Máme poslední šanci, říká Pellegrino

27.04.2014, 11:50
Aktuality
Catania se celou sezonu trápí na konci tabulky italské ligy, přesto stále drží šanci na záchranu. Po poslední výhře nad Sampdorií má sicilský tým ztrátu pěti bodů na sedmnáctou Boloňu. Trenér Maurizio Pellegrino dobře ví, že jeho tým dnes na půdě nebezpečného Hellasu potřebuje opět zvítězit.

"Všichni věříme. A pokud vezmeme v úvahu výkon z posledního zápasu, tak můžeme být optimističtí," prohlásil Pellegrino. Ten tým převzal před necelými dvěma týdny a stihl zápasy se Sampdorií (2:1) a AC Milán (0:1).

Do bojů o záchranu je nyní namočeno pět týmů. Problémem Catanie je hlavně útok, počet šestadvaceti nastřílených branek je nejhorší v celé lize. "Musíme zahrát dobře po všech stánkách. Je samozřejmě nutné se opřít o dobrou obranu, ale když dostaneme šanci zaútočit, musíme ji využít. Budeme bojovat o výhru. Nemáme na co čekat, bude to velká zkouška," doplnil Pellegrino.

Catania v letošní sezoně nastřádala pouhých pět výher. Nováček Hellas naopak prožívá dobrou sezonu a stále se drží v horní polovině tabulky.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
REPLIKATOR

Problém Catanie je Plašil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to Catanie je problém Plašila.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se ten blbec nenechal oškubat od bývalý manželky, tak nemusel do Catanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ode mě spíš rýpnutí, abych podpořil REPLIKATORův příspěvek. Jinak sport.cz nečtu, takže díky za link na rozhovor, kterému se dá věřit

Reagovat
smazaný uživatel

už nemáte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele