Málaga vinou špatných výsledků odvolala trenéra Míchela

13.01.2018, 14:57
Aktuality
Nového trenéra hledá Málaga. Andaluskému klubu se letos vůbec nedaří, aktuálně prohrál čtyřikrát po sobě, načež vedení klubu zareagovalo odvoláním kouče Míchela...

Čtyřiapadesátiletý kormidelník se na lavičku španělského klubu posadil před necelým rokem, kdy rovněž Málaga hrála o udržení a nakonec ji vytáhl až na jedenáctou pozici.

Ještě hůře to však vypadá letos: Málaga z dosavadních devatenácti ligových klání získala jedenáct bodů a společně s Las Palmas se pohybuje na samém chvostu LaLigy.

Aktuálně mužstvo z La Rosaleda prohrálo čtyři zápasy po sobě, navíc nedokázalo vstřelit branku, načež vedení klubu zareagovalo odvoláním Míchela. "Trenér Míchel nám loni pomohl ve velmi obtížné situaci, ovšem letos se nám od začátku sezóny nedaří, proto považujeme za nezbytné sáhnout ke změně," stojí na webu španělského mužstva.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

OT:

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý, že kto sa ujme tejto potápajúcej lode

Reagovat
valloire

Míchel

Reagovat
10FKK

to je dost!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele