Luxusní hodinky jako vzpomínka na dobré časy. Vyrovná se Dortmund s odchodem Hålanda?

05.06.2022, 10:01
Aktuality
Erling Håland (© AFP)
Hodinky za 15 tisíc eur pro 33 spoluhráčů a trenérů jako dar na rozloučenou. Erling Braut Håland dal sbohem "žluté zdi" a po dvou a půl letech, 89 zápasech a 86 gólech přestoupil z Borussie Dortmund do Manchesteru City. Po ramenatém blonďákovi z Norska tak zůstane v kabině BVB obrovská díra. Jak jí věhlasná německá značka zacelí? Pomůže tomu staronový trenér?

"Hráči přicházejí a odcházejí. Náš klub existuje 113 let a 111 roků jsme zvládli hrát bez Hålanda. Zvládneme to i teď," nechal se slyšet výkonný ředitel Dortmundu Joachim Watzke v rozhovoru pro CNN. I on sám však dobře ví, že vestfálský velkoklub čeká nová kapitola.

Stejně tak jako v roce 2014, kdy slavný Signal Iduna Park naposledy aplaudoval ve stoje Robertu Lewandowskému, či před čtyřmi lety, kdy bezmála 600 tisícové město opustil fantom Pierre-Emerick Aubameyang. Právě po Gaboncově přestupu do Arsenalu hledalo vedení BVB zas a znovu novou ideální devítku. Nejprve se zdálo, že jí najde v Pacu Alcácerovi (18 gólů), v sezoně 2019/2020 na pozici krále střelců zdatně zaskočil křídelník Jadon Sancho (17 gólů), kterému však od ledna sekundoval usměvavý blonďák z Norska.

Právě v lednu roku 2020 bylo totiž volání po Aubameyangově nástupci vyslyšeno, neboť dortmundské řady rozšířil Erling Håland, který do té doby udivoval svou střeleckou potencí v rakouském Salzburgu. Pomineme-li jeho neuvěřitelná čísla z tamní Bundesligy (16+6 ve čtrnácti zápasech), každého fanouška evropského fotbalu musela bít do očí jeho bilance v Champions League: 6 zápasů, 8 gólů.

V podobném stylu pokračoval rodák z maličkého norského městečka Byrne i v Německu. Během prvních 42 minut stihl nasázet neuvěřitelných pět branek. Na bundesligové trávníky zkrátka vlétl jako lev, který týdny nejedl. A z nastoleného trendu neustupoval po celé angažmá v Dortmundu. Na konci uplynulé sezony se jeho statistiky v německé Bundeslize zastavily na neuvěřitelné hodnotě - 62+19 v 67 zápasech.

Jde o neuvěřitelná čísla, která musí ze dne na den bezpochyby někdo nahradit. Dortmund se musel na odchod svého klenotu připravovat, neboť po nezdaru v posledním ročníku Ligy mistrů i neúspěšné honbě za ligovým titulem, který už takřka srostl s mnichovským Bayernem, bylo jasné, že Håland Německo opustí a vydá se vstříc nové výzvě.

Ta však nečeká jen na norského obra, ale rovněž na Borussii, která započala obměnu kádru. BVB si ještě před potvrzením Hålandova přestupu do Manchesteru City vyhlédlo další drahokam vybroušený v pečlivých rukách salzburgského Red Bullu a za 30 milionů eur přivedlo do svých řad dvacetiletého německého reprezentanta Karima Adeyemiho.

Ideální devítka? Dvoumetrový zabiják

Podle mnohých však nejde o klasickou devítku a podobného názoru je také ředitel klubu Joachim Watzke. "Musíme najít řešení na devítku. Jestli bude mladý nebo starší, to je jedno, hlavní je, aby dával góly. Už hledáme alternativy," pronesl dvaašedesátiletý funkcionář pro server Transfermarkt a naznačil tak, že s Adeyemim na post číslo "9" nepočítá.

Minimálně vytipované má vedení slavného celku na hrot útoku podle německých médií dvě akvizice. První z nich má být nejlepší střelec základních skupin uplynulého ročníku Ligy mistrů Sébastien Haller, který nasázel v šesti zápasech milionářské soutěže deset gólů! Takřka dva metry vysoký reprezentant Pobřeží slonoviny má navíc bohaté zkušenosti s bundesligovými trávníky, na nichž vstřelil v dresu Frankfurtu během dvou sezon 24 branek.

Tou druhou alternativou je údajně Saša Kalajdžić z VfB Stuttgart. Rodák z Vídně a pravidelný reprezentant Rakouska zaujal především v sezoně 2020/2021, kdy při návratu do nejvyšší německé soutěže vstřelil šestnáct branek a obsadil šesté místo v tabulce střelců. Dvoumetrový dlouhán se srbským občanstvím by mohl být už sedmou letošní posilou Borussie.

Na seznamu nováčků ze Signal Iduna Parku by jeden z výše zmíněné dvojice doplnil dříve potvrzené akvizice v čele s dvojicí reprezentačních obránců Nicolasem Sülem z Bayernu Mnichov (26) a Nicem Schlotterbeckem (22) z Freiburgu. Kromě této dvojice a již zmíněného Adeyemiho dotáhl Dortmund příchod středopolaře z Kolína nad Rýnem Saliha Özcana (24), talentovaného křídelníka z Manchesteru City Jaydena Braafa (19) a brankáře Alexandra Meyera z Regensburgu (31).

"Poslední větší obměna kádru proběhla v roce 2018. Každých pár let se musí něco stát. Letos pro to bylo dost důvodů," vyjasnil svěží vítr v kabině Borussie Dortmund Watzke a jasně odkázal na předčasné vypadnutí z pohárové Evropy i domácího poháru.

Právě kvůli neúspěchům na pohárové scéně se s klubem rozloučil i přes druhé místo v ligové tabulce také hlavní trenér Marco Rose. "Nic jsem nevěděl. Pokud se Dortmund takto rozhodl, bohužel se nedá nic dělat," okomentoval dění ve svém nové klubu mladičký Adeyemi pro Sky Sports a zareagoval i na další dotaz: "S Marcem bych vycházel dobře, přišel mi velmi sympatický. Ale takový je fotbalový svět."

Rodáka z Lipska nahradil v křesle hlavního trenéra Edin Terzič (39), od nějž si nejen Watzke a spol. slibují dlouhodobou a úspěšnou spolupráci. "Edin chce všechno dělat na 130 procent. Musíme mu pomoci, samozřejmě chceme mít trenéra, se kterým budeme moct pracovat tři, čtyři, pět let," uzavřel plány pro novou sezonu klubový ředitel.

K osobě nového kouče se vyjádřil také někdejší pracovitý středopolař Dortmundu Sebastian Kehl, který aktuálně vede sportovní úsek klubu: "S Terzićem jsme vedli četné intenzivní diskuze a jsme přesvědčeni, že tahle volba je tou pravou pro BVB. Edin zná náš klub, jeho prostředí, velkou část týmu a chápe, jaké změny chceme provést, abychom našim fanouškům mohli nabídnout úspěšný fotbal."

Až čas ukáže, zda se Dortmund tentokrát vyrovná se ztrátou klíčového útočníka lépe než v minulosti. Po odchodu Roberta Lewandowského skončil vestfálský klub dokonce až sedmý v tabulce, lednový přestup Aubameyanga jej pak stáhl na konečnou čtvrtou příčku. Jak to půjde v "pohålandovské" éře?

Autor: Livesport.cz / Dominik Reiniš

Komentáře (131)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

zbohom

Reagovat
Fenix

Tak Håland byl poměrně často zraněnej takže bez něj museli fungovat relativně často.

Reagovat
vceradnesazitra

Jedny hodinky stály 15k, tzn. dal za to půl mega, nebo všechny dohromady stály 15?

Reagovat
Rudnevs

Pol mega

Reagovat
Gazdo

To je pre neho momentalne tak tyzden nie?

Reagovat
Rudnevs

Ze vraj ma mat 24 milionov rocne alebo tak nejak. Cize zas tak uplne drobne to nejsu ani pre neho, ale myslim, ze si to moze dovolit

Reagovat
Gazdo

Tak 24 mega rocne je len zakladny fix. Pevne verim tomu ze tam ma nejake bonusy a jeho marketingova hviezda tiez stupa. Za chvilu bude mimo futbalu zarabat viac ako futbalom podobne ako Ronaldo, Messi a Neymar ktori len instagramom zarabaju miliony. Podla mna da za zivot pol mega aj za nejaku dobru party. Tie hodinky stratia ovela menej na hodnote ako jeho buduce minania si myslim

Reagovat
O.Giroud

Akoze tak ci tak je to urcite pekne od neho nech ma penazi kolko chce. Netreba zabudat aj dane, my placeme aj pri nasich tisicovych platoch nechcem si predstavit co si pomysli on ked vidi svoju ciastku

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tipuju, že to bude rozdávat Mbappe spoluhráčum a lidem z realizáku, až je propustí na jeho přání

Reagovat
Kily

ten bude vzhledem k platu rozdávat auta

Reagovat
Gazdo

Alebo funkcie v klube

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože je propustí a obratem jim znovu nabídne funkci?

Reagovat
Gazdo

Nie ked bude Mbappe odchadzat tak im este zaisti funkcie. Z pozicie riaditela klubu by to nemal byt problem

Reagovat
vagneris
Reagovat
Pablos

Ať koupí Kuchtu a je to… nechápu na co čekaj.

Reagovat
Pablos

teď už snad ani nečekaj a jednaj

Reagovat
Rudnevs

Rolexky za 15000 by som bral

Som zvedavy na premenu BVB. Ako sa pise v clanku, posledna prestavba kadra bola v 2018. Vtedy prisiel sice Sancho, ale okrem neho “priemeraci” ako Toljan, Dahoud, Toprak, Yarmolenko a Philipp.

Schlotterbeck, Süle, Adeyemi a Haller (?) mi pridu ako o dost silnejsie a hotovejsie nakupy nez tie vyssie vypisane.

Reagovat
Baronne

Byly to Rolexky? Ty jsou na ruce zrovna docela hnusný, hrozně malý a oldschool, ale někomu se to asi líbí

Reagovat
IgorMičinec

Víš, že Rolex je značka a dělají hromady druhů hodinek viď?

Reagovat
Baronne

Rolexky jsem měl několikrát na ruce, a specializujou se většinou na menší, velikosti 43 a míň, což ne na všech rukách vypadá hezky. Co ty, víš o tom něco nebo jenom meleš?

Reagovat
IgorMičinec

Obrovská omluva, netušil jsem, že jsi je měl na ruce a to dokonce několikrát. Většinou mají klasickou velikost bez komplikací (tzn. bez kalendáře a podobně). Můžeš se přijet podívat abys je viděl na živo, zrovna u sebe mám jedny Daytony :)

Reagovat
H.N.T.

Hm a ja mam na rukach tak akorat nasrané

Reagovat
smazaný uživatel

Najbližšie použi toaletný papier, alebo si umy ruky, ak sa ti prihodí takáto delikátna udalosť.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Jak řikám, Rolexy se mi nelíbily, a ani líbit nebudou. Ani styl (mám radši sportovnější), ani velikost (40 bych na ruce prostě nenosil)

Reagovat
Phillipinho

Rolex dela jak klasicke hodinky, tak slavny potapky, GMT i chronography. Tam si proste vybere uplne kazdy.

Reagovat
Gazdo

Ja mam AppleWatchky a klasicke hodinky by som uz asi na ruku nedal

Reagovat
Baronne

Fakt? Já zas ty chytrý, co tě od nich odrazuje?

Reagovat
Gazdo

Neviem uz som nejako zvyknuty ze ked mi niekto vola alebo pise tak o tom viem hned aj v pripade ze mam telefon na ticho (coz mam v podstate uz 4 roky v kuse ), rata mi to kroky, tepy atd a skratka na sport ako beh, futbal atd su super. Mimo to teda poskytuju vsetko to co normalne hodinky ako datum a cas a vyzera to dobre na ruke. Ale je tam aj ta nadstavba. Napr si s nimi prepinam pesnicky ked mam doma reprak zapnuty a hra mi hudba tak nemusim bezat k mobilu ked nahodou ide nieco co nechcem zrovna pocuvat ale len proste otocim zapastie k sebe a prepnem si co potrebujem. A dalsich milion blbosti co na tom obcas. Skratka klasicke hodinky su stale pekne a mam doma troje ale uz styri roky su len v sufliku a je dost mozne ze ani uz nejdu

Reagovat
Baronne

Jasně no, když už si na to zvyklej, mě by asi sralo že mě ty hodinky vpodstatě buzerujou, právě ten tep nebo SMSky, asi to jde vypnout, ale to pak nemá význam

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho ti závidím. Nechať sa dobrovoľne sledovať doslova na každom kroku.

Reagovat
vladino10

To máš už v telefone

Takže to je tak nejak jedno

Reagovat
Gazdo

Na neho ani netreba reagovat uplne zbytocne. Staci si precitat niektore jeho prispevky. Ja to vzdy uz len preletim ked vidim niekde jeho meno

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eleven11

Koľko čipov máš v tele alebo to k tebe ešte nedošlo?

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývať aplefóne hodinkami je teda riadne bavorské porno z edície Heidi, Udo, Fritz und Johann.

Reagovat
Eichel

Je to trošku ako keby sme porovnávali novú teslu a nejakého luxusné auto so spaľovacím motorom. Jedno je skôr počítač a druhé je mechanický skvost. Ja by som napríklad nedal na ruku applewatch, pretože by som nevyužil ich funkcie a tie hodinky pre mňa skrátka.. nemajú dušu. neviem to asi inak povedať.

Reagovat
Gazdo

Ja tomu rozumiem a dlho som sa aj ja tomu branil ale raz som to dal a odvtedy v podstate kazdy den uz aj keby som to mal nosit iba kvoli apple pay tak to nosim. Lebo nechce sa mi zakazdym vytahovat telefon aby som zaplatil

Reagovat
Eichel

Ja tomu tiež rozumiem a chápem prečo to ľudia nosia. U nás v práci (advokátska kancelária) ľudia fungujú iba so smart hodinkami kvôli prepojeniu s telefónom a mailom. Avšak ja osobne s tým budem mať asi večný problém Inak, napriek tomu, že podľa mňa sa jedná o dve absolútne odlišné veci, smart hodinky v konečnom dôsledku veľmi pomáhajú aj klasickým a to preto, lebo ľudia si postupne zvykajú nosiť niečo na ruke ak dovtedy žiadne hodinky nemali a časť z nich neskôr pričuchne aj k láske ku klasickým. Takže myslím, že smart hodinky a klasické v zásade pekne koexistujú aj keď sú odlišné.

Reagovat
Gazdo

Bohvie. Ja mam prave za to ze smart hodinky strasne beru ludi prave zo zakaznikov klasickych. Ved tusim applewatchky su celosvetovo druhe najpredavanejsie hodinky (alebo tomu aspon par rokov dozadu tak bolo)

Reagovat
Phillipinho

Rolex, AP a Patek udavaji trendy v hodinkarskem prumyslu. Pomerne male hodinky (41 mm a menne) jsou momentalne jasnym trendem. Velke hodinky pres cele zapesti nosi kolotocari.

Reagovat
Baronne

Tak to těžko, Breitlingy, Tag Heuery, Corumy, Hubloty, ty se všichni zaměřujou spíš na ty větší, 43+, nevim kde bereš, že ty tři tvoje značky jsou jasnym trendem (Rolexy jasně, ty dycky frčely), ale že velký hodinky nosej kolotočáři, to je tak 20 let stará, a ještě nepřesná informace

Reagovat
Phillipinho

Ok, letecky hodinky od Breitlingu ci IWC jsou samozrejme vetsi, ale jinak uz se proste velke hodinky jako driv tak nenosi.

A nejvic nenavidenou znacku Hublot uz prosim nevytahujou. A jeste ji zminovat po boku takovych legendarnich znacek jako je Rolex, AP nebo Patek

Reagovat
Phillipinho

Tak vetsina lidi, ltery hodinkam nerozumi si nasadi 45 mm zlaty Invicty a mysli si, ze je velkej frajer. Dalsi specialitou jsou napriklad Garminy k obleku.

Reagovat
Baronne

Tak to už je kýč no

Reagovat
Eichel

Reagovat
Baronne

Jako furt bych radši Hubloty, klidně ty úplně klasický šedivý, než jakýkoliv Rolexky Pateky jsou styl, to je trochu jinej level

Reagovat
Emmett Brown

hublot

Reagovat
Eichel

Reagovat
Emmett Brown

Tebou vymenované značky trendy nedávajú a nikdy ani nebudú. Veľkosť hodiniek sa určuje podľa obvodu zápästia, kto má 20 cm zápästie, nech si kúpi aj 47 mm priemer, ale ked má.miekto ručičku 16 cm, tak naozaj vyzerá s veľkými hodinkami ako debil. Preto nie je nič neobvyklé, keď existuje jeden model aj v 4 veľkostiach, každý si kúpi čo mu vyhovuje a pasuje.

Reagovat
Baronne

Jasně, ale zrovna Rolexy, který standartně dělaj 40ky, to je prostě malý i na menší ruku, tak to je. Navíc Breitlingy neurčujou trendy? To je nesmysl

Reagovat
Emmett Brown

Neviem si predstaviť akú ty musíš mať medvediu tlapu, ale 40 sú akurát. Teraz mám na ruke 39 a vyzerá to super. Ak má niekto predstavu, že hodinky po obvode musia zakrývať celé zápästie, tak to je jeho problém.

Reagovat
Emmett Brown

Inak B ma kopec modelov 41-42, námatkou Superocean, Aviator, Chronomat, dokonca aj Navitimer sa robí aj 41 MM, aj chrono aj bez.

Reagovat
Baronne

Tvl kámo tak to netušim, já mám právě docela úzký zápěstí, a 43-44 na tom vypadaj asi nejlíp, a neni to takovej ten nesmysl, jako nějaký G-Shocky nebo ty Invicty, co tu psal Philli.. Jako 40/41 mi fakt přijde malinký, ale každýmu jak se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš o tom,že aj telefon za 100e má hodinky?,inak pchať si niečo na zápästie môžu len dôchodcovia a buznyy!

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
ACSeRw!n

aha

Reagovat
Igli

Reagovat
Gazdo

Ja si tiez myslim ze 40 su tak skor k zenskej ruke pre chlapa tak normalne 44-45 ale aj zalezi dost od celkovej konstrukcie tych hodiniek. Pri niektorych aj 40 vyzeraju normalne a zase naopak 45 velakrat ani nevyzeraju ze su velke

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Baronne

Taky si myslim, 40 mi přijde fakt hodně malinký, pro mě asi ideál 43-44

Reagovat
Eichel

Argumentovať Hublotami. Hublot je taký Everton hodinárskeho priemyslu.

Reagovat
Baronne

To neni důležitý, lidi je kupujou, docela ve velkym..

Reagovat
Eichel

Hublot ale nikdy nebude udávať trendy hodinárskeho priemyslu. Nemajú na to byť v ničom inovatívni, nikdy neboli.

Reagovat
Baronne

To je asi pravda, když se bavíme o trendech, tak bych možná v tom případě ještě přidal Omegy a Tissoty, i když ty jsou cenově přijatelnější

Reagovat
Eichel

Mne len príde mimo rátať Hublot medzi trend-setterov. Oni skôr plávajú s tým, čo vidia inde. U mňa sú trendsettermi značky, ktoré tvoria hodinársky priemysel tak ako ho dnes poznáme, značky ktoré udajú trend podľa ktorého sa zbytok priemyslu zariadi a takouto značkou je dlhodobo práve Rolex. Ich dizajny sa dlhodobo napodobňujú. Ak to vnímaš zo svojho pohľadu tak, že trend udávajú tí, ktorí majú viac predajov, tak tam kľudne miesto Omegy môžeš dosadiť napríklad aj Seiká alebo Orienty, tie budú mať podľa mňa ešte väčšie predaje. Som samozrejme zvedavý kam sa bude v priebehu nasledujúcich rokov svet hodiniek uberať, čo sa týka veľkostí, ale pre mňa osobne sú 41 dayjusty proste krásne a vkusné hodinky a absolútne nemám problém s veľkosťami pod 43. Skutočne nemám potrebu mávať s čo najvačším kusom na svojej ruke, len aby som ich ukazoval. Plus vždy to bude záležať na tom, aké veľké má človek zápästie/predlaktie aby to pôsobilo proporčne.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Baronne

Hele podle prodejů, aspoň podle Wiki teda, 1. Rolex, 2. Cartier, 3. Omegy. Seika tam vůbec nevidim, ale nevim, třeba jsou to shit zdroje

Reagovat
Eichel

Priznám sa, že pri Seikách a Orientoch som vychádzal z mojho osobného pohľadu na základe popularity u bežnej populácie a cenovej dostupnosti. Tie hodinky sa predávajú úplne všade a dovoliť si ich môže každý, plus za tú cenu to nie je úplne shit. Tvrdé dáta ale, priznám sa, nemám.

Reagovat
Baronne

Jako za mě třeba Tissoty se prodávaj, aspoň z pocitu, podobně jako Seika a Orienty a jsou v nějakym žebříčku za rok 22 na 8. místě. Taky se ale asi kupuje úplně jinak než před pár lety, covid, teď válka inflace.. Těžko říct jaký sou reálný čísla, mě třeba ten Cartier na druhym místě taky docela překvapil

Reagovat
Eichel

Tiež ma prekvapil ten rebríček, ktovie, ći všetky značky zverejňujú svoje reálne čísla predajov a ktovie, či sa ten rebríček nezakladá na odhade. Tissotky mi tiež prídu ako veľmi bežné hodinky a tieź by som ich čakal vyššie.

Reagovat
Baronne

Pro Tissoty mám slabost, hrozně se mi líbí, hlavně ty limitky sportovní ty jedeš v něčem, nebo jsi jenom fanda?

Reagovat
Eichel

Ja som teda len fanúšik, je to záľuba, ktorá je zatiaľ pre mňa pridrahá Mám nejaké seiká, nejaké zeppeliny a jedny tissotky ale to je tak všetko. Určite by som jedného dňa chcel vlastniť AP Royal Oak skeleton, ale...

Aké modely máš?

Reagovat
Baronne

Mám starý model Superoceanů od Breitlingu, Tag Heuery Formula 1, a Tissoty obyčejný, nějakou Supersport cyklistickou edici, ale byly asi za 12k. Pak ještě úplně obyčejný skeleton hodinky, třeba od Theoremy, nebo Ralpha Cristiana. Kámo to bych ti přál, ale to je teda dobrá raketa ty Royal Oaky jinak Zeppeliny sou taky dobrý

Reagovat
Eichel

Breitling superocean sú pre mňa jedny z najkrajších hodiniek, za to palec hore haha tie Royal Oak budú asi nereálne ale tak, uvidíme, čo bude v budúcnosti, ja pracujem z budgetom človeka, čo končí školu Ale ešte mám vyhliadnuté Seamastre od Omegy.

Reagovat
Baronne

Superoceany nebo Seamastery, ty jsou dostupný, za pár měsíců/let bys mohl na ně našetřít . Superoceany mám modrý, s tim stříbrnym náramkem, musím říct fakt spokojenost, i po těch letech jsou furt stejně hezký..

Reagovat
pawiel_afc

U mna jasne vedie Grand Seiko ale kedy si ich kupim je vo hviezdach

Reagovat
teenz

Reagovat
Emmett Brown

Súhlas

Reagovat
Eichel

Pridal by som Wacheron Constantin.

Reagovat
Mass

Taky mi to přijde lepší, navíc určitě přijde ještě pár mladíků.

Reagovat
vagneris

Dáme jim Goatwaitha.

Reagovat
wishmaster

No a čo Malen? Počítajú vôbec s ním? Ak by ďalšiu sezónu dostal priestor, podľa mňa by mohol prebrať po Haalandovi štafetu

Reagovat
ACSeRw!n

EF experti na hodinky

Reagovat
Stannis Baratheon

Hodinky jsou přežitek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Hlavně čas je sociální konstrukt

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

objektivny cas ani neexistuje

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kapřík

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Hodiny jsou přežitek. Pojďme počítat jenom dny.

Reagovat
Shottack
Reagovat
madridcan

Alebo tituly Barcelony za posledný rok. Začnem...0:4

Reagovat
vladino10

Šerif Tiraspol

Reagovat
Mass

Já nosím ty přesýpací.

Reagovat
pobody's nerfect

Já sluneční, proto se z páteční akce vracím až za světla.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Uwe háže buly

Taky jsem si to myslel a myslel jsem si, že bych stejně koukal na telefon, no a ke tricatinam jsem jedny dostal a hrozně jsem si na to zvyknul

Reagovat
Jason_

škoda že Dortmund neje velkoklub 1 kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundu odchod Hålanda vrásky na čele neurobí. Rátali s tým, že ho predajú. Je to ich klubová politika. Lacno kúpiť, draho predať.

Reagovat
Bakary3

Ani bych nemluvil o nějakých dobrych casech...

Co uhrali s Haalendem uhráli pred nim a uhraji i po nem, takovej standard, v přítomnosti Bayernu porad vysokej.

Reagovat
Talker

Tak podobně to měl i Arsenal pod Wengerem a stačil odchod kouče a pár špatných příchodů a šlo to do sraček.

Reagovat
Bakary3

Tak stat se může všechno...

Ale tak nejak ten standard u BVB je nastavenej a nemyslim si, ze haaland pro nej byl urcujici.

Coz u Arsenalu a Wengera, ktery tam byl 21 let, byla jina písnička

Reagovat
Gazdo

A hlavne Wenger bol vtedy Arsenal kdezto BVB je proste system ktory aj ked tam das cvicenu opicu na sezonu tak je to ok

Reagovat
Bakary3

Reagovat
JeséRodriguez

pod Kloppem hráli třeba i finále LM, o tom se jim teď asi ani nezdá. Docela bych jim ale nějaký úspěch přál, tomu Adeyemimu hodně věřím, že ten tým potáhne.

Reagovat
r.mrazik

povedeny clanek

Reagovat
Witcher

By mohl přijít Lewa ne?

Reagovat
habinity

Loserpoolcania uz zaliezli do dier?inak úplne zlá sezona v podobe loserpoolu, titul za 5 min fuc, LM velke šance ktoré nedali a 1 strela a Lm tiez fuč, mám pocit ze Loserpool bude mat co robit aby sa dostal do Lm bud sezonu, ak teda odíde Mane.Konecne začína nová éra United

Reagovat
Gazdo

Povedz vas niekde vyrabaju alebo sa len vyskytujete ako virusy?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Frantszek

Vis, ze je to clanek o Haalandovi a Dortmundu? A co je Loserpool?

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k tomu, že s ním ničeho nedosáhl, tak by to neměl být takový problém.

Reagovat
jenage

Doporučil by mi tady někdo nějaké hodinky? Nejlíp nějakou značku určující trendy hodinářského průmyslu, obvod zápěstí 17 cm, cena nehraje roli. Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Apple Watch series 7

Reagovat
jenage

Tohle ne, potřebuju něco k obleku.

Reagovat
Dron

weird flex but ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele