Locadiovi dochází trpělivost, v lednu zváží odchod z Brightonu

16.11.2018, 13:46
Aktuality
Jürgen Locadia se v lednu stal nejdražší posilou v historii Brightonu a anglickému klubu zatím nesplácí jeho důvěru. Nizozemskému útočníkovi se na Ostrovech nedaří a plní jen roli náhradníka, sám se svou situací není spokojen a pokud se v nadcházejících týdnech něco nezmění, je připraven v lednu jednat...

Brighton v lednu za Locadiu do PSV Eindhoven poslal přes čtrnáct milionů liber a fotbalista si do Anglie přinesl zraněný kotník, po jeho doléčení začal dobře a v premiérovém startu v Premier League proti Swansea se dokonce uvedl gólem, do této chvíle se ovšem jedná o jeho jediný ligový zásah.

Pětadvacetiletý útočník loni na jaře nastoupil jenom k šesti ligovým duelům a bohatá není ani jeho letošní sbírka. Na trávníku se objevil osmkrát, v základní sestavě ale figuroval jenom ve dvou případech a k posledním třem utkáním vůbec nenastoupil.

"Snažím se zůstat pozitivní, zároveň ale stárnu. Jsem ve věku, kdy musím hrát každý týden a v Brightonu necítím, že by se moje situace měla rychle změnit. Dle mého názoru jsem nikdy nedostal šanci ukázat svou cenu. V lednu nadejde správný čas na uvažování o tom, zda je tohle pro mě stále dobré," řekl v rozhovoru pro De Telegraaf.

"Nikdy se mi nedostalo jasného vysvětlení toho, proč nehraji. Manažer viděl jiné útočníky v lepší formě, což samozřejmě musím respektovat. Ale také se jedné o mojí kariéru, nemohu nadále říkat, že je to v pořádku. Trénuji opravdu tvrdě a to vše během zápasu musím ukázat během pouhých deseti minut. Je to doopravdy složité," posteskl si.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (118)

Přidat komentář
salami

Ty drazsi zahranicni posily moc Brightonu nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton veľmi nerotuje a hlavne majú výsledky. Napr. Bernardo bol podľa mňa odpísaný veľmi rýchlo - nastúpil v prvom kole a odvtedy nič.

Reagovat
Taiger

OT: Neni nejaky forum nebo skupina pro Cechy, kteri jezdi na zapasy PL, specificky Arsenal, aby dali pred zapasem pokec etc? Diky!

Reagovat
Nikikrew

Slovaci sa mozu tiez pripojit?

Reagovat
Taiger

110% Jedu na derby proti Slepicím, tak jestli někdo náhodou taky nefrčí.

Reagovat
Nikikrew

no ja idem tiez

Reagovat
Taiger

Sam nebo s nejakou bandou? WA skupinu nemate? FB?

Reagovat
Nikikrew

Ako do Londyna idem s rodinou ale na futbal zatial sam , ziadnu skupinu nemame na FB

Reagovat
nani92

nemáš mamu na FB?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Reagovat
Nikikrew

Zajo pls

Reagovat
mistr129

Reagovat
Taiger

Slid in DM's

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

FOOTBALL: It's announced that in their meeting yesterday, the @premierleague clubs have decided that next summer's transfer window for the top flight will close at 5pm on Thursday August 8th

Takze prestupak pristi leto stejne jako letos.

Reagovat
smazaný uživatel

takže opět znevýhodněno oproti jiným ligám

Reagovat
Busby babes

proste musi zacit vyjednavat vcas.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že letos byl WC...

Reagovat
Hokaido

Mělo by se to zavřít oběma směry.

Reagovat
blade115

To není bez uefy možné.

Reagovat
Busby babes

prodavat nemusis.

Reagovat
Mimalu

teoreticky ne, ale realita občas funguje jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

a koho to sere?

Reagovat
Busby babes

me ne. ale jak vidis, nekoho jo. Ja to sem dal jako cerstvou informaci, tak nevim, proc sem prilezes s takovouhle dementni reakci?

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, viděl jsem ve tvém komentáři něco, co tam není

Reagovat
Busby babes

v poho. To znam.

Reagovat
Hokaido

On asi spíš narážel na Tottenham a přestupové okno.

Reagovat
Kixi Syhimour

taky si myslím

Reagovat
Stiksxx

Presne tak. Nedostal vůbec poradnou šanci se ukazat. Jsem s tebou Jurgene! Drž se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Přitom z PSV se dostával i do reprezentace a v momentální konkurenci mezi holandskými útočníky by se tam v klidu mohl znovu vrátit, kdyby pravidelně hrál...

Reagovat
Stiksxx

Tj. Mě přijde, že kolikrát ty týmy si koupí hráče podle statistik ale už nekoukají, jakou úlohu ten hráč hraje v týmu. Jestli se jim ta typologie hodí do krámu.

To je angažmá je zklamání a přitom si člověk řekl, že ten přestup byl docela rozumný.

Reagovat
Seydou Doumbia

A nakonec jak nastupoval, tak hrál i s křídla ne? Což vůbec není jeho pozice. Prostě když hráč z jiné ligy jde do nějakého průměrného týmu PL tak se bud prosadí a nebo o něm rok nikdo nic neví. To mohl radši zvolit bundesligu jako Plea nebo Weghorst...

Reagovat
Stiksxx

Jojo..Sice to nebyl jeho post, ale hrál na křídle snad i líp.

Reagovat
REPLIKATOR

Po Skalákovi další hvězda, kterou zničili.

Reagovat
iamek

OT: Ten AB jak letí do Švýcarska za synem . PČR nic?

Reagovat
Swarley

hlavně všichni ti politici to tak dělají hezky pro lidi, že se pak bojí mezi ně vyrazit...v jednu ráno tam pokládají květiny, vemena..

Reagovat
Busby babes

kdyz prisel pred rozhlas v hlavnim case, tak mu nadavali, co tam leze. Prijde tam brzy rano aby se tomu vyhnul, zase spatne. Kdyby neprisel vubec, bylo by to taky spatne.

Nejvetsi demence dneska jsou ty kytky v kosi. To mohl udelat fakt jen naprostej idiot, kteryho nenaucili slusnemu chovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kytky jsou totální marginálie proboha

Reagovat
Busby babes

tak koukni o cem se dneska celej den reportuje. Z marginalie je tema. Jen proto, ze par demonstrantu je dementnich.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně snad přesne jeden demonstrant. Nikoho nereprezentuje. Nikoho by neměl zajímat. Problém je, že se o tom píše, ne že se to stalo.

Reagovat
Zaschrona

Není problém, že se o tom píše. Problém je, že to je tak moc zásadní téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, tak to bylo myšleno.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

slušnému chování nikdo nenaučil ani Babiše, Zemana nebo Okamuru

Reagovat
Busby babes

tak ja myslel, ze nejsme jako oni.

Reagovat
smazaný uživatel

A tím, že to tam nějakej random no name, kterej shodou okolností čekal ve stejnou dobu na stejným místě, kde byl babiš, hodil do koše, jsme se stali stejnými? Pls.. však to klidně mohl být zaplacenej provokatér, jako nedávno ti fakt vtipní demonstranti proti Bakalovi.

Na jedný straně budeme burcovat nad ohrožením demokracie, ruským vlivem a trestně stíhaným mafiánem a na druhý straně se necháme vtáhnout do hry o blbý vyhozený kytky? To je prostě směšný, sorry jako.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

asi takhle:

Klíčová otázka totiž nezní, jestli je morálně správný vyhazovat Babišovy kytice. Otázka zní, jestli se kdokoli z nás má chovat jako samozvanej arbitr toho, čí kytky se vyhoděj. Protože pro někoho to jsou kytky od Babiše, ale pro spoustu jinejch kytky od Kalouska, od Pirátů, Člověka v tísni atd. atp. Každý vyhození Babišovejch kytek motivuje další lidí, aby udělali totéž s jinejma, nebo aby pochcali lavičku Václava Havla, nebo objeli mincí auto Kuberovi, protože kytkama to samozřejmě nekončí. A zejména a především je každá taková aktivita vodou na mlejn extremistům, který potřebujou záminku, aby mohli šikanovat Romy, muslimy, homosexuály, sluníčkáře a kohokoli jinýho.

Kytky v koši jsou přesně to porušení všeobecný slušnosti, po kterým volaj odpůrci tzv. politický korektnosti, aby měli volný pole k urážení a ponižování každýho, kdo s nima nesouhlasí. Normy slušnosti nejsou podstatný jen pro nějakej efemérní vyšší princip mravní, ale hlavně proto, abychom se navzájem nesežrali. A pro spoustu lidí – Zemanem počínaje – je základním cílem, aby se co největší část český populace chtěla navzájem sežrat, protože oslabená společnost se snáze manipuluje a ovládá. Nadto pak zavádění zákona ulice nutně skončí u práva silnějšího, což bejvá ten, kdo je nejvíc ochotnej se tak chovat bez ohledů na cokoli.

Krátce řečeno, bylo by dobrý pochopit, že Babišova kytka v odpadcích je jedna strana téže mince jako prasečí krev na dveřích mešity a sebelíp míněnou podporou jednoho podporujete i druhý. O šibenici na demošce proti Babišovi nemluvě; to je zas o kus dál a debil, kterej ji tam přinesl, má jít za mříže jako každej, kdo někomu vyhrožuje smrtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda fakt nevím, ale chápeš, že na jedný straně toho tvýho příběhu stojí premiér evropské země a na druhý straně nějakej totální no name, kterej se vůbec nemá komu zodpovídat? Jako sorry, ale to tvoje je argumentace alá ovčáček. Někdo, vůbec nevíme, kdo to byl, nebo proč by nás měl zajímat, udělal něco, co je přes čáru, ale hned je to kontext "my, co chceme slušné Česko vs frajer, co jede ovlivňovat do ciziny svědka v jeho trestním stíhání".

To je prostě hra, na kterou nepřistoupím.

Reagovat
Busby babes

a ted se podivej, kolik lidi tomu tleska? Argumentace jak od Ovcacka? Ty vole, slusny. Ja rikam, ze to je gesto, ktery se ve vysledku otoci proti tem lidem, co tam demonstrovali. Klesaji na stejnou uroven jako Babis a Zeman a oni si jen mnou ruce. Protoze ted na to budou pul roku odkazovat a zas to posunou o level dal. A v tomhle podvlakne jsme neresili tu cetsu Babise do svajcu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že neřešili? Pokud píšeš: "klesají na stejnou úroveň jako AB a MZ", tak já dávám do kontextu, jaký ty stejný úrovně teda jsou.

Reagovat
Busby babes

no neresili. Swarlos psal o zbabelosti, ze tam sel v jednu rano. Tak jsem jen pripomnel jak to dopadlo naposledy u Rozhlasu a ze se takovemu konfliktu a eskalaci asi chtel vyhnout a k tomu jsem pridal tu vec s venci a vysvetlil proc to povazuju za spatny a jako dalsi dukaz toho, jak spolecnost hrubne. A nemuze za to jen Zeman a BAbis, ale prave i tyhle veci.

Nacez jste se tu na me nekteri sesypali, co si to dovoluju se nad tim pohorsovat, diky za zdurazneni meho pointu. Kdo se mnou nesouhlasi je nepritel a argumentuje jako Ovcacek. Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ten kdo argumentuje jako Ovčáček, argumentuje jako Ovčáček.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze jsem videl, co ten picus dneska psal me to dost urazi. Ale nenech se ve svem svatem boji rozhodit... jen premyslim, kde je pak rozdil mezi vama a tim Zemanem a spol? smutny

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ty to fakt pořád nechápeš, viď? Tvoje argumentace je úplně stejná s Ovčáčkovou v tom, že si úplně od reality oddělíš jednání jednoho konkrétního člověka, kterýho dodneška nikdo nikdy neviděl a neznal a prohlašuješ ho za zástupce "jich". To fakt není reprezentant nikoho. Je to reprezentant sám sebe.

Takže pořád nevím, proč bych já měl bejt na stejný úrovni jak oni kvůli jednomu nonamovi.

A btw, pokud asi sis přes svoje zkratkovitý uvažování nevšiml, ale nikde jsem nenapsal, že házení kytek kohokoliv do koše je ok.

Takže ano - je to smutný. A pokud teda tady někdo vede svatou válku, tak jsi to samozřejmě ty a další lidi, kteří z tohohle naprosto nic neříkajícího gesta s neznámýma pohnutkama vyvozujou nějakou obecnou vulgaritu společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - žádnej anonymní vandalismus, ale normálně přiznanej politickej projev, za který je pachatel ochoten přijmout odpovědnost. Úplně stejná úroveň jak AB a MZ no.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lide-jako-babis-bouraji-nasi-demokracii-rika-muz-ktery-vyhod/r~38b3ce7cea7611e8b7c1ac1f6b220ee8/?redirected=1542523970

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

ja nevim, je to jeho syn... mozna i s vaznou nemoci. Ja bych to zas tolik nehrotil.

Reagovat
Mimalu

syn s vážnou nemocí na kterého si rok a půl nenašel čas aby ho viděl, ale tak rodiny jsou různé no...

Reagovat
Busby babes

ja se zatim do toho uplne poustet nechci, protoze ta kauza je hodne divna a porad cekam co z toho vyleze. Babisovo vysvetleni je strasne deravy, ale porad mu nechavam to jedno procento pochybnosti. Proto pisu: Mozna i s vaznou nemoci.

A k tomu pul roku... nevime, jestli si treba kazdej tyden nevolaji nebo tak.

Reagovat
Mimalu

Tak procento pochybností mu nechat klidně můžeš, ale pak můžeš nechat i procento pochybností na straně policie jestli to vyšetřuje na 100 %. To jestli jsou v kontaktu aspoň na dálku opravdu nevíme, ale s tím jak se začal chovat junior v poslední době bych spíš očekával tlak od vyšetřovatelů na to, aby z něj dostali výpověď pokud možno neovlivněnou kontaktem s otcem či někým z jeho strany...

Reagovat
Busby babes

ja si v tuhle chvili myslim, ze keca jak Babis Junior, tak Babis senior. O tom, jestli Babis na policii tlaci si iluze nedelam. zbytku rozumim a asi i v zasade souhlasim.

Reagovat
iamek

16 měsíců se mu neozval. Navíc jeho syn je hlavní svědek a jeho otec je předmětem vyšetřování. To je úplně WTF práce od policie. Hlavně, ze šetří vyhozené květiny ( neschvaluju to ).

Reagovat
Busby babes

aha, to jsem nejak nikde necetl, ze s nim rok a pul nemluvil a nebyl v kontaktu. Chapu jak to myslis, nerikam, ze nemas pravdu, jen mi to rpijde jako celkem slozita situace no.

Reagovat
iamek

To jo. Nemám čas ani to moc sledovat, protože jsem na tripu, ale pustit vysetrovaneho za hlavním svědkem je dost síla.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze to je premier. A jak mu v tom zabranit. Jedine vazbou. A na to by musel mit nejaky policista, statni zastupce a soudce poradny koule. Po tom, co jsme zazili s Necasem a URNOU na uradu vlady aby to pak skoncilo nezdanenyma kabelkama... nedivim se, ze jsou pripadne opatrni.

Reagovat
Mimalu

nejsem žádný právník, ale nevěřím tomu že nelze vydat nějaký zákaz styku/kontaktu s osobou, kterou chce vyšetřovatel vyslechnout, vazba určitě není jediným řešením jak tomu zabránit.

S Nečasem máš pravdu, ale tam to spíš působí jako opačný extrém toho co se děje teď

Reagovat
smazaný uživatel

Btw v kauze Nečasová teď NSS ten rozsudek o zdanění kabelek zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za ním jeden shodou okolností hned dva dny po tom, co jeho syn napíše PČR, že chce vypovídat. Tohle je totální fail od OČTŘ. Stejně jako v případě Nečase.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Z mýho pohledu je to, co udělali Slonková s Kubíkem výrazně přes čáru, veřejný zájem neveřejný zájem

Babiš je zrůda, normální mafián, ale v souboji s nim využít jeho nemocnýho syna? pro mě tohle není v pohodě

Každopádně to, že teď za ním teď jede, rozhodně v pohodě není a naopak by to mělo vybičovat policii ČR k okamžitému jednání a pohotovosti.

Reagovat
Zaschrona

Jakého nemocného syna? Zaprvé to nikdo neví, jestli to tak ve skutečnosti je, zvlášť když jsou naprosto divné ty okolnosti s tou doktorkou a jejím manželem. A hlavně teda je sám ten člověk obviněný a celou kauzu, kde je spoluaktér s premiérem téhle země, brzdí tím, že zjevně zdrhl před výslechem. Nemoc je v tuhle chvíli akorát výmluva a ten člověk v tuhle chvíli není žádná oběť, ale obviněný člověk.

Reagovat
Busby babes

sprosty podezrely!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem rád, že v tom máš jasno a zjevně znáš Babiše juniora osobně, že si troufneš takhle jasně říct, jak se věci mají.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt děláš to samý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Busby babes

v tom, ze automaticky veris te nemoci. Pritom okolnosti jsou velmi podivny. Podepsala to doktorka, co pak za ANO kandidovala a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

viz dole, on sám to tvrdí + jeho lékař ve Švýcarsku asi taky nepředepíše léky člověku bez vyšetření ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by si druhý nejbohatší člověk v Československu nedokázal najít švýcarskou verzi jeho pražské doktorky?

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš jr. sám tvrdí, že je nemocný, bere léky a narozdíl od léků, které dostával v ČR je mu teď lépe.

Proč by si myslel, že je nemocný, pokud není? Protože mu to řekli doktoři?

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně vůbec nechápu, proč bych měl tohle hodnotit. Každopádně těch vysvětlení je hromada a každý z nich bude jenom spekulace. Klidně proto, že bere bezdůvodně silná antipsychotika.

Reagovat
fenixLFC

uvedomujes si ze to ze ked niekto chodi k psychaitrovi a ten mu dava lieky neznamena hned ze je psychopat nesvojpravny a podobne ze? od toho je to vysetrenie, ktore by mali spravit, ale bud jeho lekar alebo niekto nezavisly, nie pracovnicka jeho otca ktory ma zaujem na tom aby nevypovedal, ktorej manzel ho unesie/odvezie na ukrajinsky krym a ktora za to dostane post

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
fenixLFC

co a? nemozes o nom tvrdit ze kvoli tomu ze je neico cez ciaru len preto lebo niekto chodi k doktorovi

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim

Reagovat
fenixLFC

z dovodu? prenes si to na ine choroby- ked povies ze si chory tak je predsa rozdiel medzi tym ci mas chripku alebo napriklad tuberu.

Reagovat
smazaný uživatel

a je rozdíl mezi tím, jestli máš fyzickou nebo psychickou chorobu, ze který se díky nějaký léčbě dostáváš a najednou nemůžeš několik dní vyjít z bytu, protože tam stojí kupa novinářů, právník tvýho mafiánskýho otce a další bůhví kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Není to samé, dodržuje presumpci neviny, ale na to se v česku nehraje

Reagovat
Mimalu

*na to se v politice v demokratických zemích nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

o nemoci se da pochybovat, mozna je nemocny, mozna ne. okolnosti jsou velmi velmi podivne. Ze je Babis jr. podezrely a jednim z klicovych lidi te kauzy je pak pravda. Nicmene i ta verze BAbise seniora ma tolik der... Tvrdi, ze syn je nemocny, pak ok, budu z tohoto tvrzeni vychazet.

Proc ho pak posle na uzemi nepratelskeho statu, o kterem nase Zamini tvrdi, ze tam cesi nemaji jezdit? Navic s opravarem kol, tezko asi nejakej odbornik pro psychicky nemocneho cloveka, ne? A to v situaci, kdy si muzu dovolit zaplatit tu nejspickovejsi a nejdiskretnejsi peci.

A nacasovani taky super. Behem prezidentske kampane, kde ANO, suverenne nejsilnejsi a nejpopularnejsi strana, se silnym kandidatem, ktery zajem mel (Stropnicky), nikoho nepostavi do volby, tak v te dobe je premieruv syn na uzemi okupovanem Ruskem nebo na vojenske/zpravodajske zakladne Ruska. Takze bych se ptal, nebyl premier CR tezce vydiran? Co na takovou cestu premierova syna rikali nase zpravodajske sluzby? V tomhle vidim potencialne nejvetsi pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

On sám říká, že je nemocný.

Reagovat
Busby babes

vsak ano, cely to, co jsem napsal, je postavene na predpokladu, ze Babis jr. je opravdu nemocny.

Reagovat
r.mrazik

A co kdyz to rika z duvodu kryciho manevru pri prokazani viny? Takova unikova cesta zahrat to na nemoc?

Reagovat
Zaschrona

Já píšu, že nikdo (z nás tady) neví, jak to ve skutečnosti je, ale ty napíšeš, že mám jasno. Tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš, že nemoc je jen výmluva, to mi přišlo jako dost jasné vyjádření

Reagovat
Zaschrona

No, dokud není na papíře, že s ním nelze vést kvůli jeho nemoci soudní řízení, tak je nemoc jen výmluva.

Nemocnej člověk je i Zeman a očividně není v ničem žádný problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trestně stíhaná osoba, syn premiéra země, který se trestnímu stíhání vyhýbá, a to dost možná na příkaz premiéra. Mimo to navštěvuje anektovaný území Krymu v době, kdy se jedná o sankcích proti Rusku apod. Ta linka o jeho nemoci je důležitá prpo udělání si obrázku o účelovosti převodu farmy.

Jako jestli tady nepřeváží veřejný zájem, tak fakt už nevím, co by to muselo být.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to řekl Láska v DVTV. Jednali s ním, až na ty brýle úplně na rovinu. Nevlámali se tam násilím, několikrát se jim omluvili, že je přepadli a nabídli, že se můžou domluvit na jindy. Netajili se tím, že jsou novináři, v ničem mu nelhali a oznámili mu, že chtějí dělat reportáž. Nic přes čáru jsem tam neviděl. Kdyby neměli žádný záznam, tak to nikdo nebere vážně. Kdyby měli zvukovou stopu, tak to zas bude sestříhané a zmanipulované, jak tehdejší Babišův záznam, jak neovlivňuje vlastní media.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali z toho detektivku a burcují veřejnost. Těžko jim to můžu vyčítat, protože je to pravděpodobně potřeba. Stejně se mi to ale nelíbí. Mohli co já vim .. třeba vydat článek a obrazové svědectví si nechat jen pro potvrzení pravosti při pochybnostech. O to větší trumf by to byl, když by to Babiš zpochybnil a chytli by ho u další lži třeba.

Reagovat
Svatej

Jenomze Babis by nic nezpochybnil. Zase by se vyhnul vyjadreni jako u vseho, co ho ohrožovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud selže senát, policie a všechny státní složky, musí nastoupit lid. Ale koncertem na václaváku a transparentama se fakt nic nevyřeší. Síla lidu je ohromná, ale musí si za ní stát a být ochotný za ní bojovat. A při boji teče krev. Já pořád ještě věřim, že tak daleko nejsme a Babiše ten tlak nakonec sejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Při boji sice teče krev, ale hlavně bacha na ty věnce! (ano, nadsázka )

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhození věnců byl naprosto skvělej nemilitantní akt. Tomu člověku tleskám.

Reagovat
Svatej

Pro me je teda mnohem horsi udelat tu prasarnu se synem a spolehat se na etickej kodex, pres kterej se jednoduse nema jit. Vypada to takhle naprosto ucelove, těch náhod je nesmyslne hodne.

Reagovat
pingla

Tak Murray je jasná jednička, to musí pochopit....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele