Málagu se pokusí vzkřísit trenér José González

14.01.2018, 09:56
Aktuality
Velice rychle připravili v Málaze náhradu za včera odvolaného trenéra Míchela. Stal se jí José Manuel González, který si v posledních letech odbyl dvě krátké neúspěšné štace na lavičce Granady a Beijingu Guoan...

Jednapadesátiletý ex-útočník, který v Málaze krátce působil závěrem své hráčské kariéry, je ve Španělsku poměrně známou tváří, avšak žádnou zárukou úspěchu. Roku 2016 vydržel pouhých 13 zápasů na lavičce prvoligové Granady a pak si stejnou dobu odkroutil v čínském Pekingu.

Nejlepší výsledky sbíral v letech 2010-12 na lavičce domovského Cádizu, který už nicméně tou dobou působil ve třetí lize, kam dříve González neslavně sestupoval s Realem Murcia. Do roku 2016 čtyři roky ani neoperoval v kapacitě hlavního trenéra.

Před rodákem z Cádizu přitom v Andalusii leží přetěžký úkol. Tým ze stadionu La Rosaleda už čtyři kola čeká na bod a doposud v této sezoně vyhrál jenom tři ligové duely. V tabulce je předposlední, vzdálen pět bodů od záchrany.

Autor: Tomáš Daníček / malagacf.es

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad nevzkřísí

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko vydrží? 4-5 kôl? ..Mohli skúsiť Pepeho Mela..

Reagovat
raduinho

Sestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele