Loňský nováček Atlanta si zahraje v MLS o titul

30.11.2018, 11:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
Reggie

Chci se zeptat nekoho, kdo sleduje MLS. Proc ten Josef Martinez se zatim nevratil do Evropy? Nejak ho mapuju v AC Torinu par let zpatky. Ale ted v Atlante jede bomby, tak kdydy k tomu nekdo vedel vic .

A jeste by me zajimal Albert Elis, kdyby tady byl nejakej extra odbornik. Jestli ma na to hrat v Evrope, pripadne jakej ma asi potencial.

Diky!

Reagovat
Pride

Bylo by super mít tady aspoň nějaké základní info o MLS. Ta soutěž je rozhodně dost atraktivní.

Reagovat
ttopi

Eurofotbal

Reagovat
smetos

když tu stránku zakládali, asi netušili, že fotbal v severní americe by mohl jít tak rychle nahoru a najít si tolik fanoušků. Tenhle argument, že se stránka jmenuje eurofotbal, mi přijde malej. Je to jenom o lidech a pokud by se našel člověk, co ligu hodně sleduje a má sílu tu o ní psát na určité úrovni, troufnu si říct, že by mu nikdo ze správců nebránil. Stejně tak, kdyby se jednalo o brailskou, argentinskou, nebo alžírskou ligu.

Reagovat
H.N.T.

Me by se treba libilo, kdyby tam nasypali tezke prachy a natahali vsechny top hrace sveta. Liga by byla v klasickem stylu nasledovnych draftů hracu z celeho sveta, prestupy v ramci ligy formou trejdů atd... zkratka vyrovnana liga kde nebudou rozhodovat penize ale um manazeru a treneru. Nerealne, ale libilo by se mi to

Reagovat
ttopi

Nejsem úplně proti, ale je to velká odbočka z Evropy. v Expresskách jsou pravidelné výsledky. A nevím, zda bude mít někdo čas sem dávat data odjinud. Zrovna MLS má stránky poměrně slušné. Ale v angličtině, to je samozřejmě mínus a zde by to bylo příjemnější.

Reagovat
smazaný uživatel

brazilska liga ma tento vikend pred sebou posledne kolo. majstrom je palmeiras (YES, YES, YES !!!), zostupuju vitoria salvador a parana. copu libertadores ma iste flamengo a internacional. zvysok ligy, je ako uz tradicne v brazilii ani pred poslednym kolo neisty. liga je tradicne neskutocne vyrovnana a este taj take fluminensne moze ako zostupit tak aj hrat copu sudamericanu. v poslednom kole sa bude rozhodovat o dalsich dvoch zostupujich (kandidati su sport recife, america mineiro, chapeco, vasco da gama, fluminense a caera), bojuje sa o miestenky do libertadores a sudamericany. odporucam si v nedelu o osmej vecer cez net zapnut nejaky live stream simulcast brazilskej ligy. garantujem maximalnu emocnu vyzivnost.

Reagovat
mayday

Brazilskou ligu docela sleduju a celkem mě zaráží, jaká je to tam bída se střelci, skoro každou sezónu. Sem tam se někdo ustřelí, ale jinak tam mají většinou to nejlepší za 38 kol do 15 branek, letos je to snad od pátýho místa kolem 12 gólů, takže nic moc.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
TheMally11

a stejně tu bylo info o MS ... hrůza co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj bylo by to super, treba na misto 150 clanku k repre, cechovi a hradeckymu stadionu.

Reagovat
Pride

Reagovat
veikko

Atraktivní je, ale osobně se mi zdá atraktivní jen tím, že je neokoukaná. Kvalitativně o dost pokulhává za většinou evropských soutěží a ani v Americe nepatří mezi ty nejlepší. Minimálně argentinská, brazilská i mexická liga jsou o kus před MLS. Osobně když už info ze zámoří, tak bych začal jižní Amerikou nebo tím Mexikem. MLS je pořád taková dohrávací liga. Takový příjemnější Katar nebo čínská liga.

Reagovat
ttopi

To je pravda. Navíc američani tomu vždycky dají pozlátko. Dají tomu PO, ať to má náboj celý rok a nezačne to lidi nudit. Samá show, velké stadiony, utkání hvězd, spousta statistik a článků. Ale kvalita přitom asi fakt nic moc nebude.

Reagovat
Pride

Pro mě je atraktivní taky tím, že je tam plno známých hráčů.. a já se radši podívám na známá jména než na možná kvalitnější mexickou ligu, kde znám 3 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho to nezajima, ke kolu by bylo treba 10 komentu.. navic ta uroven je slaba, takze je to zbytecne

Reagovat
Pride

Takže když to nezajímá tebe, tak to nezajímá nikoho? Ty prostě nezklameš nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se, jak vypada francouzska sekce (nebo castecne i nemecka), jak vypadala ruska nebo portugalska, coz jsou vsechno mnohem lepsi ligy s mnohem znamejsimi hraci a kluby.

Reagovat
Pride

Ale vždyť já nikde nepíšu o preview ani souhrnech. Jen bych tady chtěl něco podobného jako má třeba Turecká liga. Soupisky hráčů, nějaké základní info o přestupech atd.... na preview a souhrny je tady daleko víc zajímavějších lig v čele s Championshipem.

Reagovat
johan14

"v jednom ze čtyř nejsledovanějších sportů"

NFL, NBA, MLS, NHL nie sú sledovanejšie?

Reagovat
johan14

Sorry malo byť: MLB nie MLS.

Reagovat
ttopi

MLB je sledovanější než MLS.

Reagovat
ttopi

Hokej je až na 5.místě. A zapomněl jsi na baseball (3.místo).

Americký fotbal 38,8 % – National Football League (NFL), Super Bowl

Basketbal 15,3 % – National Basketball Association (NBA), Finále NBA

Baseball 14,8 % – Major League Baseball (MLB), Světová série

Fotbal 8,2 % – Major League Soccer (MLS), MLS Cup

Lední hokej 3,8 % – National Hockey League (NHL), Stanley Cup

Reagovat
RadekVonCZE

Soccer víc než Hokej?

Reagovat
Reggie

Jak pise kilobyte dole, uplne nevim, jak je na tom NHL v USA, ale hlavni sledovanost ligy je urcite v Kanade.

Reagovat
H.N.T.

Zalezi jak kde, takove Buffalo nebo Minnesota maji dost sledovanosti a je tam hokej vysoko

Reagovat
Reggie

Jasny, urcite to nebude vsude. Ono taky asi zalezi na geografickym rozmisteni tech mest. Urcite treba v technto mestech bude vetsi zajem o hokej nez je na Floride

Reagovat
H.N.T.

Ji jasné, ale treba paradox je ze na floride mas 2 muzstva a zatimco na bolts mas skoro furt vyprodano, na panthers je hrozna navsteva. Ale to budou asi ty vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak panteri sidli primo v miami, tam hokej opravdu zajima malo koho..v kazdym meste zije uplne jinej typ lidi, a kdyz rikam mesto tak cca 2,5 mega obyvatel, jacksonville je zase uplne jiny a je to pritom taky stat florida

Reagovat
smazaný uživatel

tam nejsou všelijaké college leagues v americkém fotbale nebo basketu, ty jsou taky před klasickým fotbalem nebo hokejem

Reagovat
Melda

Taky mě to zarazilo, možná tam bude výš i golf

Reagovat
ttopi

Co vás tak mate? Věta "v jednom ze čtyř nejsledovanějších sportů" jen říká, že soccer patří v USA mezi 4 nejsledovanější sporty, což je pravda. Nebo co nechápete?

Reagovat
kilobyte

NHL sledují spíše v Kanadě a v USA je hodně mexičanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze ta sledovanost je pouze v ramci tech lig, ale obecne v ramci celyho sportu. Potom to neni zas tak divny. Jako co se tyce NFL, MLB, NBA a NHL, tak to nedela zadny rozdil, protoze pro amiky ta dana liga = dany sport. Pochybuju ze budou sledovat sledovat treba evropskej basket nebo hokej. Nicmene soccer je precejenom globalnejsi a tu sledovanost v USA mu urcite tahaji i takova PL nebo PD a nejen jejich lokalni MLS.

Reagovat
nani92

Atlanster

Reagovat
pistacik11

Minule som si zapol len tak z nudy fifu za la galaxy, pri pohľade na tú súpisku mi nejde do hlavy, ako to, že vyleteli tak skoro von. Tam tá kvalita ligy musela ísť fakt strašne hore.

Reagovat
smetos

Ot: kdyz uz je rec o US sportech, kde chodite diskutovat o NFL? Dik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele