Lupoli lituje brzkého odchodu z Arsenalu

15.09.2008, 10:09
Aktuality
Arturo Lupoli byl považován za jeden z největších talentů italského fotbalu, místo Ligy mistrů ale dnes hraje pouze druhou nejvyšší anglickou soutěž. 21letý útočník zatím nedokázal naplnit velká očekávání a mrzí ho, jak rychle opustil londýnský Arsenal...

Lupoli o sobě dával hodně hlasitě vědět v mládežnickém týmu Parmy. V 22 zápasech nastřílel 45 branek a vysloužil si přestup do Arsenalu. Za první tým Kanonýrů toho příliš neodehrál, v sezoně 2006/2007 pak hostoval v Derby a na jejím konci zamířil do Fiorentiny.

"Přemýšlel jsem o tom hodně dlouho a možná jsem udělal unáhlené rozhodnutí. S Arsenalem jsem měl smlouvu do června, ale již v lednu jsem podepsal Fiorentině. Měl jsem počkat do konce sezony," připustil Lupoli.

Ve Florencii se Lupoli vůbec neprosadil a po šesti měsících zamířil na hostování do druholigového Trevisa. Ani letos si za Fiorentinu nezahraje, nedávno odešel na hostování do Norwiche.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (78)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zajímavý článek...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vul

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho... ale ještě ma čas...

Reagovat
smazaný uživatel

udělal velikánskou chybu že šel z arsenalu je to jeden z nejtalentovanějších útočníku na světě

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi ja tak kvalitní že bude za rok kopat ligu s borkem v příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jako by se redaktoři EF vyžívali v tom jak někteří hráči litují odchodu z AFC

Reagovat
herbage

Za měsíc, bude naříkat Flamini(až pochopí, že LM asi zase nebude), za další dva Hleb(ten se zas nedostane z lávky na hřiště).

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl asi ideální scénář těch fanoušků AFC, kteří jsou zlomyslní. Normálně si myslim, že takovej nejsem, ale pro tyhle dva jsem ochoten udělat výjimku a popřát jim spoustu radosti v UEFĚ a na lávce (hlavně Flaminimu )

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je divnej.. Nemrzí ho spíš brzký odchod do Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho očividně ne, ale může to tak být.

Reagovat
herbage

V Arsenalu hráče neničí, tam jen rostou. Pravda takový Papadopulos či právě Lupoli méně než se čekalo, tak šli pryč. Nemaj ani trpělivost. Lupolimu angažmá v Arsenalu uškodilo jinak, hostoval po Derby County a podobných klubech a tam jde vývoj zpět, měl hostovat v Itálii nebo bejt vděčnej za rezervu Arsenalu. Jinak u vás ten problém předčasného odchodu nehrozí, u vás se každý těší, až vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,v Arsenalu se roste.10% hráčů roste,ostatní strádají a po pár letech jdou do 2. ligy

Reagovat
herbage

V Arsenalu roste většina hráčů: Almunia, Touré, Sagna, Clichy, Fabregas, Denilson, Walcott, V.Persie, Adebayor, Bedtner, Vela, Diaby, Song + skoro celé áčko + rezerva. Snad jen Rosa s Gallasem a teď Silvestre přišli už jako hotový hráči, po kterých by šmátl velkoklub jako Chelsea. jinak v nedávné minulosti Henry, Pirés, Ljunberg, Viera, Gilberto, A.Cole, Bergkamp, Overmars. Kdo jen tak cvičně u vás vyrostl do světové velikosti a přišel za babku? Snad jen Lampard, J.Cole, Terry, časem Di Santo. Jinak ti vaši Sinclérové a Woodsové ne a ne prorazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,to jsou ty desítky úspěšných... A co ty stovky bezejmených supertalentů,kteří hostovali a hostovali popřípadě po krátké době odešli...

Reagovat
herbage

Jako v jiných klubech, zkrátka neměli na A-tým, tak šli tam, kde na to mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo za babku fakt nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn...

Reagovat
herbage

Tak už nevím kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Gudjohnsen.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě vlastně oba současní gólmani - Cudicini a Čech.

Reagovat
herbage

Jj, Čecha jsme chtěl vzpomenout, ale ten nebyl zas tak levnej, Guddy rovněž samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech,Gudjohnsen a Cudicini stáli dohromady stejně,co Lamps...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to mělo být na herbage

Reagovat
herbage

To bylo myšleo v žertu, Hlebovi přeji jen to nejlepší, Flaminimu tak napůl. AC Milán mám rád, ale Flamini by potřeboval trošku vytrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vytrestat? Šel prostě za lepším

Reagovat
herbage

Platově ano, herně myslím že ne. Jasný že každýmu se líbí jiný styl hry, ale u nás na něm stála hra, byl v každém souboji první a hlavně jistil Fabregase. ten teď chudák hraje pomalu DM a na he se to projevuje velmi negativně, snad už se uzdraví Diaby. Hleb dával hře taky hodně, kvůli častým zraněním hráčů jako Nasri a Rosa by nás teď táhl. Kdyby oba zůstali, tak si vsadím na titul Arsenalu, takhle v něj nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaneš v Ajaxu,protože hraje lepší fotbal a hra na něm stojí nebo půjdeš do ACM,jehož hra stojí za starou belu(omlouvám se ACM a fans) s možností sedět?

Reagovat
herbage

To je poněkud špatný příklad. Ajax je založen na tom, že prodává mladé talenty do velkoklubů, aby klub naplnil rozpočet, Arsenal na prodejích hráčů nestojí, to až poslední dobou se po odchodu Flamstera rotrhl pytel se spekulacemi. Arsenal není ve stejné kategorii jako Ajax, Arsenal je o stupínek výš, ne úplně nejvýš, ale hodně vysoko. A tady už je jedno, za jaký klbu hraješ, jakou má tradici atd., tady jde o to, jaký hraje fotbal, jak do týmu zapadám a jaké má ambice. Arsenal má za cíl titul v PL a výhru v LM, vyšší už býti nemohou. Konkurence je veliká, tak se to nemůže vždy vyplnit, ale už jen z konfrontace obou celků v LM mohl posoudit, kterému týmu patří budoucnost a kterému minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi to přesně - arsenal je o stupínek výše,ale ne nejvýše Proto jdou hráči dále Stejně jako z Lyonu se z Arsenalu chodí dále - i když má tým největší ambice

Reagovat
herbage

Arsenal je výšše než i Lyon, ten hrjae slabou ligu a kádr není tak silný, Lyon rok od roku slábne, hráčům chybí motivace, kvalita šla dolů. Už ani nehrajou žádný oslnivý fotbal, jako před lety. A nebýt odchodů Flaminiho s Hlebem, tak je Arsenal úplná špička a opravodvý velkoklub, ale velkoklub neprodává své nejlepší hráče, byť jeden zradil a druhej si to vytrucoval. Nejsme totiž zlomyslní jako jiné kluby, hráčů si vážíme a když za nás nechtějí hrát, pustíme je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je rozdíl mezi Arsenalem a Lyonem? Arsenal by ve francii taky sbíral tituly jeden za druhým... Stejně jako by Lyon bojoval o titul každoročně v anglii... Cíle v LM mají oba týmy stejné.

Kde vidíš ten závratný rozdíl? Jinak opravdový velkoklub si najde vždy náhradu,má dost široký kádr a trenér každoročně nebrečí,že má moc zraněných hráčů..

Reagovat
herbage

To už je koncepce Arsenalu, dávat šanci mladým, v případě zranění hráčů základu. Arsenal splňuje všechna kritéria velkoklubu, jen těmi prodeji mě naštval a drobet u mě klesnul. ale už se do Arsenalu nenavážej nebo já začnu do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně můžeš,já ti většinu chyb odsouhlasím... Jenže já ty chyby přiznám,to je ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

žádný velkoklub nemůže mít ve svém názvu slovo Ars*nal........to je snad každému normálnímu fanovi jasné.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

oba šli za lepším, Barcelona a AC Milán jsou většími kluby než Arsenal, mě jenom mrzí jejich chování. Kdyby řekli na rovinu: "Jdu do většího klubu, navíc tam dostanu daleko víc peněz," tak je pro mě všechno v pořádku, jenomže v jejich případě se jednalo a dlouhé řeči o tom, jak podepíšou nové smlouvy a pak najednou někdo zamával tučným šekem a oba ihned odešli. Hleb si navíc až po několika letech najednou uvědomil, že Londýn je na něho příliš rušným městem

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,ty výmluvy nebyly moc vychytaný U Barcy to chápu,je to přece jen jeden z největších evropských klubů,pravidelně přicházejí tituly,semifinále LM atd. Navíc lepší plat,možná má radši španělsko než studenou anglii...

Flaminiho nemám rád kvůli tomu slibovanému podpisu a kecům,že chce zůstat a najednou ticho po pěšině a hle,další den podepisuje ACM... Když něco slíbím,tak to splním.

Jenže já chci asi moc od těch dnešních primadon,které jsou vzorem dnešních prvnáčků... Za pár let zmizí ze svého mateřského klubu jako jejich letošní vzory do Sparty,protože jim nabídne dvojnásobný plat...

Reagovat
herbage

Sparta je taky u nás nejlepší klub, má dobrého trenéra a koncepci, jinam bych v lize nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to,že hráči prostě místo profi smlouvy se svým klubem podepíšou se spartou,protože jim nabídne více A ambice? Sparta už dávno není ten superklub,který každoročně vyhrává trofeje...

Reagovat
herbage

Sparta se pomalu ale jistě drápe zpět na výslunní. Hodně se zapracovalo na scoutingu, takže hráče jako Střeštík a Rajtoral za 100mega nepotřebujeme. Je to pro ně škoda, protože propásnou životní šanci, na ME U21 nebudou a skončí někde na Ukrajině či v Norsku, kde budou ochotní tak velké peníze za ně vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,bohužel se budou u vás zase ubíjet hráči... Střeštíci a spol skončí ve spartě v Btýmu,prosadí se 2-3 talenti,na kterých bude sparta rejžovat a zbytek se neprosadí,půjdou do 2. ligy a jejich vývoj bude bržděn... Přestupy do 18ti let bych zakázal - alespon v rámci první a druhé ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak zauvažuju - co by se stalo,kdyby měla sparta ve své juniorce všechny hráče lonské dvacítky... Kolik by se jich dostalo do Atýmu? jeden? dva? Kolik odchovanců sparty se v posledních pěti letech dostalo do základu a někam dál?

Jen at je scouting sparty na mizerné úrovni jako dřív,solí velké prachy za hotové hráče a nelikviduje juniorku okolním klubům... S nadsázkou by se dalo říct,že čím horší bude scouting sparty a slávie,tím lépe na tom budou naše juniorské týmy...

Reagovat
herbage

Takhle ot nejde brát, vždyť víš že píšeš blbost. Kolik hráčů loňské dvacítky by hrálo základ v Baníku? Taky 2-3. Tým má nějakou kostru a nemůžeš tam nacpat 11mladíků do základu. Kde je takovej Kubáň, když nemá ani na Brno? Vyčítáš to Brnu, ne. Mazuch ve Spartě nebyl a taky se zazdívá ve Fiorentině, Šimůnek by hrál, ale šle za lepším, Kalouda težko, když tam hraje Vacek stejné věkové kategorie. Suchý taky na Huška nemá, Janda je simulant a nikdy z něj nic nebude, Střeštík by hrál, Fenin také a Mičola s Marešem na to nemají. Scouting Sparty udělal pokrok, protože kupuje hráče jako Bono Wilfried, nějakej argentinec, Václav Kadlec, Martin Holek atd. Hráči jako Suchý a Pekhart potřebují lepší kluby jako Slavie a Sparta. Oba jsou z našeho kraje, dokonce jsou oba rodáci z blízkého okolí a nehrajou za Plzeň, zkrátka měli na víc, tak šli do Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tu chce,aby bylo 20 nejtalentovanějších hráčů v jednom klubu?? Vždyt to je OK,když 10 hráčů U-20 hraje základ v gambrinusce... Takhle by třeba hrálo jen 5,protože zbytek by čekal na šanci ve spartě...

Reagovat
herbage

Ale toho se bojíš zbytečně, to se vždy nějak vyfiltruje, vždy budou naše lvíčata rozházená po všech klubech GL. Kdo podle tebe v současnoti hnije ve Spartě?

Reagovat
herbage

Takový Václav Kadlec udělal přestupem do Sparty myslím hodně dobře a to mu je 16, v Bohemce nemá co pochytit a lepší než kdyby šel do zahraničí. Hraje druhou ligu, odstává šanci v pohárech a za rok, za dva bude hrát pravidelně ligu. A takový Morávek z Bohemky, ten by neměl hnít v druhé lize. Sparta ubíjela talenty dřív, dnes si koupi každého dvakrát rozmyslí. Nekoupí už Malcharka jen proto, že dá hodně gólů v druhé lize, ale soudí hráče komplexně. To se mi líbí a samozřejmě nemůžou všichni hráči uspět, ale nevyčítal bych to ani Spartě, ani Arsenalu. Dříve jsem Chyzumu vyjel seznam asi 50hráčů, kteří za posledních 10let neuspěli v prvním kádru ManU. Kdybych hledal i hráče z rezervy, tak to jsou stovky. To samé Chelsea atd, jen se o tom nedočteš. U Arsenalu píšou o každém prdu, protože se od každého očekává, že bude největší talent všech dob. Oproti jiným klubům neuspěje jen minimum hráčů a většina dostane šanci, to vaši Woodsové a Corkové můžou jen marně čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže musíš brát,kdy a jak toho hráče vezmeš... Lupoli odešel jako nějakej 17 - 18tiletej mladík,kterej by v další sezoně byl asi nedílnou součástí prvního týmu Parmy. Přišel k vám,4 roky pobíhal po hostování a ve 21letech jste ho vyflusli zpátky do itálie jako bezcenného do druhé ligy.

Stejně tak Papadopulos odešel jako 18y a o rok později se vrátil do baníku - měl štěstí,že v Arsenalu nezkejsl stejně jako Lupoli několik let. A takových hráčů budou spousty.

Reagovat
herbage

To už se nedozvíme, mohl zapdnout, aniž bys o něm někdy v životě slyšel. Papadopulos to samí. Takový Bendtner se prosadil, zkrtáka byl lepší než výšše dva zmiňovaní. Ty tu děláš, jako kdyby angažmá v Arsenalu Papadopulose zkurvilo a on teď mohl válet v Realu Madrid. Zahrál si v rezervě s hráčem jako Fabregas, trénoval s Henrym atd., v Bayernu byli rádi, že se ho zbavili, v Baníku taky dvakrát neplakali, když je opouštěl, v Cottbusi si taky nestěžují, zkrátka na to neměl. Stejně tak Lupoli, toho mohlo dorazit hosotvání v Derby a podobných týmech, ale tam šel z vlastní vůle, mohl hrát za rezervu nebo si vytrucovat přestup do Itálie, nechtěl. Ve Fiorentině dávají šanci mladým a taky i ani neťuk. Vy se prácí s mládeží nezabýváte, tak ani není kdo hodnotit, kdy dostanou šanci ti vaši mladíčci? Za prací Arsenalu máš hmatalené stopy a můžu ti tu vyjmenovat řadu úspěšných hráčů. Ale vím, mít balík prachů od strejde Romana je méně pracné, než lítat jak blbec s bandou scoutů po každém zápase po celém světě, ono je jednodušší si ukázat prstem a hráče přivést, zvlášť když finance nikdo neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že angažmá v Arsenalu zničilo Papadopulose - ale kdyby tam nešel,tak má rok kariery navíc. Lupoli mohl už před třemi lety hrát základ v Parmě a kdo ví,co by hrál teď. Těch hráčů jsou desítky,Bentleyho chtěl Liverpool,jeden ze čtyč největších klubů v anglii. Vem si,kde by byl,kdyby nemusel putovat v arsenalu po hostováních. Do roku 2005 hostoval různě po anglii aniž by měl šanci si za Arsenal zahrát,pustili ho pryč až ve 22 letech. O dva roky později je to jeden z nejžádanějších hráčů na ostrovech,nástupce Beckse v repre.

Ano,ten scouting má Arsenal výbornej,spoléhá na mladé hráče,což je také dobré. Ale tím,že zkupuje desítky talentů z celého světa taky většinu z nich zakope,včetně těch vlastních vychovaných. Pak není divu,že hráče ten klub nezajímá,když v něm stráví 3-4 roky. Takovej Bentley by za klub teď nechal duši,ale je u kohoutů.Stejně tak další bezejmení. Arsenal je pro ně možnost vybudovat si jméno a dostat se dál - ale to pro většinu z nich znamená dále,do větších klubů.

Reagovat
herbage

to je blbost. Papadopulos neztratil v Arsenalu rok, ale naopak tam získal zajímavé zkušenosti, ono hrát každý týden s Fabregasem je lepší než hřát lavičku v Baníku. Naučil se nové progresivní metody tréninku, zdokonalil se, ale neměl na to. lupuliho zničili hlavně hostovačky. Bentley tehdy měl silnou konkurenci, dnes by se prosadil. V Manchestru se taky Eagles, Bardsley, Richradson či Simpson neprosazují, v Liverpoolu Guthrie, Warnock, jen u vás nemáte žádné talenty, tak není anio co soudit. Zkurvili jste Johnsona, kterej je skoro stejně tak kvalitní, jako Bosingwa, Bridge lečtí lávku, i když by hrál mimo Big4 všude základ. A neúěpšných hráčů máte víc než kdo jiný. Arsenal zapracovává mladé talenty do sestavy, spousta nadějných mladíčků je po hostovačkách a spousta hraje za rezervu. Ne každý uspěje, ale oni přesto bojují. Ví, že dostanou alespoň, kdežto v ostatních týmech Big4 vědí, že šanci nikdy nedostanou. A že nemůžou uspět všichni, to dochází všem kromě tebe.

Reagovat
fantomas

Ale ty furt mluvíš o dalších milionech neznámých mladíků, ale kdybych po tobě chtěl jména tak nevíš. Jistě, je snadné říct, že jich přišlo tisíc a uchytilo se šest, zbylých borců jména neznáme, protože hned odešli. Ale jak to teda víš, když neznáš jejich jména a prakticky jsi je nemohl ani zpozorovat?

Reagovat
fantomas

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

U Flaminiho se dá to stejné i obrátit. Wenger už s ním vůbec nepočítal, celou dobu ho bral jako odepsaného a pak najednou chtěl, ať za každou cenu prodlouží.

Reagovat
herbage

To je blbost. Wenger s ním vždy počítal, jen Falmini si stěžoval na nedostatek herních příležitostí. Nejdříve se mu nelíbilo, že hrál levého beka, tak teda nastupoval v záloze a lepil místo, kde se dalo. Wenger s ním normálně počítal, pak se chytil v přípravě jako DM a už tam vydržel. Zřejmě počítal s tím, že když si luskne, tak Flamini podepíše, nečekal takový úspěch v lize i LM a že z Flaminiho se stane tahnoun týmu. A jelikož sláva kazí lidi, tak Flamini začal pohrdat Arsenalem, pozicí kterou si vydobil a šel tam, kde mu nabídli nejvíc, tedy do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger s ním počítal? A to chceš nakecat komu? Měl rok do konce smlouvy a novou mu nenabídl, tak to zkrátka je a ve světě fotbalu je to jasný vzkaz.

Reagovat
herbage

V Arsenalu ne. Vem si Rosického, v létě mu končí smlouva a novou ještě nedostal. Když si je Wenger jistý, že ten hráč zůstane, tak s jeho pojištěním nespěchá. Flamini veděl, že lepší tým jak Birnighma o něj zájem mít nebude, tak radši zůstal v Arsenalu. Wenger začal v zimě vyjdenávat o novém kontraktu, ale Flamini že je čas, že je to jen formalitka a že určitě podepíše. Jak to dopadlo, všichni známe. U Rosického se něčeho podobného nebojím, tam bude záležet, v jakém zdravotním stavu se bude necházet a v jaké formě, přesto podepíše skoro cokoliv, i když nápadníků bude jistě nemálo, Tomáš to nemá v povaze.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy. Flaminimu chyběl rok a Wenger se radši zaměřil na to, aby prodloužil mslouvu Fabregasovi. Můžeš si to omlouvat jak chceš, ale Flamini byl pár měsíců před koncem smlouvy bez nabídky nové. V jiném klubu by se to nestalo, takže pokud to má být v arsenalu nějaké pravidlo, tak další důvod proto odtamtud odejít.

Reagovat
herbage

Takže podle tebe vedení Arsenalu vydává Rosickému jasný signál, že s ním nepočítá a ostatní jsou kecy, chápu to správně? No uvidíme nakonci sezóny, jestli Rosa Arsenal opustí. Jinak mu byla nabízena už v zimě nová, tak a on souhlasil a tvrdil, že to nechvátá.

Reagovat
smazaný uživatel

V běžném fotbalovém světě (bez například ústní domluvy - která u Flaminiho nebyla) to signál je, pokud se v Arsenalu soustředí radši na prodloužení smluv těch, kterým chybí šest let do konce, a na ty, kterým smlouva končí, kašlou s tím, že stejně nic lepšího nenajdou, tak, jak říkám, je to další důvod proto odcházet z Arsenalu.

Reagovat
herbage

To je tím, že kolem nejlepších hráčů krouží spousta týmů jak supi. Když prodlouží smlouvu, dají tím jasný signál a klub si může říct jakoukoliv cenu. Zároveň to zavře novinářům hubu a je klid. Okolo Rosického zatím žádná spekulace, proto klid. U Falminiho také žádné spekulace, tak byl klid. Když se ale začali množit spekulace, začalo růst napětí mezi Flaminim a Arsenalem a dopadlo to jak dopadlo. Určitě chyba Arsenalu, ale Flamini nehrál nikdy tak dobře. Abych ti přiblížil nějakou analogii, tak třeba neznámí mladíčci v různých klubech světa vždy dostávají smlouvu na jeden rok a podle toho jak budou hrát, tak se případně prodlouží. Jenže někteří vyletí až moc, začne kolem nich kroužit hodně klubů a někteří neodolají.

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouvy se neprodlužují jen kvůli zájmům jiných klubů, je x dalších důvodů.

Pokud argumentuejš tím, že Flamini nidky nehrál tak dobře, tak to jen značí, proč mu Arsenal smlouvu nenabídl. A opět je to jasná chyba Arsenalu, který nepoznal jeho potenciál, nevížil si ho tak jak jiných a zaslouženě o něj přišel.

Reagovat
herbage

On právě nějakej extra talent není, on vyniká hlavně velkým nasazením a neustálým pohybem. To hlavně vyniklo, až když na něm ležela ta velká zodpovědnost a ukázalo se to ve velkých zápasech, kde neúnavně bojoval celý průběh zápasu. Jinak Diaby, Song i Denilson jsou mnohem větší talenti, ale oproti Flaminimu jim pořád toho hodně chybí. No Diaby ho snad nahradí, ale Denilson ne, ten je moc měkkej a ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale vše mluví proti Arsenalu - otálel s nabídkou nové smlovuy kvůli nízkým kvalitám (jinak bys to tu celé nepsal), Flamini udělal jen dobře, jinde si kvalit budou považovat více. Arsenal se v celé věci zachoval mnohem hůř než Flamini.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neotálel s nabídnutím nové smlouvy. Nabídli ji stejně jako většině ostatním hráčů - minimálně půl roku před vypršením smlouvy. Otálel Flamini, to proto, že čekal (nejspíš) jestli nepřijde líp placená smlouva od někoho jinýho.

To teda nechápu v čem se AFC zachovalo špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Mel zustat v parme vzhledem k tomu jak je na tom tento klub momentalne, by urcite uz davno hraval v 1.tymu. Takto se zrejme nechalt zakopal v Arsenalu. To je tak kdyz ma nekdo velky oci.

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě takový typický produk Ars*nalu - zmařený mladý talent.....

Reagovat
smazaný uživatel

juri je blb

Reagovat
smazaný uživatel

Před tím, než odešel do Fiorentiny, málem podepsal s ACM -

Reagovat
stiba

Jen by mě zajímalo co to tu plácáte - jako si myslíte, že mu Arsenal zničil kariéru? Kdyby do Arsenalu nechtěl přestoupit, tak by tam nepřestoupil, prostě si myslel, že má na to se tam prosadit, ale neměl, stejně jako Papadopulos a mnoho dalších.

Nechápu co tady říkátě, že Arsenal zabíjí talenty - prostě vyhledají mladé talentované hráče a ti když chtějí k nim přestoupí, to že se pak neprosadí už je jejich boj, a tak je to u většiny týmů nebo si snad bláhově myslíte, že u ostatních klubů se prosadí každej mladík, kterýho koupí?

Jinak ti co se neprosadili v Arsenalu prostě nejsou dost kvalitní, jinak by se chytli jinde (vyjímka je Bentley)

Reagovat
smazaný uživatel

tych vynimiek je troska viac-napr. muamba,larsson,upson...

Reagovat
stiba

tak pro mě je vyjímka ten, kdo má na to pak hrát i v jiném velkoklubu, což se zatím dá říct pouze o Bentleym(kterej časem třeba do nějakýho velkoklubu přestoupí) a možná za nějakej čas i o Muambovi, ale zbylý dva jsou sice kvalitní, ale na velkoklub nemají

Reagovat
smazaný uživatel

upson je v angl. repre takze nejaku kvalitu asi ma

Reagovat
afc

Ferdinandovi a Terrymu lesti kopacky

Reagovat
stiba

tak kvalitu mají všichni, ale mě jde o to, že se neprosadil do velkoklubu, takže do kategorie jako Bentley nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

ak povazujes Blackburn za velkoklub...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko u nich spekulovat jestli by na AFC měli alespoň dnes (když ne předtim). Většina určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V 22 zápasech nastřílel 45 branek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele