MAN U SENZAČNĚ PROHRÁL!

12.02.2004, 17:05
Aktuality
Včera večer museli být nejvíce zklamaní fanoušci Manchesteru United. Rudý Ďáblové potupně prohráli na vlastním stadionu Old Trafford s Middlesbrough 2:3! Naopak spokojená může být Chelsea, která zdolala Portsmouth 2:0. Už v úterý Arsenal vyhrál na Highbury nad Southamptonem 2:0, kde se skvěle předvedl Thierry Henry, když dvěma zásahy zajistil tři body pro svůj tým.

Manchester United bude o tomhle zápase mluvit asi nejvíce, zřejmě bude považován za nejhorší této sezóny. Nejlepším hráčem byl záložník Middlesbrough Juninho, který ve 34. a 38. minutě pokořil obranu United, která je již delší dobu oslabená o Ria Ferdinanda. Koncem prvního poločasu snížil Ruud van Nistelrooy a zdálo se, že United vrátil do hry. První poločas se vůbec nepovedl obránci Brownovi, a tak manažer Ferguson ho stáhl ze hry a poslal na trávník Phila Nevilla. Právě tento obránce zacentroval na van Nistelrooye, který našel Giggse a ten vyrovnal - 2:2. Už se zdálo, že by United mohli vyhrát, ale byl to omyl. V 80. minutě se trefil z šestnáctky Job a opět strhnul vedení na stranu hostů. Do konce zápasu se už nic zvláštního nestalo, a tak Middlesbrough získalo cenné tři body!

Zápas v Portsmouthu se londýnské Chelsea určitě povedl. Už v 17. minutě vstřelila branku nová posila Scott Parker. Nekompromisně zavěsil z malého vápna, brankář Shaka Hislop neměl žádnou šanci. Český záložník Patrick Berger ve službách domácích odvedl skvělou práci a dokonce mohl i vyrovnat. Vystřelil z veliké dálky, ale jeho ránu zastavila tyč. Druhý poločas musel kvůli zranění vystřídat a nahradil ho Lua Lua. Ten měl také dobrou šanci, tvrdá rána ale skončila nad brankou. Druhý gól přišel až v 79. minutě. Frank Lampard našel skvělým pasem Hasselbainka, který se snažil přehodit Hislopa, ale lob skončil na břevně. Naštěstí pro Chelsea se míč odrazil na Crespova prsa a ten zvýšil na 2:0. Hernán Crespo nastoupil po dlouhé době a hned se předvedl gólem.

FC Liverpool může také po dlouhé době začít slavit. Porazil totiž, na Anfield Road, Manchester City 2:1. Branku Reds dal už ve třetí minutě Michael Owen. V 50. minutě vyrovnal Wright-Phillips, ale hned za minutu vedl zase Liverpool, trefil se Gerrard.

Arsenal už v úterý porazil Southamptom 2:0. O branky se postaral ve 31. a 90. minutě Thierry Henry, který tak dal v Premier league už 101 branek!

Výsledky: Portsmouth - Chelsea 0:2, Manchester Utd. - Middlesbrough 2:3, Liverpool - Manchester City 2:1, Fulham - Aston Villa 1:2, Charlton - Tottenham 2:4, Blackburn - Newcastle 1:1, Birmingham - Everton 3:0.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
exmafie

Zas mi posrali tiket

Reagovat
HOST*Miguel

Nastesti sem je zapomel pridat na tiket

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele