Malcom se nakonec podrobil operaci

10.10.2019, 10:38
Aktuality
O druhé polovině letošní sezony může pomalu začít přemýšlet Malcom. Brazilské křídlo začátkem srpna přestoupilo z Barcelony do Zenitu Petrohrad a nové angažmá začalo zraněním, které si nyní vyžádalo operaci...

Malcom krátce po příletu do Ruska nastoupil k zápasům s FK Krasnodar a Dinamem Moskva a ze druhého duelu si odnesl zranění, kvůli němuž se na trávníku do dnešního dne neobjevil. A mimo hru bude ještě několik měsíců.

"Malcom se ve Finsku podrobil úspěšné operaci. Záložník si v první polovině sezony 2019/2020 už nezahraje," sdělil Zenit v oficiálním prohlášení.

Stále teprve 22letý Brazilec si jméno udělal díky výborným výkonům v dresu Bordeaux a loni v létě měl namířeno do AS Řím, na poslední chvíli si ovšem transfer do Itálie rozmyslel, dal přednost Barceloně a neudělal nejlépe. V Katalánsku sice vyhrál španělskou ligu, nevybojoval si ale místo v základní sestavě a po jednom roce znovu změnil dres.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-zenit.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kluivert9

Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Smreky

ten dopadol...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele