Losangeleské kluby s novými trenéry, Bradley se vrací do MLS

28.07.2017, 09:33
Aktuality
Nová kalifornská rivalita v rámci severoamerické Major League Soccer nabírá na pořádných obrátkách. Shodou okolností ve stejný den totiž Los Angeles Galaxy oznámilo změnu na trenérském postu, přičemž konkurenční FC potvrdilo, že do své první sezony v MLS vstoupí s bývalým koučem USA Bobem Bradleym...

Bradley byl bez práce od konce loňského roku, když ho předčasně propustila velšská Swansea. Takhle se potom 59letý trenér vrací do prostředí zámořské soutěže, kterou kvůli reprezentačnímu kormidlu opustil dávného roku 2006, kdy naposledy působil v čele dnes již neexistujícího Chivasu USA.

Rodák z New Jersey v MLS zažil největší úspěchy s Chicagem Fire, které roku 1998 dovedl k cennému doublu. O dva roky později potom ke dvojitému triumfu přidal ještě jeden úspěch v Open Cupu.

Právě na přelomu milénia potom také naposledy vedl Los Angeles Galaxy Siegfried Schmid, který nyní na trenérském postu Galaxy střídá odvolaného Curta Onalfa. Čtyřiašedesátiletý německý odborník se na místo činu vrací poprvé od roku 2004 a pokusí se navázat mimo jiné na historický úspěch v Lize mistrů zóny CONCACAF (2000).

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A kdo bude trénovat LA Galaxi?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigi Schmid

Reagovat
ondrvo

Snad mu to půjde líp než se Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

NCIS Los Angeles

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele