Luiz Adriano připustil, že by ve Spartaku mohl ukončit kariéru

19.01.2018, 09:54
Aktuality
Spartak Moskva usiluje o obhajobu ruského mistrovského titulu a pomáhá mu přitom i Luiz Adriano. Brazilský útočník v průběhu jarní části sezony oslaví své jednatřicáté narozeniny a už začíná pomýšlet na to, kde stráví závěrečné měsíce své kariéry. Až do konce by přitom mohl zůstat v ruském hlavním městě...

Jihoameričan v minulosti dlouho hrával za Šachtar Doněck a do Spartaku zamířil před rokem za jeden milion eur z AC Milán. V závěru loňského ligového ročníku slavil se spoluhráči zisk titulu.

"Jsem vděčný všem těm, kteří mi ve Spartaku pomohli," nechal se slyšet. Několikanásobný brazilský reprezentant je ve Spartaku spokojen a ve 34 zápasech zatím dal jedenáct branek, k nimž přidal sedm asistencí. Smlouva mu běží do června 2020 a jednat se nemusí o jeho poslední kontrakt s moskevským celkem.

"Mám radost, že zde mohu být a pomoci týmu. Emoce, jež jsem projevil, jenom potvrzují, že hraji celým srdcem a dávám do toho vše. Sám nevidím problém v tom, že bych zde mohl i zakončit svou aktivní kariéru. Pěkně mě přijali a v Moskvě se cítím dobře," prohlásil dále Brazilec.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
cetto

Dneska už druhej. Se nějak s těma náckama roztrhl pytel

Reagovat
havrys99

tutoho kokose si vybavím jenom při jeho unfair gólu v LM

Reagovat
Pony Slaystation

přesně, já taky

Reagovat
Seydou Doumbia

není tomu tak dávno co jsem to tu házel...předpokládám že tehdy Willian o tom neměl ani páru že bude chtít zakončovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možný, že šel za milion eur?

To je i pro Spartu nebo Slavii dneska málo

Reagovat
Houska

neco podobneho jsem chtel napsat,1 mil. eur a statistiky 11+7,tezko hledat v dnesni dobe lepsiho utocnika pomer cena×statistika.Asi mu ten vychod sedi

Reagovat
PlackaSKS

a plat?

Reagovat
smazaný uživatel

Přebrali jeho plat, tím se to dost pak mění ten pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu to stačí,pořád lepší než Čína.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele