Lokomotiv Moskva pracuje na posilách, na dobré cestě je návrat Izmajlova

12.02.2010, 22:11
Aktuality
Moskevský Lokomotiv chce před nadcházející sezónou ruské Premier Ligy výrazně posílit kádr v boji o ligový titul, v nejbližších týdnech vedení klubu plánuje dotáhnout příchody několika zajímavých posil.

Lisabonský Sporting podle portugalského deníku Record souhlasil s nabídkou šesti milionů eur za 27letého záložníka Marata Izmajlova a během příštího týdne odchovanec Lokomotivu podepíše s červenozelenými tříletou smlouvu.

Brazilskou kolonii v ruském celku by mohl rozšířit nadějný 19letý útočník Maicon z Fluminense, který zaujal skauty Loko na nedávném mistrovství světa do dvaceti let. Prioritou Lokomotivu na post hrotového útočníka je však ruský reprezentant Roman Pavljučenko, anglickému Tottenhamu už dokonce leží na stole oficiální nabídka. "O Pavljučenkovi, Maiconovi a Izmajlovovi bude možná jasno začátkem týdne. Usilovně jednáme, ale prozatím je těžké říct, kam jednání povedou," řekl prezident Lokomotivu Nikolaj Naumov.

Podle deníku Sport-Express má Lokomotiv v hledáčku dvě opory FK Moskva, v případě, že se konkurenčnímu moskevskému klubu nepodaří najít nového vlastníka a v této sezoně ruské Premier Ligy startovat nebude, je tým kouče Jurije Semina připraven koupit slovenského útočníka Martina Jakubka a tvůrce hry Alexeje Rebka.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru, championat.ru

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle mě to jsou dobrý posily a jestli vyjdou,tak to bude hodně zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Extrem, co vsetci vidia na tom Jakubkovi....

Reagovat
smazaný uživatel

JAKUBKO = LOMIDREVO

Reagovat
smazaný uživatel

"lomidrevo", to je to samý co lamželezo?

Reagovat
smazaný uživatel

ak lamželezo znamená najväčší borec planéty, tak hej

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to slibně hlavně ať výjdou příchody Pavlyuchenka s Izmailovem a boj o titul může začít :)

Reagovat
Ferguson6

Jakubko by tam mohol ist. Ale ak ziskaju Pavlucenka tak sa cez neho a Odemwingieho nepresadi a este je tam aj ten Brazilec. Ale ak by hraval tak nevidim proble. Hlavne nech nezostane v FK ak odstupia z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner je záložník .. pokud myslíš právě jeho .. sice ofenzivní ale je

Reagovat
Ferguson6

nie. myslim na toho Maicona co si vyhliadli Ale tak ci tak, mal by to tazke. Na nete uz bolo, ze by mohol ist aj do tymu, ktry FK MOskva v Premier lige nahradi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ták .. no ten by to měl hodně složité .. asi by se hnedka neprosadil ..

Reagovat
Heretic

hlavně je tam Syčov

Reagovat
smazaný uživatel

to je ! A je důležitější pro loko než Peter .. byl by to zajímavý útok ..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Najděte 5 rozdílů na této fotce a na fotce, která je v článku o Tottim

Reagovat
Tsigi

jen na jedné je fotbalista

Reagovat
Heretic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele