Maldini si prodlouží dovolenou

01.08.2007, 18:12
Aktuality
Paolo Maldini před sebou má podle všeho poslední sezonu jako aktivní fotbalista, kterou navíc začne se zpožděním. Kapitán AC Milán má již delší dobu problémy s kolenem a zpět na hřišti by se měl objevit až v říjnu...

"Požádal jsem o delší dovolenou, protože v tuto chvíli nemohu trénovat s ostatními. Chci se vrátit před začátkem října, ale na cestě ke zotavení potřebuji učinit spoustu opatrných kroků," řekl Maldini v rozhovoru pro Milan Channel.

"Na konci srpna mám schůzku se specialistou a pouze on mi řekne, kdy budu připraven běhat. Jakmile budu moci, okamžitě se připojím ke svým spoluhráčům a začnu opravdovou přípravu," dodal Maldini.

Již 39letý obránce určitě zmešká start nové sezony, který bude pro Rossoneri hodně nabitý. V prvním kole zavítá AC na půdu janovského FC, ve druhém pak doma přivítá Fiorentinu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Maldiny bude hrát do doby, něž za A-tým nastoupí i jeho syn

Reagovat
smazaný uživatel

hehe..Maldini je legenda, ale aspoň si naša obrana zvykne hrať bez neho.Pač, aj napriek jeho veku bol nepostradatelný.

Reagovat
Shevchenko

ODDO-NESTA-BONERA-JANKULOVSKI

Reagovat
HOST*GEGE

cetl jsem ze jak hral Bonera v minule sezone na stoperovi ze hral velmi dobre ale na vlastni oci jsem ho nevidel je to pravda ze se jevil solidne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera hral vcelku dobře, ale bylo vidět, že je s Nestou nesehranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera hral perfeknte, hlavne zo začiatku.Potom ku koncu to nebolo až také parádne, ale stále gut.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Jankula bych tam viděl Kaladzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela možné

Reagovat
HOST*

to nikoho nezajima ale jak koukam na sestavu slavie tak v ni chybi ladicek smicru zilina do toho a teda hlavne sparta

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se ještě tradičně zraní Nesta, tak je hned v říjnu po titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by ACM konečně začít posilovat kádr! S tím co mají teď, titul nezískají.

Reagovat
HOST*pantondavo

a na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše, stačí se kouknout na tu jejich soupisku. Brankáři jsou v pohodě, obrana je sice přestárlá, ale na ten italskej fotbal by mohli stačit i ty dědové, ale pokud by se Nesta či Oddo zraní na delší dobu, tak by to problém byl. Záloha je kvalitní, ale opět v případě zranění, a počtu zápasů alespoň nějaká náhrada měla přijít a to především za Pirla či Kaka, pač typově někoho podobného v ACM nemají. A příchod Ibrahima Ba to nevytrhl, ten spíš zvedl už tak vysoký věkový průměr.

Největší problém však vidím v útoku. Ronaldo je pořád top útočník, ale nikdo není, co od něj očekávat. Gilardinho se neukázal jako top střelec a Inzaghi je dobrej jen tak na pár okamžiků. A Kaka co by podhrotový hráč to sám nezvládne, což bylo vidět, kdy v LM zářil, ale v lize byl poloviční. Prostě jeden hráč do každé řady by měl přijít. Letos se ukázalo, že ty dědové nejsou schopni odehrát všechny zápasy v lize, LM a poháru.

V tom má Inter velký náskok, že může točit sestavou aniž by šla kvalita dolů.

Reagovat
HOST*

Maldinimu by měli postavit před san sirem sochu, ale když se ohlédnu zpět tak by těch soch tam musela byt pěkná řada: Baresi, C. Maldini, Leonardo, Nordahl, ale už i berlusconi říkal že číslo tři bude patřit jen maldinimu, takže synové nech se činí......., protože toto bude asi maldiniho poslední sezona, viděl bych na pozici stopera taky asi boneru, ale úplně nejradši někoho z trojice, terry, carvahlo nebo materazzi ikdyž je z interu. Jinak maldini je pro mě top obránce, a nejlepší obránce všech dob...

Reagovat
HOST*GEGE

Materazzi??

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře je to debil ale obránce dobrý, ale buď jak buď asi máš pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele