Lotito: Zasloužili jsme si vyhrát

04.10.2007, 13:35
Aktuality
Lazio Řím včera večer opět potvrdilo pověst remízového specialisty, když si v utkání druhého kola základní skupin Ligy mistrů rozdělilo body s Realem Madrid. Klub z hlavního města Itálie letos odehrál v Serii A a Lize mistrů již deset zápasů a v sedmi z nich se zrodila remíza, proti Bílému baletu si však podle názoru prezidenta Claudia Lotita zasloužil vyhrát...

Zápas na Olympijském stadionu v Římě skončil výsledkem 2:2. Real Madrid poslal dvakrát do vedení Ruud van Nistelrooy, za domácí ale pokaždé vyrovnal Goran Panděv.

"Přehráli jsme jeden z nejlepších klubů Evropy. Zasloužili jsme si vyhrát, řekl to dokonce i prezident Realu Ramon Calderon," řekl po utkání Lotito.

"Neproměnili jsme obrovské šance, zatímco oni dali branky jenom ze standardní situace a rychlého protiútoku," dodal první muž římského Lazia.

Lazio má na svém kontě zatím pouze jednu porážku, nyní ale bude muset zabrat. Vinou častých nerozhodných výsledků mu v tabulce Serie A patří až dvanáctá pozice a čelo tabulky se mu pomalu začíná vzdalovat již na začátku sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real byl pěkně znuděnej, přijel si pro bod a v podstatě když potřeboval, tak dal gól. Lazio je strašně slaboučké, i když prohrávali, tak byli zalezlí, kombinace veškerá žádná, křídla neexistují, takže jediná šance byla posílat pasy za obranu na rychlé útočníky, což se jim nakonec vyplatilo. Ale chtít s tímto výkonem tři body?

Reagovat
HOST*borecnakonec

ty si slabouckej ...vase obrana je derava jak emental a nemit ruuda tak ste prohrali

Reagovat
HOST*fan

coze????????? zaslouzili si vyhrat? at jsou radi ze neprohrali jsme hrali o hodne lip

co rekne az skonceji 3-4 v LM ze si zaslouzeli vyhrat cely LM ne???

Reagovat
HOST*fan

myslim tim az skonecji 3-4 v skupince v LM

Reagovat
HOST*borecnakonec

ty pises ze ste si zaslouzili vyhrat..ty hrajes za real nebo co?

Reagovat
HOST*robko

lazio je najslabsie muzstvo v lige majstrov!!!!!!real nepremenil velke sance a tak nato aj doplatili co ma mrzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele