být dvojka Heaton a třetí někdo mladý

Reagovat
PH8

Dubravka je dobrej, ale nechápu to sdělení "chce hlavně chytat" a pak půjde do united?

Reagovat
Pan.Antonin

Asi si věří víc proti De Geovi než proti Popeovi.

Reagovat
amaral

plus ManU bude hrat viac zapasov kvoli Europe

Reagovat
PH8

To je dobrá připomínka, ale stejně mi to nepřijde jako nějaké pravidelné chytání.

Reagovat
FUnk

protoze pope>de gea

Reagovat
O.Giroud

Tak este je stale hracom Newcastle

Reagovat
vceradnesazitra

Ten nechytí ani rýmu

Reagovat
Csaplárova past

Tak třeba vlka z toho sezení na lavce

Reagovat
Bandita_Harry

Teba by vychytal aj so zaviazanymi ocami

Reagovat
PH8

wow

Reagovat
Bandita_Harry

Aj rukami

Reagovat
PH8

To je možný, ale argumentovat na random uživatele na fóru, že nějaký profesionál je lepší než on chce taky zvláštní myšlenkové pochody

Reagovat
Bandita_Harry

Skus si to precitat este raz co napisal a co som napisal ja a mozno pochopis kto tu ma zvlastne myslienkove pochody

Reagovat
Coniglio

Ty kamo. Nevykecas

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Csaplárova past

Hledat je docela silné slovo nevystihující situaci. Oni můžou vzít co má ruce a nohy, kadý lepší než De Gea

Reagovat
PH8

Ještě by taky mohl příjít Kepa nebo Karius

Reagovat
icefish

Nebo Kuča

Reagovat
FUnk

lol, takova legenda ma uz i gif

Reagovat
jenage

Nějaké novinky o něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

To jo Ten Kepa má tak nějak stejné statistiky jako De Gea.

Ale z mého pohledu teda Mendy není nějak zásadně lepší a kvalitnější gólman než Kepa. U Kepy mám problém s jeho disciplínou a morálkou. Není to profík, který si zaslouží chytat ve velkoklubu.

Reagovat
kattos

Tak zrovna Kepa poslední dobou chytá fakt skvěle.

Reagovat
O.Giroud

Nechyta, ale latku nastavil tak nizko, ze to tak posobi no.

Reagovat
PH8

Reagovat
Coniglio

Reagovat
penepi

To už sa môže rovno vrátiť do Žiliny.

Reagovat
Bandita_Harry

Na Slovan by nemal

Reagovat
Grahf

wow, dobrá iluzia, ojebal všetkých

https://9gag.com/gag/axBxDZp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale nechapu ty hrace na hristi, z jejich uhlu preci musi videt, ze to jde do tyce.

Reagovat
Mimalu

Chápu že ten záběr kamery klame, ale ze hřiště to muselo být docela evidentní, že to šlo do tyče

Reagovat
Svatej

Beru to tak, ze golman to do ty tyče pvytesnil a z jejich uhlu to byl gol tim, ze to vytahl az za carou, vicemene za dvou uhlu to tak vypadalo jako branka...

Spis nechapu levou stranu utocici strany, ti vymluvu nemají

Reagovat
Mimalu

Jako fakt nevím, já když si to představuju z pohledu hráčů na hřišti, tak mi příjde že to musí být jasné. Ten míč z pohledu hráčů z pole musí mít trajektorii směřující na tyčku a v jeden okamžik prostě zákonitě musí z jejich pohledu tu tyč zakrývat.

Reagovat
Cobra

Potřebuju kafé. Ani na popáté nejsem schopný rozeznat, že se nejednalo o gól.

Reagovat
Taiger

Můžete si s jk podat ruce

Reagovat
Svatej

Reagovat
hornito

Reagovat
patas92

v momentě, kdy se ten balon odráží do tyče totiž splývá s bílou kopačkou brankaře. Já s tím měl taky docela problém. Bramborová kvalita videa tomu taky dvakrát nepomáhá

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

mna prekvapuje ze to vidite az teraz, azda pol roka dozadu som to videl

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

tak pol roka dozadu tiez nic moc kedze je to uz skoro 3 roky stary zapas ale tak nedavno to aj mne hodilo na twitteri lebo to postol out of context football, tak preto asi.

Reagovat
Nikikrew

To je už 3 roky. Je možné že som to videl ešte skôr ale nechcem klamať. Každopádne pekný protiutok

Reagovat
O.Giroud

no myslel som to tak, ze proste aj ked to niekto postne za rok tak sa najde dost ludi co to nevidelo

ale ako iluzia tiez pekna

Reagovat
ACSeRw!n

hodne stary video

Reagovat
FCSL

Před 6 lety jsme ho brali za pár šupů z Dánska a ted půjde do Man Utd

Reagovat
Ranoth

Snad nebude taky tupec, z lavicky na lavicku... to radsej nech ide do toho Leicestru. 2 svk golmani v PL a obaja maju presediet sezonu na lavicke ?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TheEuropeanLad/status/1562757770004545537

Negotiations between Ajax & Hakim Ziyech are currently completely STUCK! Chelsea are demanding €44M for their player. A deal looks very far away, if not totally RULED OUT. This could be bad news for Antony who is keen on a move to Manchester United.

hehe, Chelsea doslo, ze Ajax je bohatej.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked nekupia Ziyecha, ale ak by odmietli nejakych 90 mega za Ziyecha, tak neviem kto by bol teraz vecsi blazon, ci my ze sme to ponukli, alebo oni ze to odmietli..

Reagovat
smazaný uživatel

*90 za Antonyho

Reagovat
Dawon

Urcite by byli vetsi blazni, kdyby to odmitli Nevim co by ten hrac musel tenhle rok predvadet, aby si tu cenu pripadne udrzel, za rok beztak budou radi, kdyz jim za nej nekdo da 50.

Jsem se dival na statistiky Ziyeche, kdyz sel do Chelsea, a ten chlap tam proste byl 2x produktivnejsi a presto nakonec moc diru do sveta neudelal...tech 90 mega je fakt cire silenstvi.

Ale teda Chelsea je taky dobra, jak to zkousi V tomhle smeru si naopak myslim, ze Ajax takhle blby nebude a rozhodne jim to nezaplati

Reagovat
RKBoy

tak 44 je mega veľa, myslím, že dohoda by sa dala nájsť niekde medzi 30-35.

Reagovat
mr.Silver

Nechceme ho my?

Reagovat
Dawon

Stejne zajimave jak se spekuluje o hostovani Pulisice, ale varianta hostovani Ziyecha nikde nepadla, pritom evidentne po tomhle typu hrace Ten Hag silene touzi

Reagovat
Fairplay

pořádně je podojit, když oni můžou to dřevo vyšponovat na 100, tak Ziyech by mohl dát alespoň 50

Reagovat
Seydou Doumbia

rozdíl je v tom že vy potřebujete nutně antonyho, oni zejdžecha ne

Reagovat
Mato178178

94 mil. a erica predaju za 5 ... uz nech tam prestanu fetovat

Reagovat
Busby babes

jako zassi pojdme rict, ze Bailly v lize odehral v poslednich letech 13, 12, 4, 12 a 4 zapasy. za poslednich 5 let da dohromady jednu full sezonu. Loni celkem odehral 7 zapasu.

Reagovat
wild

Nj..otazka je, preco je tomu tak? Vo Villareali odohral poslednu sezonu 35zapasov a u nas za 5sezon len 70

Reagovat
Busby babes

u nas taky odehral prvni sezonu asi 40 zapasu.

Reagovat
Mato178178

nebol vzdy zraneny. len nehral vzdy. on proste robi take obranne zakroky pri ktorych sa casto krat zrani ale bude to jeden z najlepsich obrancov L1 ktoreho im oredame za drobne

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

tak ja nerikam, ze byl vzdycky zranenej, ale proste nehral. A za hrace, co za pet let odehraje takhle malo se blbe dostavaj velky penize no.

Reagovat
Mato178178

ja si myslim ze kym sa nedostaneme naspat na vrchol a nevymenia sa zodpovedni ludia za prestupy a vyjednavanie nebudeme dobre predavat nikdy

Reagovat
oli9

To je jedno kde bude tu dvojku dělat... Ale jak známé DdG tak není vyloučeno , že si zachyta často

Reagovat
kattos

Jojo. Třeba minulou sezonu si dvojka Manchesteru, perspektivní Henderson zachytal často

Reagovat
Busby babes

ale letos hrajem EL, tam DDG chytat nebude.

Reagovat
vodka

až finále zase, aby dojebal penaltu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

Isak, here we go

Reagovat
Nikikrew

Neviem ako by vytlacil domaceho milacka. Odchyta len minimum ale zasa chytat za United je asi zivotna sanca tak preco to neskusit

Reagovat
r.mrazik

sedl si Ronaldo, sedl si Harry...a po zapase s Brendfordem si mel sednout i de Gea...

Reagovat
nani92

sedieť v United je vždy lepšie ako sedieť v Newcastli

Reagovat
Swarley

+ u nas ma velkou sanci chytat v EL a pokud by se ukazal, kdo vi

Reagovat
spider_8

Vic soutezi, dvojku chces vzdycky mit rozchytanou, takze by si nejspis zachytal vic a jeste v 'lepsim' klubu a za lepsi prachy. To je no brainer. Ale na dlouhodobou jednicku pod Ten Haggem nema rozehravku.

Reagovat
Swarley

jasne, to je docasne reseni

Reagovat
Busby babes

je to pripadna hostovacka na rok, prachy bude mit stejny jako v NUFC

Reagovat
Akinfeev

No tak bude chytat všechno kromě PL

Reagovat
Nikikrew

Tak všetko môže znamenať 8 zápasov za sezónu

Reagovat
kissak

Za United už chytal.

Reagovat
Cotton

Kolik % dostane Sparta?

Reagovat
Hlahart

Z hostování?

Reagovat
Rolf

Dělají chybu v MU.Tady čeká nějaký Kolář už tři roky a Mandou s ním půjde i zadara.

Reagovat
Benfica

Pat & Mat v brane ManUtd

Btw niekde som videl, ze by chceli aj Odysseasa

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
iamek

Frenkie De Jong has begun talks with Manchester United & there is a good chance that he will end up accepting their offer.

By bylo fajn

Antony až si rok počká

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole FDJ-Casemiro-Bruno by byla najednou hodne mocna zaloha.

Reagovat
iamek

Na papire masakr. Ale zatím o tomhle píše jen španělsky bulvár, takže šance asi malá.

Reagovat
Visca el barca

Frenkie už zůstane. Šance na Bruna už neexistuje. A o jeho prodeji píše dokola jen sport.es. Kterej letos nic netrefil

Reagovat
Busby babes

co je za den, 1. cervence?

Reagovat
Salfovic

1. dubna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Reagovat
Salfovic

Jak je možný, že se v prvním kole (pro týmy PL) Mickey Mouse Cupu utká Chelsea s City, tam se nehraje na nějaké nasazení ?

Reagovat
Gunner14

Ne nehraje, ani v FA Cupe. A jsem si docela jistej, že se to tak nehraje v drtivé většině zemí a v jejich pohárech.

Reagovat
Gunner14

Alexander Isak odletěl ze San Sebastianu do Newcastlu, kde ho čeká zdravotní prohlídka. Anglický klub švédského útočníka kupuje z Realu Sociedad a udělá z něho nejdražší posilu své historie, baskický celek dostane sedmdesát milionů eurAlexander Isak odletěl ze San Sebastianu do Newcastlu, kde ho čeká zdravotní prohlídka. Anglický klub švédského útočníka kupuje z Realu Sociedad a udělá z něho nejdražší posilu své historie, baskický celek dostane sedmdesát milionů eur

Super posila pro Newcastle, jsem na něj zvědavej, psalo se o něm, že je jedna z možností pro Arsenal.

Reagovat
spider_8

Tjn, staveji to tam fakt pekne. Hezky pomalu, zadne prekotne nakupy, ktere by je okamzite vystrelily vzhuru, ale buduji si pekny zaklad. Tohle je presne ten hrac, za ktereho ma cenu vyplaznout takove prachy.

Reagovat
Gunner14

+ super trenér

Reagovat
JackDaniels.

Moja rec, ked za niekoho dat tolko prachov, tak Isak je za mna spravna volba.

Reagovat
kissak

Je tak dobrej?

Reagovat
JackDaniels.

To sa ukaze. V španielsku bol výborný. S jeho výškou a schopnostami mu verim aj v PL.

On sa kludne moze stat výhodným dealom aj za tu sumu.

Fakt som spokojný, ze siahli po nom.

Reagovat
kissak

Opravdu je to posila, že by stál za takovej ranec?

Reagovat
Nizzie

To je dobrá otázka. Nejsem si však jistý, že ti je tady někdo schopný na ni odpovědět. Ale výkupku měl nastavenou snad na 90, když byl v Dortmundu tak platil za obrovský talent. V San Sebastianu byl celkem solidní. Ale jestli stojí za ty prachy, nevím. Možná dopadne jak Pepe u nás. Možná z něj bude útočník Haalandovi úrovně.

Reagovat
Coutinho10

los resime tady ?

Juve vs PSG zajimavy

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
O.Giroud

Juve dostane 7ku

Reagovat
Coutinho10

Liverpoool a Ajax

Reagovat
Coutinho10

Bayern jsem nechtel, ikdyz lepsi asi ve skupine nez v osmifinale a Porto bylo nedavno

Reagovat
Mates_Matesović

Frankfurt z jedničky, krása

Reagovat
Thelvin

easy a navíc nejlepší fans

Reagovat
Kixi Syhimour

Ajaaaaxxxx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Akinfeev

Barca vs Bayern

Reagovat
Coutinho10

Bayern a Barça...super

Reagovat
Mimalu

AC super, ani nepamatuju kdy jsme proti nim hráli naposledy

Reagovat
Kixi Syhimour

Už vidím City, Sevilla, Sporting, Plzeň

Reagovat
Coutinho10

Neapol pojd

Reagovat
Coutinho10

yes

Reagovat
Coutinho10

a jeste nam dejte Plzen

Reagovat
Kixi Syhimour

Ses zbláznil

Reagovat
Coutinho10

ja je chci, dlouho jsem je nevidel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

tak mame na ne pomerne prijemny vzpominky, ten zapas, kdyz jsme je doma porazili v poslednim kole skupin byla ta sezona, kdy se LM vyhrala ne ?

ani jsem si neuvedomil, ze jsme s nima hrali tolikrat mezi 2018-2019, ale i tak pro me ze 3. kose takovej zajimavej tym s nadechem Diega a specifickym prostredi, takze pro me atraktivni...mozna Leverkusen by byl super, ale ty nemecky ci rakousky tymy me az tolik nelakaji, s BVB by to byla jizda, co dlouho nebyla..

Benfica, Sporting by sel, ale muze to bejt tezky a portugalci byli nedavno a Inter taky ne a Sachtar me taky nelaka....nebo koho jsi chtel ty ze 3. kose ?

Reagovat
fenixLFC

ten zapas co spominas bol doslova jediny pripad kedy sme ich porazili

Reagovat
Coutinho10

je fakt, když teď koukám ještě detailně, tak jinak ta bilance nic moc , ale jinak to bude aspoň výzva tuto bilanci nějak vylepšit

Reagovat
fenixLFC

plus teda neznasam sledovat zapasy hrane v taliansku, to vyzera v telke odporne kazdy jeden krat

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že moc ty zápasy v Itálii nezvládáme, je fakt, že oni vždy dají první gól a pak to prozdržují do konce, výjimka snad na San Siru posledně s Interem, takže asi se spíš těším na domácí zápas

Reagovat
Coutinho10

jinak koho sis pral ty ze 3. kose ? viz moje oduvodneni v reakci na Fenixe

Reagovat
O.Giroud

ja by som radsej Leverkusen s tou ich obranou

Reagovat
Coutinho10

muzou zmenit trenera, ale jako mel jsem je jako 2. variantu

Reagovat
O.Giroud

boze zas pocuvat 90min to bucanie

Reagovat
Kixi Syhimour

výborně, to bude zase hnus

Reagovat
Akinfeev

PSG jde do EL. Jestli dostanou ještě Plzeň tak 4.místo

Reagovat
Akinfeev

Sevilla zkušeně na výhru EL ..

Reagovat
KnoxXx

D je skoro ako EL

Reagovat
RKBoy

aké skoro, úplne.

Reagovat
O.Giroud

este sa tam hodi Haifa

Reagovat
Hachim Mastour

LM stráca úroveň. Bez Arsenalu nemá zmysel

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, Barcelona + Bayern a Inter

Reagovat
RKBoy

Inter ku Bayernu a Barce pome.

Reagovat
Mates_Matesović

Sporting Tak to snad postoupíme

Reagovat
O.Giroud

Hlavne ne Rangers, zraneni uz stacilo

Reagovat
KnoxXx

Plzen s Realom, Lipskom a Sachtarom

Reagovat
KnoxXx

tak nie

Reagovat
Coutinho10

Celtic by nebyl spatny

Reagovat
VasAFC

Kde se da prosím koukat na los?

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
smazaný uživatel

alebo Nova Sport3

Reagovat
VasAFC

Díky chlapci

Reagovat
Jordi Alba

Ta skupina D.

Reagovat
Akinfeev
Reagovat
Thelvin

Z téhle skupiny by mohl postoupit i Conte, navíc žádné velké cestování, všichni maj super kotle...

Reagovat
Coutinho10

tak Rangers nebo Plzen nam dejte

Reagovat
Coutinho10

LFC vs Rangers

Reagovat
O.Giroud

odkedy neznasas LFC?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

bude to hezky vyhroceny ostrovni derby

Reagovat
O.Giroud

radsej nech sa tomu zapasu vyhne najma Thiago

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze tam mame hrace, pro ktery to uplne asi nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jo, berem

Reagovat
Jordi Alba

Plzěn pojď mi.

Reagovat
Kokesh

Boj o EL.

Reagovat
O.Giroud

Barcelona bude tazky super

Reagovat
Kixi Syhimour

Plzeň tzv. na Slavii

Reagovat
Coutinho10

at se ukazou jestli jsou lepsinez my ve skoro stejny skupine

Reagovat
Salfovic

Barca, Inter a ten třetí ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Dortmund

Reagovat
Salfovic

Takže to má Plz ještě o řád horší.

Reagovat
Salfovic

A Bílek má bláto na hřišti.

Reagovat
LaVolpe

Krásná skupina pro Plzeň.

Reagovat
O.Giroud

fanusikovia z okolia maju sancu sa rozlucit s Barcelonou pred krachom

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Wow, Plzeň asi nejtěžší možný los, ale divácky ultra atraktivní. Škoda, že uhrajou rovných 0 bodů.

Reagovat
Salfovic

Přo dobrém losu by na závěr mohla hrát doma s týmem, kterému by už o nic nešlo, takže ten bod by udělat mohla.

Reagovat
avicii

Za mňa dobre, atraktívna a zároveň sme favorit na postup, teda hlavne sa musíme naštartovať..

Reagovat
smazaný uživatel

eazy postup

Reagovat
Bandita_Harry

Mura ani Arnheim tam niesu, tak drzim palce

Reagovat
Salfovic

Škoda, že nevyšlo to H, to by bylo hratelnější i když taky vysoce atraktivní.

Reagovat
Coutinho10

aspon by to byly neokoukany tymy...skupinu Plzne az na vymenu Bayern/BVB mela Slavia + Plzen v LM uz s Barcou i Bayernem hrala

Reagovat
Nikikrew

https://www.facebook.com/20669912712/posts/pfbid0WmHeAAwsnPRM8hBK8xYNdcJrGZ6rjXAidGBRtDzacnQhb4TB4J1UdiSw3hmtVFLkl/?sfnsn=mo

Škoda no ale Pepe sa nehodí do systému. Podľa mňa skvelý hráč ale do PL nie. Škoda ako to dopadlo

Reagovat
Nizzie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele