LYON PŘEVEZME PERRIN

30.05.2007, 13:55
Aktuality
Olympique Lyon již našel náhradu za trenéra Gerarda Houlliera a nebude jí Didier Deschamps. Šestinásobný francouzský šampion v posledních dnech jednal se Sochaux a jeho koučem Alainem Perrinem, který na Stade Gerland podepsal dvouletou smlouvu...

"Je tu ústní dohoda mezi oběma kluby. Už je vypracována," informoval ředitel administrativy Sochaux Pierre Wantiez krátce před tím, než vedení Lyonu definitivně potvrdilo jméno nového trenéra.

Sochaux zažilo velice úspěšnou sezónu, v domácí soutěži dlouho bojovalo o příčky zajišťující účast v Lize mistrů a jenom o skóre nakonec skončilo sedmé. Vše si ale vynahradilo v domácím poháru, v jehož finále dokázalo pokořit Olympique Marseille.

Perrin toho za sebou má již poměrně dost, v letech 2002 až 2004 vedl Marseille, následně zkusil štěstí v anglickém Portsmouthu. Tam mu ale pšenka příliš nekvetla a po pouhých osmi měsících musel odejít. V Lyonu na něho nyní čeká dvouletá smlouva a Sochaux by mělo dostat odstupné půl milionu eur.

Lyon byl bez trenéra od konce minulého týdne, kdy na svou funkci rezignoval Gerrard Houllier. Vedení klubu s ním sice počítalo a nabízelo mu nový tříletý kontrakt, bývalý manažer Liverpoolu ji však nepřijal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím, nevím já osobně bych tam přece jen radši viděl Didiera ale co se da dělat uvidime jak to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon nestojí pouze na trenérovi, ty maj tak promakaný vedení klubu na všech stupních, že tam to snad výrazně posrat ani nejde. Něco by se muselo hodně zmrvit, aby neměli další titul.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem zvědav na další sezonu.. Lyon=opět nej favoritů...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

*favorit

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky myslím. Když to nepodělal ani Houllier...

Reagovat
HOST*

navšitvte naše stránky www.olympiquelyon.wz.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele