Malcom odchází z Ruska do Saúdské Arábie, stal se posilou Al-Hilalu

26.07.2023, 21:02
Aktuality

Al-Hilal oficiálně získal Malcoma ze Zenitu Petrohrad. Saúdskoarabský klub za 26letého křídelníka zaplatí 60 milionů eur, což vytvoří nové rekordy obou soutěží...

Malcom se stává nejdražším hráčem saúdskoarabské ligy, na čele žebříčku vystřídal Rúbena Nevese, jenž před měsícem odešel z Wolverhamptonu Wanderers do Al-Hilalu za 55 milionů eur. Odchovanec Corinthians je zároveň nejvýnosnějším prodejem z ruské nejvyšší soutěže, do této chvíle držel prvenství Hulk, který před sedmi lety zamířil do Číny za 56 milionů eur.

Dvojnásobný brazilský reprezentant odchází ze Zenitu po čtyřech letech, během nichž odehrál 109 soutěžních zápasů s bilancí 42 gólů a 24 asistencí. Malcom s ruským velkoklubem oslavil čtyři mistrovské tituly, jednou vyhrál pohárovou soutěž a čtyřikrát domácí Superpohár.

Malcom přišel do Ruska po nevydařené roční anabázi v Barceloně, za kterou pouze čtyřikrát skóroval. Předtím si na evropské scéně udělal jméno v Girondins Bordeaux.

Al-Hilal je na přestupovém trhu velmi aktivní, kromě zmíněného Rúbena Nevese přivedl také Sergeje Milinkoviće-Saviće (Lazio) a Kalidoua Koulibalyho (Chelsea). Tím však zřejmě nekončí, podle nejnovějších zpráv dotahuje příchod Marca Verrattiho z Paris Saint-Germain.

Bohatý saúdskoarabský klub si dělal zálusk také na Kyliana Mbappého, s nímž zástupci Al-Hilalu plánovali osobní setkání v Paříži, čtyřiadvacetiletý útočník však jednání odmítl.

Autor: Jiří Vojík / twitter.com/FabrizioRomano

Komentáře (168)

Přidat komentář
veikko

Bez legrace ten tým začíná vypadat fakt silně, žádný čínský se současnému Al-Hilalu ani nepřiblížil (možná Guangzhou v době největší slávy? Už si to tolik nepamatuju). Ani nejdou cestou kupování polovičních důchodců, všechno to jsou borci v ideálním věku, kteří jsou doplnění absolutní domácí (obecně asijskou) špičkou jako Abdulhamid, Al Shahrani, Kanno, Al Faraj a Al Dawsari.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ta top4 se začíná rýsovat dost zajímavě a to ještě není konec přestupáku.

Reagovat
Salfovic

No a ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Benfica

A to nezabudaj, že ešte ich slabšia verzia hrala finále MS...

Reagovat
Allianz_Arena

Což bude vrchol i jejich silnější verze

Reagovat
Benfica

Tak minimalne sa to od nich bude cakat.. a finale na 1 zapas.. ja sa tesim na tie nove MS tam to bude nahustenejsie

Reagovat
Allianz_Arena

Pro evropské kluby to zůstane nutným zlem v sezoně, které nějak odehrají. Naštěstí k vítězství není třeba hrát naplno.

Reagovat
mistr129

a hlavně to nikhoo nezajímá, myslím že Chelsea má u prdele, že to tehdy nevyhrála

Reagovat
Benfica

Tak to MS co je teraz tak hej..

to rozsirene pochybujem. Hlavne ak by tam europske kluby vyhoreli, tak by to bolo davane najavo a v kontexte tej dominancie o ktorej sa hovori.. navyse bude sa hrat v USA, tam sa bude chciet kazdy predviest

Reagovat
Elliasson

A ještě Mitro a Mbappé (ten sice nepřijde, ale byl by to brutální tým). Útok Malcolm - Mitro - Mbappé by vypadal úplně šíleně a ještě k tomu mají Maregu.

Reagovat
Benfica

Jesus Maregu vyradil z kadru (neviem ci na stalo) a nebol by Jesus Jesusom ak by Mbappeho nedal na kraj obrany

Reagovat
vilp

Ten Verratti se posral, ne?

Reagovat
10

proč? mě to k němu sedí dokonale, ten to má v prdeli všechno

Reagovat
vilp

Jako vím, že na to sere a má na hovno životosprávu, ale do zápasů většinou dával všechno. V tomhle dost zajímavej hráč. Sice se zahrabal už v PSG, ale čekal jsem, že bude chtít vyhrát LM, navíc je sezona před Eurem. Nechápu to. Ani to, že ho Katar pustí, tam asi fakt muselo něco být.

Reagovat
Damis

Asi jste málo kámoši, že si čekal že chce vyhrát LM

Reagovat
Seydou Doumbia

Takový hráč nikomu chybět nebude.

Reagovat
vilp

Mně jo.

Reagovat
ADM

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak herně je samozřejmě topka, ale čumět se rok co rok na ten jeho zasraně ubliženecký ksicht v Ligue 1 jak ze sebe dělá čuráka to už mě omrzelo. Vůči fotbalovým kvalitám není co vytknout, když nehrál nikdy jejich záloha nefungovala.

Reagovat
Eichel

mňa na ihrisku vždy veľmi bavil.. škoda zdravia a toho, že je zahrabaný v PSG

Reagovat
O.Giroud

človek ani nevie, že vôbec ešte existuje. A tuším je aj často nedostupný

Reagovat
Mateo16

Mohol by skvela posila pre Atletico

Reagovat
vilp

Pro jaký Atlético? Však co chce bez něj PSG uhrát v LM? Bez něj, Ramose a Thiaga Silvy si ani pořádně nerozehrají v těch velkých zápasech.

Reagovat
Mateo16

Vraj sa pohadal s vedenim PSG , tam je to teraz masaker. Marquinhos detto. Jeho odchod sa ocakaval, Atletico na nom pracovalo cele leto a vybral si Arabiu pre plat ? celkom smutne na to kolko mal v PSG

Reagovat
vilp

O té hádce nevím nic. Kvůli čemu?

Reagovat
Unique

Tvrdili, že jeho babička neumí bruslit...

Reagovat
Elliasson

Že Marco nepřijde k nám, mě hodně mrzí. Někdo s jeho fotbalovým myšlením by mohl být z části gamechanger pro nás.

Reagovat
Eichel

Reagovat
fabec1222

Docela to začíná zavánět nějakým wtf. Za chvíli se fakt o tu ligu začnou přetahovat i Evropské TV

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak s těmito soupiskami si asi nějaké zápasy té top 4 když budou hrát proti sobě asi pustím i já, proč ne. Zajímavější než většina zápasů v top ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Je otázka, jak budou vypadat v tom počasí. A jaký budou mít ty hráči přístup.

Reagovat
Benfica

Reagovat
mistr129

Reagovat
Dron

Reagovat
Dortmunder

Nikdy.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Marv

Reagovat
Freedo

Reagovat
10

čím víc lidí tady píše, že tam chodí důchodci a vyhořelý nuly, tím víc hráčů jako Malcom nebo Savić oni podepisují...do konce léta takových bude ještě spoustu, protože tyhle hráči zbourali bariéru, že by to mělo být něco nenormálního tam chodit v tomhle věku

Reagovat
Salfovic

Je vidět, že to nejsou žádní blbci a ví kam dojít pro rady.

Reagovat
samoyed

Vzdyt Malcom je presne priklad ty vyhorely nuly. Jedna sezona v Barcelone, kde hral uplny hovno a pak 4 roky zakopany v Rusku.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Reagovat
Eichel

Vyhorelá nula, ktorá mala v minulú sezónu v 33 zápasoch bilanciu 26 gólov a 6 asistencií.

A v Barce nedostal čuchnúť skrz toho dementa na lavičke, ktorý sníval o Willianovi, ktorého mu našťastie nepriniesli pretože to by bolo príliš dementná aj na to Bartomeua a spol. Tak isto ako nedostal čuchnúť v Barce taký Todibo, ktorý sa tiež teraz javí ako super hráč. To, že moc nehral nič neznamená.. ten klub bol vedený fakt čudne.

Reagovat
Gazdo

strasne ma to serie. Mohli sme mat doteraz super lavickoveho hraca, namiesto toho mame Raphinhu. Inak Todibo ma vtedy tiez sral ze nedostal cuchnut ale sam potvrdil ze to bolo zasluzene lebo mu stuplo do hlavy ze prestupil do Barcy a zacal flakat treningy a zivotospravu a uvedomil si to az ked odisiel

Reagovat
Eichel

Pravda. Ale aspoň sa predal za dobrú čiastku do Ruska a netratili sme na ňom toľko. Ale tiež by som ho najradšej mal v kádri. Ja inak považujem Valverdeho za skvelého kouča pre Athletic, ale niektoré kroky v Barcelone mu skrátka neviem zabudnúť a odpísanie týchto dvoch a asi aj Puiga, ktorý ukazuje v US, že mohol byť v pohode squadplayerom sú jedny z nich.. a doteraz ma inak máta ako Bartomeu s ním nepustili Rakitića za tých 60m do PSG aby sme ho o dva roky púšťali do Seville za 3,5m. Nakoniec môžme byť radi, že sa tam mihol tiež nekompetentný Koeman a dal priestor mlaďochom.

Reagovat
Gazdo

Rakitic mal ist prec uz po prvej sezone. Jemu proste vyhovuje iny styl trosku ako ma Barcelona lebo mimo Barcu hral vzdy velmi dobre

Reagovat
Eichel

Mne sa za Lucha páčil. Kým tam bol Alves a zbiehal si až niekde ku krídlu a narážal si s Messim tak Rakitić to za neho celé odbehal a robil v tej zálohe kvantum čiernej práce. On bol v zásade motorová myš s ok technikou a strelou z diaľky. Ale ja som ho mal docela rád. Tie prvé tri roky mi prišlo, že v tom kádri má miesto a bez neho by to dosť horelo.. ale on šiel proste strašne dolu a ako postupne končili ostatní hráči tak vznikol problém s tým, že už nestačilo len makať pre tím, ale aj tvoriť a na to on proste nemá kreativitu. A ako mu padala do toho fyzička... mal sa streliť hneď po vydarenom MS s Chorvátskom, kedy tá ponuka bol absolútny no brainer. Už aj tak hral v klube vtedy celú sezónu hovno. Ale mám potrebu sa ho zastať v tom úvode.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ve Francii byl skvělý a pak když přišel do Barcy, tak se hned v srpnu zranil s kyčli myslím a půl sezóny chyběl, když se pak na jaře rozehrával, tak odehrál jen pár zapasů (15) a pak ho poslali do Russka, kde si své odehrál a minulou sezónu ukázal nejvíc své kvality.

Podle mě nula není, jak ty říkáš, jen měl smůlu, že ho Barca takhle hnedka odepsala a že pak nebyl pořádně na očích. Teď by mohl jít skoro kamkoli do západní Evropy, ale vybral si peníze, tak mu to přejme, ale vyhořelá nula urcitě není.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
cr7sux

Reagovat
10

O tom ale přesně mluvím. Chytnete se jednoho jména, to zavádějícím způsobem zdiskreditujete a tím se utěšíte, že to je vlastně všechno v pohodě a nic se neděje...a oni mezitím podepisují další hráče

Brozović nebo Savić jsou světový hráči na svým postu v ideálním věku, Fofana s Nevesem jsou vysoce nadstandardní hráči, který by se určitě uchytili i ve velkoklubu. Teď tam půjde Verratti, půjdou tam další. .

Reagovat
Well

To víš, ale oni tam všichni jedou na dovolenou a bude to jak okresni přebor.

Reagovat
owner

Tak oni se snaží o daleko více hráčů, třeba minulý týden nabízeli lukrativní smlouvu Martinezovi z Interu. Oni se snaží ulovit fakt velký ryby, a je to jen o charakteru hráčů, jestli upřednostní sportovní stránku před tou finanční.

Reagovat
Mateo16

25 july - A Saudi representative has been in Paris for 10 days to try to convince Kylian Mbappé. It's "a matter of honor" for Saudi Arabia, after they were rejected by Messi.

26 july - Kylian Mbappé told Al-Hilal has he has NO intention to go to Saudi Arabia, even for one year.

It's "a matter of honor" for Saudi Arabia, RIP doma budu popravení

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak ty dresy Al Hilal jsou celkem pěkný.

Reagovat
Robertson

...a tak to "nenápadne" začína

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wazza228

Mně teda přijde hrozně obyčejný. Ale to je subjektivní.

Reagovat
Seydou Doumbia

možná lepší obyčejný než tam vymýšlet kraviny, které stejně potom každý zhejtuje

Reagovat
Salfovic

Jen nevím, jestli hráčům nebudou překážet ty vlaječky.

Reagovat
Rudnevs

Nič odtial neni pekné

Reagovat
Mass

"Trošku" od jemenský krve, jinak fajn.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole, krasné dresy, zapnu si zápasy jejich top 4... ty seš fakt zvláštní

Reagovat
Seydou Doumbia

Krásný dresy jsem nikde nenapsal, jen celkem pěkný. Tak lepší si tu ligu pustit a udělat si názor, než blít jaký to je odpad, když jsem to nikdy neviděl. Když jsou mezi námi lidi, co dobrovolně sledují českou ligu tak to horší být nemůže.

Reagovat
Well

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš srovnávat, česká liga patří do top41 nejlepších lig světa, saudská není ani v top63.

Reagovat
Well

Tak tahle měřítka kvality ligy podle mě nemají moc velkou výpovědní hodnotu. Pořádně se vlastně srovnávají jen top celky soutěží v rámci kontinentálních soutěží. Případně různé přáteláky, které mohou zkreslovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Narozdíl od Rudnevse dětský porno nepozerám, ale taky bych na to asi radši blil, než abych se podíval a udělal si názor.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Gazdo

Tohto chlapca je naozaj skoda

Reagovat
gocii

60 mega? wtf

Reagovat
Seydou Doumbia

tak je mu stále jen 26 let a loni měl 26+9 tak asi v poho...

Reagovat
vilp

Pokud Antony stojí 100, tak úplně v klidu. Skvělý hráč.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pingla

Antony nestojí 100 mega, jen my jsme za něj takové prachy vysypali

Reagovat
MarcoBanco

Tá jeho kariera mi trosku pripomína Hulkovu

Reagovat
kylo ren

Taky všechny zaplatil kdo mu přišel pod ruku jo

Reagovat
kylo ren

Zmlatil

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smetos

Fotbalistů je jak sraček

Reagovat
Salfovic

Tak nějak Mně je úplně u prdele, kdo tam bude hrát, ani Messiho bych tam nesledoval.

Reagovat
Swarley

nesledoval jsem ho ani v Barce, srat na nejake Hilal, jedine Halali hip hop

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Marv

Reagovat
milan78

Kdo bude prvním čechem ?!

Reagovat
Salfovic

Čech.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Hachim Mastour

Krmenčík

Reagovat
Freedo

Kuchta

Reagovat
O.Giroud

Schick, Soucek

Reagovat
owner

Jankto

Reagovat
dantetomas

jeho posobenie tam by malo velmi kratke trvanie

Reagovat
owner

Bylo by zajímavé to sledovat.

Reagovat
milan78

fůj....

Reagovat
Fairplay

Ronaldo si asi na titul muze nechat zajit chut, ta stredova trojice Verrati-SMS-Neves bude brutalni.

Reagovat
Zark

ten už nevyhraje ani poušť cup

Reagovat
fenixLFC

ronaldo ho neziskal ani proti zalohe henrique-hamed-coronado

Reagovat
Tromas

Upřímně být jím s tou historií všech těch trofejí, které vyhrál tak by mi byla trofej za ligový titul v Arábii úplně u prdele.

Reagovat
owner

On Al Nasser taky ještě někoho přivede, obzvlášť po tom, co dostali výprask v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti - SMS - Neves je dost dobrá pro kohokoliv na světě, aktuálně.

Reagovat
Kepy_FCB

Mal.com

Reagovat
_Franklin_

Zastavte toto šílenství prosim tohle zacina byt horsi jak covid

Reagovat
_Franklin_

Stejne to nikdo sledovat nebude i kdyby tam sel Mbappe

Reagovat
Seydou Doumbia

lidi to podle mě sledovat budou, zase vyhlašování že to nikoho nezajímá a ani nebude zajímat je trochu mimo

Reagovat
_Franklin_

Maximálně statistiky jak se nekterym daří ale zapasy? Pochybuji

Reagovat
Allianz_Arena

Lidé ale velmi rychle zjistí, že i zápasy týmů se silnými soupiskami připomínají spíše takové pomalé exhibice. Moc se nepočítá s jednou věcí, že i kvalitní hráč se okamžitě přizpůsobí danému prostředí. Navíc tam odchází po většinou hráči, kteří k tomu mají sklony, jejichž vlastně jediným motivem pro takový přestup jsou nesmyslné peníze, tímto způsobem se nedá (i přes penězi zkažený sport) vytvořit opravdu dobrá soutěž.

Reagovat
EaP

Presne tak. Ronalda nikto nechcel, Veratti na to zvysoka kakal aj v PSG , Milinkovic - Savic šiel taktiež rapídne dole výkonmi , Malcom sa upísal do Ruska a následne keď chytil formu uteká za peniazmi.... Toto fakt niesú hráči , ktorí by mali mať dopad na zlepšenie celého obrazu ligy , kde by svojou profesionalitou mohli pomôcť aj domácim hráčom. Oni tam idú na päťročnú dovču , kde za polovičné výkony ako byali podávať v Európe budú dostávať násobne vyšší plat. Jediný , kto sa nejak vymyká je Brozovic , ten je pracant. Ale aj ten si myslím, zpohodlnie.

Reagovat
ACSeRw!n

lhari

Reagovat
owner

To si jenom myslíš, reálně to bude mít větší sledovanost než taková Ligue 1

Reagovat
zorz767

Nejlepší by bylo prostě přesunout saudskej svaz pod UEFA a můžeme se přestat klepat, kam to povede. V evropským fotbale chybí peníze a tohle by byla cesta, jak to ošetřit.

Reagovat
Vinci

Ale asi by nebyli úplně v pohodě s FFP

Reagovat
Pithivier

At je Ronaldo jakykoliv, tak ruku na srdce, ma obrovsky vliv na to, kolik hracu prestupuje do tehle habibi ligy. Je silene, ze kazda treti expreska je o zajmu arabskeho klubu o kdejakeho hrace z Evropy, snad co nejdrive nekdo s vyssi moci zasahne proti tomu

Reagovat
Benfica

no práveže tuna by som s ním nesúhlasíl.. to, že tam je od januára bolo len obrovskou náhodou.. ale k tomu by sa museli vyjadriť tí hráči, aby sa táto hypotéza nejak vyvrátila alebo potvrdila.. ale pochybujem, že mal na to obrovský vplyv, nejaký asi áno ale isto nie obrovký

Reagovat
Eichel

Reagovat
nani92

Ale ti hráči tam nejdu kvôli Ronaldovi, ale kvôli peniazom

Reagovat
Pithivier

Nerekl jsem, ze tam jdou kvuli nemu, jen ze on to vykopl

Reagovat
Reggie

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nene, snad si nemyslíte že tam jdou kvůli němu...ty výplaty jsou natolik luxusní že se musí těžko odmítat

Reagovat
Reggie

Reagovat
owner

Na Portugalce a hráče, které zná z předešlých angažmá možná, ale zbytek si nemyslím. Prostě si tam jdou kluci dobře vydělat.

Reagovat
Pithivier

Treba se mylim, ale mam pocit, ze prave on to vykopl a i diky nemu se tam hrne tolik hracu. Je to ciste teoreticka rovina, ale neni divne, ze to vypuklo az letos a ne pred rokem treba?

Reagovat
owner

Tak je možný, že to nastartoval tu vlnu. Ale myslím si, že hlavní motivací pro ty hráče jsou čistě peníze, ne že si zahrajou proti nebo s Ronaldem.

Reagovat
Pithivier

Joo, nerikam, ze tam sli kvuli nemu, ale jeho smlouva ukazala, na kolik si ten vyvrhel prijde. A to nalakalo ostatni hrace z Evropskych lig, tady se Ronaldo effect docela projevil, i kdyz v negativnim svetle pro cely fotbal

Reagovat
fenixLFC

ked po tomto prestupe budu v boarde PL tvrdit ze 30 mega za ASM je skryte financovanie a je nutne to azstavit, tak su to totalni pokrytci

Reagovat
Spagetka

Tahle pouštní liga má slušný výdaje za brainwashing pro MS, nicméně si nemůžu pomoct, stále mě to neláká si takovou ligu pustit, jednou stačilo, a to bylo jako koukat na krajský přebor v čele s Ronaldem, kterýmu se pletl balon pod nohama.

Chápu, že hráči co za svou karieru nevydělali dostatečnej balík nebo je v Evropě nikdo nechtěl, tak se jdou za chechtáky zakopat k téhle pouštní špíně, ale za mě to pořád nestačí

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Arnar Resmusonn

Reagovat
mistr129

Reagovat
Dron

Stačila expreska.

Reagovat
castelL

Henderson potvrdený a Fabinho sa obnovili jednania:

Fabinho's move to Saudi Arabian club Al Ittihad is reportedly back on.

The Times are claiming that there is renewed hope a deal can be done with Liverpool for the midfielder after talks stalled over payment terms.

The fee is reportedly expected to be £40m.

Reagovat
Eichel

Ja toho Fabinha neviem pochopiť. Je stále v skvelom veku a mal prvú zlú sezónu, kedy to nefungovalo celému tímu, plus je fakt obrovský problém zohnať 6ku ako on. Kým by ho chceli nahradiť? Je vôbec na trhu hráč s kvalitami a typológiou ako on? Aby tá záloha Liverpoolu nebol nakoniec cedník. Už minulú sezónu bolo veľmi vidieť aký vplyv má na hru a aký obrovský rozdiel je, keď hrá nahovno a keď mal záblesk ako pri zápase s United a odohral skvelý zápas.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Taky si nedokazu predstavit kym ho nahradi. Lavia je jeste moc mlady, Amra je borec, ale moc ho nevidim jako zaklad v TOP tymu a dal? Kdo by byl k mani na 6ku, to me teda moc nenapada.

Jedine zmenit rozestaveni, ale na jaky, kdyz nemame ani jednu poradnou 6ku, mozna na 4-2-3-1, s tim, ze Trent s Alexisem na DM, aby si krylo prdel, ale i to mi prijde hrozne plonkovy a navic by se musel stejne sehnat novy pravy obrance.

Fakt nevim co ted Klopp chce robit, je v te sestave plno otazniku a vubec se mi to nelibi.

Reagovat
castelL

Nepáči sa mi ako sa koniec koncov bude vyvíjať prestupové obdobie zatiaľ. Fabinha by som rozhodne kvôli jednej zlej sezóne, kde sa zviezol s celým tímom, neodpisoval a navyše vek ma stále ideálny, predpokladám, že chce ísť zarobiť a nie je to len o tom, že by chcel zotrvať a rozhodne súhlasím, že nahradiť Fabinha bude veľmi obtiažné. Taktiež súhlasím, že Lavia rozhodne nie je náhrada za Fabinha. Treba brať pozitívne, ale výrazné uvoľnenie platového stropu odchodom väčšieho počtu hráčov, ale Fabinha bude škoda, vedel by som si predstaviť jeho prestup, ale určite sa vyššiu sumu, ktorá by sa mohla obratom použiť na niekoho hotového. Tiež by ma zaujímalo, či sa vôbec nebude riešiť obrana a v kontexte ostatních tímov, čo sa týka odchodov a príchodov, to vyzerá zatiaľ biedne. Newcastle aj Aston Villa posilňujú monštruózne, ten boj o TOP4 bude veľmi ťažký. Zastávam názor, že ak máme výrazne obmeniť káder, pokiaľ by bola ponuka na Salaha, bavíme sa o nejakej veľmi lákavej ponuky , ako 100m+, tak by som s tým osobne nemal problém, ak by odišiel (- najvyšší plat). Darwin bude rozhodne veľmi platný, pokiaľ sa tímu bude dariť a góly strieľať bude. Stále je otáznik nad Diazom/Jotou, tiež som zachytil nejaký interes od Saudskej Arábií a vôbec netuším, ako bude vyzerať káder na úvod sezóny

Reagovat
Elliasson

Takže Bernardo v Al-Hilálu padá?

Reagovat
Mass

Docela paradox, že hráč, kterej s Barcelonou dřív propagoval Unicef, teď střídá jako zaměstnavatele jednoho mezinárodního masovýho vraha dětí za ještě většího masovýho vraha.

Reagovat
king23

Reagovat
Mass

Máš nějakej komentář nebo umíš jen zmáčknout emoji?

Reagovat
king23

Tak co ti na takový nesmysl mám napsat?

Tady na eurofotbale si furt někdo myslí, že hráči zvažují nějaké morální hledisko nebo klubismus a podobné věci. Těm hráčům je to úplně u prdele. A to jakože úplně, je ani nenapadne o tom přemýšlet. A taky proč by mělo? Toho hráče zajímá, jaká mu chodí výplata a pak možná místo, kde bude žít/bydlet + sekundárně samozřejmě radši hraješ za klub, který vyhrává nějaké trofeje, než za klub, který dostává kotel a věčně hraje o sestup. Unicef s Barcelonou propagoval jenom protože musel plnit klubové povinnosti, jinak by měl krácenou výplatu. A úplně stejně bude plnit klubové povinnosti v Saudi ať už po něm budou chtít propagovat cokoliv. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby Malcom ani nevěděl co je to Unicef, kdo je to Putin nebo před měsícem kde na mapě ta Saudi vůbec je. Tak fakt netuším jaký v tom vidíš paradox

Reagovat
Well

Reagovat
Mass

Pobavilo mě to prostě. To je jako by si hráč Sparty před zápasem kleknul a po zápase pochválil tvrdý jádro za bučení na černocha.

Reagovat
Jordi Alba

Nejlepší by bylo ještě vědět, kolikrát třeba legendy klubů chtěli odejít nebo o tom přemejšleli, jak by byl z každýho druhýho najednou žoldák, přitom se to stalo imo skoro každýmu aspoň na chvilku.

Reagovat
king23

Reagovat
mistr129

tak on to byl vyhráblo asi vždycky, viz ten jeho přestup do Barcelony.

Reagovat
_Franklin_

Tady je videt kdo to dela jen pro prachy a uspech je mu u prdele a koho ten fotbal opravdu bavi a neco chce dokazat a nejaky pohary ziskat smutne kam to dospělo

Reagovat
O.Giroud

A to je zlé hrať futbal pre peniaze?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

petrofotbal.cz - Já se tím bavím. Konečně se našel způsob, jak z ropných států dostat prachy zpátky

Reagovat
Elliasson

To se našel dávno, jen o tom spousta lidí nví.

Reagovat
GreatWhite

Na jednu stranu je trochu smutné tohle sledovat. Na druhou stranu to hodně vyrovná evropský fotbal. Spousta hvězd, a věřím, že brzy i těch úplně top, půjde do Arábie za penězi, takze pro ligy jako je ta naše, to může znamenat vyšší konkurenceschopnost v Evropě a mělo by se to celé zase trochu vyrovnat.

Pokud to takhle půjde dál, tak v Arábii vznikne nejlepší liga na světě a já jen doufám, že neprojde jejich účast v LM a budou to sledovat jen lidi, které lákala superliga a chtěli mít z fotbalu něco jako NBA, NHL apod.

Reagovat
Allianz_Arena

Pokud to takhle půjde dál, tak to evropský fotbal nevyrovná, naopak. Pro nejlepší kluby to totiž je ideální šance, jak se zbavit často nepotřebných hráčů s vysokými platy, což jim ještě ulehčí již dominantní postavení na trhu. O potřebné hráče naopak mohou přicházet kluby druhého, třetího sledu, protože jejich hráči nemusí vidět šanci na budoucí přestup do top klubu, proto dají přednost penězům.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Reagovat
M.Vaza

Tvl Pérez by měl zkusit za Kyliana nahodit třeba 100 mega, když už poslal Araby někam..

Reagovat
DidusIneptus

Z bláta do louže. Rusko od doby válečného konfliktu zapadákov, Arábie zapadákov. Kdo tam přišel, upadl v zapomnění

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele