MAKAAY: CHCI DO MANCHESTRU

15.05.2003, 19:31
Aktuality
Roy Makaay, skvostný útočník Deportiva La Coruňa, by chtěl hrát v Manchesteru United, raději než v kterémkoli jiném velkoklubu. Hraje tam totiž jeho spoluhráč z reprezentace Ruud van Nistelrooy.

Makaay byl již spojován s přestupem do Bayernu Mnichov, ale útočník prozradil, že by raději hrál v anglické lize, nejlépe na Old Trafford. "Pokud bych si vybíral mezi Bayernem a Manchesterem, určitě bych zvolil Manchester," řekl nizozemský kanonýr. "Moje oblíbená liga je španělská a anglická, německý fotbal je pro mne méně atraktivní," dodal.

Pokud by i přesto přestoupil do německého klubu, zřejmě by nahradil dlouholetou brazilskou hvězdu Giovaneho Elbera. Ten již nesází jeden gól za druhým a proto se Bayern poohlíží po náhradě. Holandský "hitman" vede v tabulce střelců La Ligy a možná i se svým týmem vyhraje španělskou ligu.

Střelec Rudých Ďáblů Ruud van Nistelrooy potvrdil, že by rád měl v týmu holandského partnera, například Patricka Kluiverta. Uvidíme v létě...

Autor: Petr Kučera

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Killy

Vybornej napad.Manchester by ho urcite rad mel a myslim si,ze by se tam i vyborne hodil.Co se vsak tyce bozskeho Giovaniho....neverim moc tomu,ze by si Bayern za nej hledal nahradu.Elber proste k tomuto klubu patri a porad je to velmi kvalitni utocnik,ktery umi (porad!)davat jeden gol za druhym.

Reagovat
HOST*

souhlas s názorem na Elbera. Makkay neni nijak výjmečnej, toho by si Manu kupovat neměl..

Reagovat
PJ

Je to nejlepší střeles španelský ligy, to si myslim mluví o všem...

Reagovat
HOST*

Nejlepsi strelec anglicky a spanelski ligy v MU (van Nistelrooj a Makaay)skveli,ale ronaldinho by se tam hodil taky,na druhou stranu nechapu proc chtej MU Makeleleho

Reagovat
HOST*Martin

Maakay by manchensteru mohol pomoci , kdyby manchestr přes léto koupil Ronaldina a Petra Čecha tak by se manchester stal jedním z nejlepších klubů v Evropě. Maakay by se v útoku spojil s Niesterloijem tak by z toho vzniklo nizozemske duo. Nizozemci mají zákeřné utočníky.

ZZZUZDDDDDDUUUUŘŘŘŘ!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele