MALOUDA: MÁM NABÍDKY, ODEJDU

10.05.2007, 21:41
Aktuality
Už pouze dvakrát obléknout dres Lyonu a pak pryč, tak si svou nejbližší budoucnost představuje Florent Malouda. Francouzský reprezentační záložník neustoupil od svého původního záměru zkusit štěstí v zahraničí a stále trvá na odchodu z Lyonu...

"Vím, co chci. Dnes mám možnosti, nabídky, které nemohu odmítnout, prohlásil Malouda po sobotním utkání Ligue 1 proti PSG.

Vedle Maloudy se se Stade Gerland zřejmě rozloučí také obránce Eric Abidal. Maloudův odchod by měla definitivně zpečetit schůzka s prezidentem Jeanem Michelem Aulasem. Ten by oběma hráčům rád nabídl kontrakty až do konce kariéry, sám si je ale vědom, že francouzská liga není natolik atraktivní, jako nejvyšší soutěže ve Španělsku, Anglii nebo Itálii a s oběma fotbalisty se v duchu již rozloučil.

"Sejdu se s ním velmi brzy. Ještě přesně nevím kdy, je příliš zaneprázdněný. Chci mu položit otázky ohledně budoucí strategie klubu. Poté se rozhodnu, buďte trpěliví," naznačil dále Malouda, že je tu přece jenom stále možnost zůstat v Lyonu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Kasi10

Myslím si že Malouda je dobrej hráč , ale v těch TOP-klubech jako je : Barca, AC Milan, Manchester, Chelsea by tak jistý místo v zakladu nemel a strídal by základ a lavičku. Myslím si ze dobrej klub by pro něj byl klub né z té (TOP čtyřky) např. Liverpool a ostatní kluby...

Reagovat
Shevchenko

Do Man Utd místo Giggse

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda si díky svému způsobu hry nemůže zas až tak vybírat, jak se na první pohled zdá..je to typický útočný krajní záložník, tzn. ACM, Chelsea a jiné týmy, které to nehrajou vyloženě "po křídlech" by nejspíše nevyužili jeho potenciálu. Hodí se do ManU a do Barcy.

Reagovat
HOST*

Ronaldinho táhni už do hajzlu!!!!Běháš tam a bereš prachy,který by jsme mohli využít mnohem líp!!!!Jsi sráč auž na to nemáš!!!!Už přestup někam jinam.Doufám,že už se to podaří letos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chce se mi z tvé hry

Reagovat
HOST*Hawk_74

kvalitni nazor totalniho idi..., tohle dokaze napsat jen omezenec. je vydet ze jsi pravej fanousek barcym kdyz ses takovej hrdina tak se priste alespon podepis

Reagovat
HOST*Milan

Tak nevím kdo z nás je větší idiot,že napíšeš vydět .Píše se vidět.A co,že se podepíšu,co si tím pomůžeš.Dobře podepíšu se.A co se stane?tak se na něho kurva podívejte,Co poslední dobu hraje?Velký hovno.Tak ho nebraňte pořád!Dobře předvedl poslední ligový zápas dvě přihrávky a krásný ale nemyslíte,že to je na něho hodně málo za to kolik bere?Tak ať ho nechá sedět nebo prostě nevím co s ním.Kdyť je to k pláči.a ta naše obrana!Tomu se musím a taky .Fandím Barce 8 let.Nejsem jeden z těch fanoušků co někomu začne fandit jen proto,že vyhrává.Fandím jim od doby co tam přestoupil Kluivert.Nevyhrajem ani titul...A to už vážně budu brečet.Normálně to přiznám,protože ...Musijou posílit jinak nevím.3 roky jsme si užili a že by byl zase velký KONEC????

Reagovat
smazaný uživatel

V principu máš celkem pravdu, ale jde to napsat trochu rozumněji.

Reagovat
HOST*Cece

chlapce nemas horucku???

Reagovat
HOST*

Konecne nekdo napsal pravdu o Ronaldinhovi .. priklanim se k nazoru -> Ronaldinho = totální šmějd !!!!!

Reagovat
HOST*Milan

Napsal jsem,protože by se měl on i ostaní (Riijkard atd.)nad sebou (ním) zamyslet....Jen tam běhá a občas spadne a rozhodčí mu to písknou což je hodně .ještě,že je tady Messi!!!!A doufám,že příští sezonu bude hrát Giovani Dos Santos!!!(snad to mám dobře napsané).To je světová OSTUDA dostat od Getafe 4:0...

Reagovat
Shevchenko

Barcelona

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
HOST*Milan

Kluci omlouvám se za tu reakci ale jsem vážně z toho hotový a ještě,když jsem ho tam viděl jen běhat...

Reagovat
HOST*Cece

Njn mne je este viav napicu ako tebe, ale co uz Inter tiez fasol od AS RIM 6:2!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele