Maldini možná končit nebude

07.03.2008, 09:42
Aktuality
Obránce AC Milán Paolo Maldini si možná rozmyslí svůj odchod z profesionálního fotbalu. Bezmála 40letý fotbalista měl kopačky na hřebík pověsit po této sezóně. Nyní ale připustil, že možná změní názor.

Maldini je v současnosti ve slušné formě a hlavně v dobré kondici. "Posledních pár měsíců mě už kolena nebolí, fanoušci i klub mne přemlouvají abych pokračoval. Byl bych blázen, kdybych nad zvážením konce kariéry alespoň nepřemýšlel." řekl velezkušený obránce.

Po zdravotních problémech, které Maldiniho sužovaly v minulé i této sezóně se veteránovi podařilo vrátit na trávníky v obdivuhodné formě. "Před třemi měsíci, jsem byl naprosto rozhodnutý skončit, pět měsíců jsem nehrál a kolena bolela. Teď se ale cítím mnohem lépe," řekl Maldini ke svému zdravotnímu stavu.

Maldini, který celou kariéru strávil v AC Milán přidal na závěr zajímavou informaci. "V minulosti jsem jednal jenom jednou s Chelsea, Bylo to po sezóně, která nám nevyšla a já rešil jsem osobní dilema. Ale na konci jsem se rozhodl zůstat. Vlastně jsem nikdy neměl opravdu potřebu měnit prostředí," uvedl Maldini.

Autor: Jiří Fišara / channel4.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
panca

Je to borec!!!!!!!!!!!!! Takovych moc neni no vlastne spis nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Baresi, Costacurta, Adams...určitě i další...

Reagovat
panca

Je to borec!!!!!!!!!!!!! Takovych moc neni no vlastne spis nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

jěště na to má, a skončit v pohárové Evropě takhle je nedůstojné, je to Pan hráč

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší zpráva tohoto týdne.... ještě zůstaň!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by fakt zostat! skoda ze to on nevidi! co si tu piseme

Reagovat
Kapřík

Tak pokud by mu momentální forma alespoň z části vydržela do příští sezóny, tak je to pro AC Milán ta nejlepší možná zpráva . V zápase s Arsenalem byl nejlepší hráč AC, takže myslím, že taková neskutečná legenda jakou je, má právo na to, se rozloučit něčím jiným, než čtvrtým místem v lize a padákem v osmifinále LM. A já mu držím palce .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to Maldinimu přeju, ať zůstane, je to velmi sympatický hráč a legenda, ale měl by zůstat taky kvůli tomu, že letos nevyjde Milánu nic, to čtvrtý místo si pohlídá Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

těžce pochybuju

Reagovat
Kapřík

Já si myslím, že Fialky se letos opět do LM nedostanou...sice bych byl rád kdyby mi to vyvrátili, ale AC teď bude dost koncentrovaný na to, aby to čtvrtý místo udělal...je to totiž pro ně jediná možnost, jak si aspoň trochu zachrání sezónu. Ty 4 body mezi nima je dost málo, takže to kdybych si měl vsadit, dám AC.

Reagovat
smazaný uživatel

LM bez Milána? To by pro ni byla velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že AC teď válčí jenom na jedný frontě, zatímco Fiorentina ještě má skvěle rozehranou UEFU. Ale já bych Fialky rozhodně nezatracoval, kádr mají kvalitní, chuť vyhrávat je velká, hráči nechávají na hřišti tělo i duši, Prandelli je kvalitní trenér...navíc mají ty posty docela dobře zdvojené, za 3 týdny se vrací Mutu... náskok 4 body, los podobný jako AC... já jim dávám velkou šanci, určitě na to mají. Každopádně se o 2 místa porvou tři kluby - Juve, AC, Viola. Bude to zajímavý, možná zajímavější, než boj o titul. Budu Fiorentině držet palce, podle mě na to mají, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán podle mě postoupí určitě. A dál bych dával větší šance Juve. V jeho možnostech je na rozdíl od Fiorentiny v létě skvěle posílit(realita může být jiná) a pak v LM prorazit. Violu čeká ještě velká práce než toho bude schopna.

Reagovat
sansiro

Určitě ho mrzí takové loučení s LM... Maldini je borec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan hráč. Chtěl bych ho vidět na trávnících i v příští sezoně.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Suveréně nejlepší hráč Milána proti Arsenalu, občas si je dělal jak malé děcka (I když on si ty děcka vlastně dělal, jsou skoro o 20 let mladší )

Reagovat
Devil

jj souhlas ! je to ikona AC !

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zpráva týdne.. díky Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan krkic je best hráč volejbálku:to cumite vy sestiletí prckové__Idealni obrance do repre?????nevite?Penner(35)Bejbl(?100?)

Reagovat
Mrvinho

Jj je to best hráč. Byla by to škoda kdyby skončil už letos kdy se AC nic nepovedlo "skoro nic" . Měl by zůstat ještě na jednu sezonu a jestli se dostanou do té LM tak ji vyhrát - to by bylo nejlepší zakončení kariéry jaké je možné. Fandím mu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele