Lvíčata v kvalifikaci ME vyzvou Anglii či Slovinsko

28.01.2021, 14:58
Aktuality
(© UEFA)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
žrout

Jako s Anglií to je celkem v prdeli, zato druhé místo bychom měli dát s přehledem a pokud dáme hodně bodů, tak postoupíme taky na tu novou U21 jsem zvědavý

Reagovat
Phreak71

já už jsem to říkal několikrát. na U21 se těším, obvykle se na ní dá koukat, je vidět, že v ní jsou často zajímaví hráči atp. ale pak z toho pro dospělý nároďák nic moc není, hráči se horko těžko prosazují alespoň v česku a jsem z toho zklamaný.

Reagovat
dave30

Naše mládežnické reprezentace (a U21 mezi ně také řadím) se většinou prezentují vysoce taktickou hrou. Na rozdíl od většiny ostatních reprezentací. To co našim hráčům chybí v pohybových schopnostech a dovednostech, to nahrazují na svůj věk mimořádnou taktickou vyspělostí. Na to se ale ve světě nehraje. A zatímco ti rychlí technici se tu taktiku doučí, tak ti výborní taktici tu rychlost a techniku již nedoženou.

Reagovat
Phreak71

A také mám pocit, že zatímco v české reprezentaci hrají hráči staří 22-23 let, v anglické, německé nebo španělské hrají hráči asi tak dvacetiletí

Reagovat
dave30

Hráči můžou mít více než 21 roků až v průběhu kvalifikace či na závěrečném turnaji (EURO). Takže tento cyklus to bude především o hráčích 2000/01. Popravdě řečeno, kolik mladších hráčů pravidelně hraje alespoň kaprligu?

Reagovat
žrout

Protože nám často chyběly nadstandardně technicky a dovednostně vybavené individuality, což jsme vždycky nahrazovali týmovostí, bojovností a taktikou. To ale pak těm jednotlivcům nepomůže prosadit se v kvalitních klubech na západě, kde už jsou sami za sebe a individuálně zaostávají.

Nicméně v poslední době věřím, že se blýská na lepší časy s velmi zajímavými individualitami v čele s Králem, Hložkem, Zimou a dalšími. Tam už je znát i ta individuální kvalita. V další U21 to můžou být klidně Ostrák, Šulc, Karabec (hrají už teď), Vitík, ... Uvidíme, snad se nastoupené změny ve výchově projeví co nejdříve. Co nám ale hodně chybí je výchova opravdu kvalitních krajních hráčů - obránců a hlavně křídel. Tam jsme úplně v prdeli a jediné opravdu technické křídlo za dlouhou dobu je Černý, kterého jak na sviňu kosí vážná zranění

Reagovat
exse

Hrát v plný palbě s Hložkem a Zimou, tak bychom i tu Anglii mohli potrápit. Ale i bez nich je šance na postup přes druhé místo docela reálná, protože ta generace je dost silná. Ostrák, Šulc, Karabec, Vitík, Beran, Pachlopník, Heidenreich, Daněk, Žamburek a hromada dalších, kteří můžou ještě vylétnout.

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu na to se vymlouvat neda6, hrát v plné palbě Anglie a další top týmy je ten rozdíl ještě větší

Reagovat
Kostomlat

Fila, Srubek, Kaloč, Drozd, Markovič, Neuman, Souček...

Sestava:

Markovič

Heidenreich, Vitík, Zima

Žambůrek, Pachlopník, Karabec, Souček, Beran

Fila, Svoboda

Reagovat
žrout

Ty dva hroťáky popravdě vůbec neznám, možná bych tam viděl spíš Čvančaru, který už hraje pravidelně ligu.

Reagovat
Kostomlat

vidíš na toho sem zapomněl, určitě bude minimálně v širším kádru

Reagovat
Selänne

Na papíře to začíná vypadat fakt skvěle. Tahle poslední jednadvacítka byla výborná, ale tahle může být ještě lepší. Jenom se bojím toho, že na starost ji bude mít zase Krejčí. To by byla fakt obrovská škoda a střelení se do vlastní nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude derby Albánie-Kosovo a v jiné skupině holokaustní derby Německo-Izrael

Reagovat
Posledni Kovboj

vis proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neudělali jednoduše 14 skupin po 3-4?

Reagovat
kilobyte

Protože málo zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by pak všichni postoupit do play-off na 2 vítězné 1. se 4.,2. se 3./3 nejlepší první by měli volno a pak finále kvalifikačního play-off.Anebo,když se jim zdá málo zápasů,tak mohli závěrečný turnaj rozšířit na 32 nebo 48

Reagovat
Posledni Kovboj

protoze KAZDEJ ZKURVENEJ KOMOUS MUSI VISET

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do prdele,zkurvenej pražskej demente,beztoho jsi sám byl v KSČ a StB,před sametem a pak se z tebe stal strašný bojovník proti komunistům

Reagovat
Posledni Kovboj

Ransdorf umrel driv, nez jsme ho stacili povesit. Ale spousta vas jeste funguje.

Reagovat
Selänne

Jak víš, že je to komunistická svině?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ransdorf? Ten se tim moc netajil.

Reagovat
Selänne

Ransdorfa samozřejmě znám. Jde mi o tu druhou větu.

Reagovat
oli9

Tak s Angličany o první flek no , jako jsou asi favoriti ale v klidu je můžeme porazit...Albánie ,Kosovo

Reagovat
smazaný uživatel

Šance na první místo je menší než v předchozí kvalifikaci a ta Anglie začíná být jako Nizozemsko na začátku tisíciletí, hrajeme s nimi pořád Ale minimálně postup do baráže by z téhle skupině měl být rozumně dosažitelný, není to špatný los.

Reagovat
FCB1922

Sbad losování zápasů vyjde tak, že se může pořešit další "Balkán trip"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele