Luis Enrique podepsal nový kontrakt do roku 2017

09.06.2015, 17:33
Aktuality
Luis Enrique si v Barceloně zřejmě polepší. Poté, co pro Blaugranas získal teprve druhý treble v klubové historii, totiž prodloužil smlouvu o další rok, ačkoliv mu ta stávající ještě rok běžela. Nyní je každopádně bývalý lodivod AS Řím v katalánské metropoli vázán až do června 2017...

Stále teprve 45letý trenér letos při své debutové sezoně v čele klubu, kde dříve dlouze a úspěšně působil jako hráč, předčil opravdu veškerá očekávání.

Mistrovský titul obhájil už s předstihem jednoho kola a snad ještě suverénněji si jeho svěřenci počínali ve finále obou pohárů - Ligy mistrů a Copa del Rey, kde pokaždé triumfovali v poměru 3:1.

Dohromady Luis Enrique navzdory počáteční skepsi vyhrál rovnou 83,3 % soutěžních zápasů a učinil z Barcelony první evropský velkoklub, kterému se podařilo zkompletovat již dva cenné trebly. Ten první Katalánci uhráli před šesti lety.

Přesto si sám někdejší kormidelník Celty Vigo těsně po opanování Champions League nebyl svým setrváním úplně jistý; sotva před pár hodinami nicméně fanoušky ubezpečoval prezident klubu Josep Maria Bartomeu.

Autor: Tomáš Daníček / skysports.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele