Majitel Spartaku nabídl Chorvatům za výhru nad Anglií mercedesy

20.11.2007, 11:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sou věci.. Já bych to zakázal. Každý hráč, který hraje za repre, má hrát prostě na 100% i bez toho že může vyhrát medvěda.. To už prostě k futbalu nepatří..

Reagovat
M11

to jiste... ale tak nemuzou za to kdyz jim treti strana chce dat bonus... kdyz na to ma at jim je da...

Reagovat
smazaný uživatel

je to pozitivní úplatek. Je to sice trochu proti dobrým mravům, ale jinak se to může a, jak jsme se dozvěděli z článku, Angličani si s tím začali.

Každopádně souhlasím, že by se s tím mělo něco dělat. Podobný věci probíhaly i ve finiši Primery ... . Dle mě by hráče mohli motivovat odměnama jen lidi z klubu, max. ze stejné země, tzn. kdyby ruský podnikatel ruským fotbalistům slíbil za postup medvědy

Reagovat
smazaný uživatel

Na jedný straně si to Rusové posrali sami, takže by měli být zticha a šoupat nohama a na straně druhý nedělá ten chlapík nic špatnýho, protože pozitivní motivace je dovolená.

Byl bych rád, kdyby se tam Anglie nedostala, protože nic světobornýho v kvaldě nepředvedla, ale Rusové ukázali, že na to taktéž nemají, když se v nejnevhodnější okamžik posrali a rupli proti soupeři, kterej neměl, o co hrát (stejná věc se stala Skotům)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to nesmíš brát, spousta nároďáků je v krizi a když použiješ toto přísný měřítko, tak by si to nakonec zasloužilo s bídou deset mančaftů. Druhá věc je, co na Euru ty jednotlivé týmy můžou nabídnout a já říkám, že od Rusů by to byl určitě zajímavější fotbal.

Co se týče toho motivování, tak s tím nemám problém, to stejné totiž udělali i Angličani. K podobným případům dochází i v La Lize, ale pokud to dělá Barca i Real, a ne jenom jeden, tak mi to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

však já taky fandím Rusům, ale prostě si to sami posrali, to musíš sám uznat.

To, že se to děje i v Primeře, vím a i jsem to nahoře psal, ale moc se mi to nelíbí. Prostě je to úplatek a jako takovej ho ber, sic je to úplatek pozitivní. Prostě je to zase tak, že bohatí si to můžou dovolit a chudší hold zase ne, takže rovnost zase dostává na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

1.Rak,Švy,Hol,Řec

2.ČR,Chor,SRN,Ita

3.Ang,Por,Šve,Pol

4.Rum,Fra,Špa,Tur

Už vidím jak dopadnem...Hol,my,Por,Fra anebo Hol,my,Ang,Špa nebo třeby skupina Rak,Chor,Pol,Rum

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,trapas,už jste se o tom bavili

Reagovat
smazaný uživatel

mě se stalo naprosto to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jenom záleží na tom, kolik nabídnou Angláni Chorvatům potají. V dnešním zkorumpovaným fotbale je možný všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, uvidíme. Každopádně - pokud Rusové dávaj meďoury, tak Anglnáni musej nabídnout minimálně Poršáky. Pak možná Rusové přitlačej a nabídnou Jaguáry. Pak Ferrari od Anglánů, pak ....

... a skončí to tak, že si Chorvati budou prdel vozit v Pagani Nonda a na ME pojedou přecejenom Rusové ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít bolševik smůlu a s meďourama se bude moci nechat vyfotit. Kdyby se měla brát účast na EURO dle kvality výkonú,tak minimálně polovina týmú by tam neměla co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

"včetně Anglie" jsi zapoměl dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic špatného na tom, takovým způsobem motivovat. Fotbalu to jedině prospěje, Chorvati neměli o co hrát, přijeli by jako odevzdané, hodné ovečky, které Angličanům nebudou postup znepříjemňovat. Jedině takovým způsobem to může vypadat jinak, jedině takto budou motivováni. Ano, bylo by velmi pěkné, kdyby všichni hráči odevzdávali vždy repre 100%, ale realita je bohužel jiná....

Reagovat
smazaný uživatel

to vaše zdegenerované myšlení fakt nechápu....podporovat tento hnus může jen malý zaprděný čecháček.....dobře to udělal Izraelský fotbalový svaz, který zakázal tomu hráči, který dal rusákům vítězný gól, převzít ten dar.....tudy opravdu cesta nevede....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tě, co je na tom hnusného...je to dar za to, že splnil určitou věc, žádný doping, žádné otravené víno, žádné zákeřnosti. Jenom takový menší bonus. Ty snad žiješ v domnění, že Chorvati by bez jakékoli další motivace nechali na hřišti duši....pak ale žiješ v omylu, takhle to nikdy nebude, leda že by jim osobně o postup šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono se to pak Chorvatům třeba vrátí. Ve středu to odchoděj, a až dostanou na Euru za soupeře Anglii, tak si začnou drbat hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlasím s tebou. Taky se mi to nezdá, sice si myslím, že to není hnus, ale přinejmenším k zamyšlení. Stoupl u mne svaz Izraele.. bravo

Reagovat
Devil

Ja si myslim ze Anglicani maj v sazce mnohem vic nez je par nadupanejch aut co nabidli Chorvatum . Je uplne jedno co kdo nabizi a na vic myslim ze auta Chorvatum na vykonu nepridaj ! Hrat za repre je cest a kazdej hrac by mel hrat na max i beznejake odmeny !

Reagovat
smazaný uživatel

Autor správně napsal odměna - ne úplatek. To je velký rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

odměna jo, ale rozhodně ne za poctivou práci.....je fajn, že Izraelci nejsou taková másla a celou tu habaďůru svým hráčům zakázali, holt jejich 4 000 let dlouhá historie se někde musí projevít, u gojinů s primitivním uvažováním typu Má dáti - Dal - by to bohužel asi prošlo...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, kritizuješ Rusáky, ale že první tahle odměna (dle mě úplatek) vyšla z Anglie, ti nevadí ...

Reagovat
smazaný uživatel

manazersky tah,takova nabidka se neodmita che che

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele