Lucio sní o Itálii a Španělsku

19.12.2007, 17:57
Aktuality
Druhá polovina letošní sezony by pro Lucia mohla být vůbec poslední v dresu mnichovského Bayernu. Brazilský obránce již začíná přemýšlet o dalším zaměstnavateli a Bavorsko by rád opustil ještě před vypršením svého stávajícího kontraktu...

"Sním o Španělsku a Itálii. Můj sen se možná splní ještě dříve, pokud se dohodneme s klubem," prozradil bývalý fotbalista Leverkusenu, která má s Bayernem smlouvu do konce sezony 2009/2010.

"Jsme vězni místní zimy," přidal následně Lucio důvod, proč se svou rodinou plánuje opustit Mnichov.

Lucio není jediným hráčem, který by již brzy mohl odejít z Allianz Areny. Podobně smýšlí i útočník Lukas Podolski. Německý reprezentant stále nemá jisté místo v základní sestavě a tento fakt by mohl poznamenat jeho formu na blížícím se evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. "Bylo by hloupé, kdybych řekl, že Mnichov je skvělý a v Bayernu jde všechno dobře," nechal se slyšet Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nech odite ved maju brena :D

Reagovat
Shevchenko

Do Milána s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale do Interu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do Barci místo Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máte na Henryho ... nechte ho adaptovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych do dal do AS RIM

Reagovat
irik

at si de ... budou lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho tak soudíš? Podle mě hraje hodně dobře, až na ten distanc co dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja do ac milano po sezone ked skonci maldini!!!

Reagovat
irik

ale jo hraje dobre tak proc chce jit jinam ... v bayernu ma penez dost titul taky bude pohar DFB a UEFA taky pak Champions league ... nema si na co stezovat a to ze mu vadi zima sou keci ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele