Lo Celsa sledují Barcelona i Real. Betis je pro mě správný klub, říká

27.02.2019, 12:04
Aktuality
Barcelona i Real Madrid velmi pozorně sledují záložníka Giovani Lo Celsa. Host z Paris Saint Germain totiž v Betisu svými výkony pořádně zaujal. Sám dvaadvacetiletý fotbalista ale upozorňuje, že ze Sevilly momentálně nikam nespěchá.

Argentinský záložník v zelenobílém dresu Realu Betis působí od minulého léta, kdy přišel na hostování z Paris Saint Germain. Za tu dobu už si nejen v Andalusii vydobyl slušné renomé. V aktuálním ročníku LaLigy nastřílel dvaadvacetiletý borec pět gólů.

Není divu, že podle deníku El Desmarque po něm pokukují zástupci Realu Madrid i Barcelony. "Není to poprvé, co tohle říkám, ale jsem tu opravdu velmi šťastný. Fotbal si tady skutečně užívám," citovala Lo Celsa na konci minulého roku Marca. "Betis je pro mě ten pravý klub. Mám se stále ještě co učit a plánuji to dělat právě tady," dodal Lo Celso.

Nabídka některého z velkoklubů by však pravděpodobně mohla způsobit, že fotbalista své plány přehodnotí. Momentálně je ovšem jisté, že trumfy drží v rukou Betis. Drží totiž opci na přestup, která je součástí dohody o hostování. Lo Celsa může v létě získat za 22 milionů eur.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (219)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Ta opce (a její výše) nebyla od PSG moc chytrá...

Reagovat
maxton

Ta opice v PSG nebyla moc chytrá

Reagovat
vlastik

Provar jako prase, jedine mu narvat takovy plat, at se z PSG nehne

Reagovat
rave

V Barceloně pro něj není místo.

Reagovat
k0udy

V La Lize dal letos 5 gólů a ne 12

Reagovat
smazaný uživatel

Fišara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Asi chtěli napsat jen "V aktuálním ročníku"

Reagovat
mayday

Hned jsem si říkal, že to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl jinačí poprask

Reagovat
Kornovec

i tohle je krasne cislo. Ja myslel, ze je DZ

Reagovat
Vincent Vegan

Měl by zůstat

A Betis by mohl dát to 4. místo, když jsou teď z EL venku. Getafe v LM snad nebude

Reagovat
Kornovec

Betis v LM by byla fantazie. Je to jen muj pocit nebo se vam taky zda, ze Betis je nejsympatictejsi klub sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tvůj pocit.

Reagovat
gunner123

Reagovat
Vincent Vegan

proč ti to tak připadá?

Reagovat
Kornovec

Real Betis, co si pamatuju pravidelne hrali Pohar UEFA,mam rad ted i FC, ale driv byl v Seville jen jeden klub. Taky skvele zelenobile dresy. Samozrejme legenda spanelskeho fotbalu Joaquin. Nikdy zadny exces, spis pozitivita, i kdyz nedavno byli chvili ve druhe lize. Taky po Slavii asi nejhezci znak na svete, a skvele historie uz od roku 1907. Tem prece nejde nefandit

Reagovat
Rudnevs

Ono sympatie sú samozrejme subjektívne, ale pokial sa už takto bavíme, tak navrhujem ďalšieho kandidáta na najsympatickejší klub - SC Freiburg.

Reagovat
Kornovec

Freiburg ma zafixovany jako tym co hraje hnusny fotbal a patri spis do 2. ligy. V Nemecku mam rad nejvic Schalke, taky Mnichov 1860 a Kaiserslautern, co me tak napada. I Werder mi byl vzdy sympaticky

Reagovat
twelwer

Ked Werder tak to bude mozno tou zelenou farbou ci ?

Reagovat
Kornovec

trochu jo. Pamatuju si je v LM, tak kolem 2005 jak meli ty silene zeleno oranzove dresy a pak myslim Frings neco provedl, uz nevim presne. Ale Schalke jasne no.1

Reagovat
Rudnevs

Tak to máme celkom podobne. Mne sú sympatické kluby ako Schalke, Lautern, HSV, Union, Dynamo, TSV 1860 München alebo práve Freiburg a ešte nejake kluby. Ono sa to samozrejme postupne mení a vyvíja...

Ale Freiburg parádny klub, ten ich štadión má čaro, je situovaný do krásneho prostredia a je postavený v anglickom štýle, hoci je trochu starší. Majú celkom dobrých fanúšikov a panuje tam rodinné prostredie. Majú domáci káder, častokrát nastupujú zo základnoi jedenástkou zloženú čisto z Nemcov. Tréneri tam vydržia dlho, Volker Finke je v tomto v Nemecku rekordman (na lavičke Freiburgu vydržal 16 rokov) a i súčasný tréner Streich je momentálne služobne najstraší v BL.

A práve Streich je ďalší dôvod, prečo mať Freibirg rád. Je to v modernom futbale tak trochu výnimka, veľmi úprimný a emotívny človek, ktorý celý čas rozpráva tým ich dialektom. Je to už kult, tie jeho hlášky sú super. Keď pred pár rokmi zostupoval Ingolstadt, tak Streich na tlačovke po zápase veľmi emotívne vyjadril súcit s tým, že vie aké to je a že prvé dva týždne to bude peklo, ale potom to bude dobré.

Navyše Freiburg ako mesto je veľmi ekologické, v štvrti Vauban trebárs vôbec nechodia autá, všade je zeleň, stavby produkujú energiu a ja neviem čo všetko. Oni tam majú takú mentalitu a životné prostredie je pre nich na prvom mieste.

Inak, sleduješ pravidelne zápasy Schalke?

Reagovat
Kornovec

ne, to urcite ne. Podporuju je, ale nejsem aktivni fanousek Schalke. Jinak Union Berlin mam taky rad, Drazdany moc ne. Vypada to, ze mas k Freiburgu podobny vztah jako ja k Betisu.

Reagovat
Rudnevs

Jj, asi tak, proste taký klub, ktorému vyložene nefandíš, ale máš ho rád a máš ho zafixovaný ako všeobecne sympatický. Inak, ešte som zabudol - pred sezónou bola celonemecká anketa, kde ľudia mali zvoliť najsympatickejší klub a vyhral práve Freiburg.

Ten Betis je inak taktiež fajn klub, príde mi to ako jeden z takých tých old school klubov a nebol by som proti, keby sa im začalo znovu dariť, k čomu majú dobre nakročené. Z ESP mám ale osobne najradšej Valenciu, jej zápasy občas i pozerám. Inak, na FC Seville sa mi velmi páči tá ich hymna, jak to spieva celý štadión - https://youtu.be/eaiaRu4Bvn8

Reagovat
Kornovec

sevillske derby patri k nejvyhrocenejsim zapasum ve Spanelsku

Reagovat
Vincent Vegan

doporucuju kanal Copa90 na YT, maji tam kvalitni videa od komentaru k aktualnimu deni, reportazi o klubech az po reporty z ruznych derby po svete

tady je to o sevillskem derby https://www.youtube.com/watch?v=0q2NzzBCf2M

Reagovat
Vincent Vegan

Freiburg je hrozně sympatický klub a město je moc pěkné Stadion jsem osobně neviděl, ale možná tam ještě někdy zajedu. Nemám to až tak daleko.

S tou ekologií je to fakt, dokonce jsem četl, že teď každá novostavba ve Freiburgu musí mít solární panely. (pokud to teda nebyl Tübingen, kde je to podobná bašta zelených )

U klubu mám jenm stejně jako u Werderu, problém se sponzorem. Vše je tam ekologické, ale pak je sponzor mlékárna ale jako je to aspoň lokální firma, takže se to dá pochopit z toho úhlu.

Reagovat
Rudnevs

To s tým sponzorom nebude nejaky veľký problém, nikto to ani moc nekritizoval, s Werderom by som to neporovnával. Navyše pred tým ich sponzorovala taktiež mliekáreň (a ešte predtým ich sponzorovala spoločnosť, ktorá vyrába okrem iného i dekle na hajzle ).

A ako vravíš, je to lokálna firma a Freiburg sa zameriava na lokálnych partnerov. Štadión sa volá Schwarzwald Stadion, sponzoruje ich Schwarzwaldmilch, ako povedal jeden z tých ich funkcionárov, je vidno, že Schwarzwald je pre nich srdcová záležitosť.

Reagovat
SaianSupaCrew

Za mě Ajax, o parník

Reagovat
Kornovec

Ajax je ok, ale Feyenoord nema, uz se tesim na to semifinale poharu

Reagovat
CHONG

Rayo a Bilbao

Reagovat
Gazdo

Bilbao ani za boha infiltrovali k nam Valverdeho

Reagovat
valloire

vždyť je váš

Reagovat
Gazdo

Nie

Reagovat
valloire

bejvalej hráč

Reagovat
Gazdo

Ten rok ked ani nehral? Sorry ale aj figo je nas byvaly hrac

Reagovat
valloire

2 roky, 22 zápasů, 1100 minut....je taky váš

Reagovat
Diego2

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje nesympatickejší a zákernejší hráč ako Raul Garcii v Bilbau.

Reagovat
Vincent Vegan

Mně se ty oblíbené kluby dost vyvíjely a pořád vlastně vyvíjí.

Některým fandím kvůli určitým hráčům. V Německu mám, od té doby co opět sleduju fotbal, oblíbený hlavně Werder, za který jsem hrál v demu nějaké FIFY 06 (?) když tam v útoku řádili Klasnić a Klose

Pak samozřejmě AS Řím kvůli Tottimu a Arsenal kvůli Henrymu. Ti dva mě njak vrátili k fotbalu po finále MS06.

A pak jsou kluby, které my jsou sympatické třeba tím, co reprezentují za hodnoty. Forest Green udržitelnost, ekologie a veganství. Celtic, St.Pauli a Rayo takové ty levicové a antifa postoje a činy.

Dále kluby jako Wimbledon, Exeter, Eibar, nebo Oviedo atd., tedy kluby vlastněné fanouškama, které tak trochu bojují za ten starý fotbal ještě tolik nezkažený prachama.

A pak kluby jako Marseille, Betis nebo Union, které mají úžasné fanoušky.

No každopádně mi nestačí počet oblíbených klubů, které tady můžu v nastavení profilu uvést

Reagovat
Rudnevs

Jj, Werder bol vtedy za tých čias dobrý... St. Pauli má taktiež navyše úžasných fanúšikov, ale to ich pletenie sa do politiky sa mi moc nepáči. Vlastne mám Pauli tiež celkom rád, ale vyložene im nefandím. Podľa mňa niekedy môže o človeku a jeho imidži vypovedať i to, akému klubu fandí. A Pauli sa ku mne teda rozhodne nehodí.

A viem, že Rayo je po mnohých stránkach také španielske St. Pauli, podobný klub je tuším ešte v Taliansku Livorno. Inak, Union je super, tí ich fanúšikovia im dokonca stavalo štadión, snáď sa do pár rokov dostanú do Bundesligy.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad postoupí oba, jak Pauli, tak Union.

A další sezonu snad Dresden, což je klub, který podle mě do 1. ligy patří. Město velikosti Stuttgartu s klubem s úspěsnou historií by mělo BL obohatit.

A pak přeju ještě Magdeburgu. Taky z Ostu a navíc kdysi vyhráli PMEZ nebo PVP, tak by bylo fajn vidět je znovu vracet zašlou slávu po těch letech v nižších ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tým znakom je to vec vkusu. Pekný má napr. CR Vasco da Gama, Sporting Gijón...

Reagovat
CHONG

Valencia a Levante mají pěkné znaky.

Reagovat
Kornovec

do top 10 znaku patri taky Newcastle, Porto, Anderlecht a samozrejme AS Roma. Vlcice je mozna i lepsi nez Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Určite. Viaceré španielske kluby majú pekné znaky.

Reagovat
Kornovec

znaky mimo Evropu neznam, ale Vasco se mi nelibi. Gijon taky pekny, celkove spanelske kluby maji nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

V MLS,čo je v podstate veľmi mladá liga, sú mnohé veľmi vydarené logá. Ale ide o nové kluby, ešte málo v povedomí. Len námatkou, pekné sú tieto : Real Salt lake City; FC Dallas; Montreal Impact ai.

Inak veľmi zaujímavé by bolo nazvať klub Real Montreal...len ma tak napadlo.

Reagovat
Kornovec

k tema znaky: pred par lety mi Seydou Doubia posilal svoji sbirku https://patas17.rajce.idnes.cz/Fotbalove_kresby

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky za připomenutí jinak pro mě jsou nejkrásnější znaky tyto : Porto, Marseille, Betis, Atalanta, Nice, Nantes, Frankfurt, CP, Gent, Köln a Hull. Ve většině případů miluju tu dominanci toho zvířete ve znaku.

Reagovat
Rudnevs

To si všetko kreslil ty?

Inak, pre mňa je veľmi ťažké určiť najkrajšie logo, ale z tých, čo tu ešte neodzneli, tak by som medzi tie najkrajšie dal Parmu a Inter. A príde mi, že ešte krajšie logo než má Inter teraz bolo to ich staré, ktoré tuším používali koncom 90. rokov. https://tinyurl.com/y6tphhmd

Celkovo sa mi páčia tie staré loga, keď si trebárs prezerám nejake staré tabuľky, vždy to má pre mňa také čaro. Inak, Lautern mal tiež dobré logo pred pár rokmi, tá bordová verzia bola parádna. Ono by sa tých pekných log dalo nájsť veľa.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano, vše jsem kreslil já. Jinak tehdy ten znak Interu byl super, alen ten současný mi příjde absolutně bez duše.

Reagovat
Rudnevs

Tak v tom prípade veľký palec nahor.

Reagovat
DrQQ

A čo Derby?

Reagovat
Vincent Vegan

Hull se mi zdá hrozný, ale to bude i tím, že ten klub fakt nemám rád co takový Lille se ti nelíbí? I když vypadá trochu jak z NBA.

Reagovat
Josifek

Prej Slavie a hezkej znak, hláška roku

Jinak Betis mi taky přijde jako fajn klub.

Reagovat
Bandita_Harry

Najkrajsi znak ma predsa Liverpool ale 100 ludi 100 chuti je to o vkuse ale inak suhlasim Betis je sympaticky klub

Reagovat
Vincent Vegan

Souhlasím, myslím, že tam byly jen nějaké excesy prezidenta Lopery, který snad skončil i ve vězení. Ale to samé se dá říct o FC Sevilla a jejich vedení

S těmi znaky je to subjektivní samozřejmě. Slavia mi přijde jako jeden z nejhezčích v ČR.

A jinak se mi teď libí dost ty nové znaky ve Francii - Lille, Caen, Nice i to Toulouse.

Reagovat
bobis21

světa nevím, ale ve španělsku v top 3 je

Reagovat
Kornovec

jasne, ze mam hlavne v Italii kluby, kterym fandim vice, ale Betis je prost vesely optimisticky klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj subjektívny pocit.

Reagovat
maxton

diskusia o najsympatickejsom time je nuda, co tak najnesympatickejsi klub ? zacnem. Barcelona.

Reagovat
Kornovec

AC Sparta Praha

Reagovat
bobis21

tak Barcelona je bez debat

Reagovat
Kornovec

pro tebe jako fandy Baniku, je nejnesympatictejsi klub Barca? to mi pripada divny

Reagovat
bobis21

co je na tom divného? Tady se nebavíme o rivalitě. Barcelona je prostě nechutný korupčnický klub který hraje hnusný fotbal a má arogantní fanoušky - prostě z mého pohledu neméně sympatický klub.

Reagovat
Kornovec

jako bys citoval co si myslim o Sparte, kamo. evidentne to mame jinak

Reagovat
valloire

výborně liberále

Reagovat
bobis21

To je tak roztomilé když někdo používá slovo liberál jako negativum

Reagovat
valloire

taky že je

Reagovat
Kornovec

v jak kontextu je to mysleno valloire?

Reagovat
valloire

no v jakym....liberální demokracie jako zaklínadlo těch údajně největších demokratů z EU, kam to vede, je vidět....k Evropský komisi v čele s vožralou ala SSSR

Reagovat
Kornovec

ty vole. ja mel na mysli na jakou reakci je odpovidas liberale.

Reagovat
valloire

On se tak nazývá bobis, teď to tady ale blbě pochopil, já ho pochválil a toho liberála jsem tam přidal, protože on je liberál. Samo o sobě to není špatný, ale jako vždy to jistý lidi zneužili. Tím nemyslím bobise, on má svůj názor, idealista to je, no ale časem prohlídne. Zdravím boba.

Reagovat
Rudnevs

BFC Dynamo za čias Stasi?

Reagovat
eleven11
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Co takový Lyon, Guingamp, Atalanta, Gladbach, Frankfurt? Ale i Betis je super.

Reagovat
valloire

Gladbach

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rudnevs

Nebyť tých zbytočných remíz a mať produktívnejšiu ofenzívu, tak o to 4. miesto mohla kľudne bojovať i Valencia.

Inak, Getafe v CL by teda bolo zaujímavé. Burger King klub.

Reagovat
CHONG

Ne bylo by, ale bude

Reagovat
Kornovec

ctvrte misto urve klub ze Sevilly

Reagovat
Filipow

To já bych si přál Alavés.

Reagovat
smazaný uživatel

Douufám, že se dostanou co nejvýš..

Reagovat
Ed_Hazard

Brankári: Navas, Courtois a Luca.

Obrancovia: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola a Reguilón.

Stredopoliari: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Asensio a Ceballos.

Útočníci: Benzema, Bale, Lucas Vázquez a Vinicius Jr.

Mariano co? Narvu mu na chrbat 7 a potom ho posielaju na tribunu. Logika fakt. Pokial viem nie je zraneny.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kornovec

nevim, proc o tom neco nereknou,no. Vypada to, ze Santi se snazi Isca znechutit co nejvic to jde. Zase neni v nominaci. Snad bude hrat Vini a Bale lavicka po te traparne v minulem zapase

Reagovat
Mateo16

Je to posledny Solari zapas tak nech si posledny krat robi co chce

Reagovat
CHONG

Jeho poslední zápas to není určitě, tu sezónu už doklepe stůj, co stůj, ale pak si snad sbalí fidlátka a půjde o dům dál.

Reagovat
Mateo16

To bolo myslene ze uz nebude mat o co hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco zase na tribuně? To je pád přímo neskutečný.

Reagovat
Generalní Gladiator

Snad po něm nepůjdeme

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho u nás prostě představit umím.

Reagovat
technecium

Ten by dopadl hůř jako Coutinho. Totální brzda pro týmy, které chtějí postupně útočit. Naopak se hodí do týmů, co hrají bez míče na kontry, kde se svojí schopností retence míče naprosto vynikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto opačně

Reagovat
technecium

Podívej se, jak prospěšný byl Španělsku který hrálo na držení míče a jak Realu v LM, který rozhodně nechtěl zápasům dominovat

Reagovat
Mateo16

Najlepsi strelec kvalifikacie Spanielska A ak beres to co sa stalo Spanielskej repre tak tam boli problemy o mnoho vacsie a niekde inde.

Co sa tyka LM tak aj tam sme velmi vela krat dominovali Atletico, Juve atd.

Reagovat
technecium

Dominovali výsledkům zápasu, ale nedominovali jste na míči. To ani nebyl Zidaneův záměr

Reagovat
Mateo16

V LM ? Proti PSG , Bayernu nie ale proti Juve a Atleticu , Liverpoolu, City ano

Reagovat
valloire

Zkušený tým dominuje výsledku. Nezkušený na míči.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat si obrázek ze Španělska, který naposled hrálo dobře za Xaviho a Iniesty..

Isco je klasický hráč do Guardiolovýho systému, ale máš pravdu v tom, že dneska by k Valverdovi nezapadnul.

Reagovat
Josifek

Reagovat
CHONG

První souvětí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pravda.

Reagovat
CHONG

Jasný nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
CHONG

Tak to jsi asi celé působení Lopeho u La Rojy prospal

Reagovat
maxton

Reagovat
Eichel

Reagovat
Josifek

Reagovat
valloire

výborně bossi

Reagovat
stas87

Si sa nejako rozneznil takto na vecer.

Reagovat
valloire

musíš ty lemply občas pochválit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem vždy výbornej, už by jsi to mohl vědět za ty léta..

Reagovat
valloire

Výbornej bys byl, kdybys občas pod tíhou mých argumentů a faktů přiznal, že na tom, co říkám, něco je...Tak jako já teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No i naopak by to bylo taky výborný, protože to tady bombarduji faktama.

Reagovat
valloire

Já bych pod tíhou faktů klidně, nevim co teda, přiznal, že to tak je a že jsem to nebral na zřetel. Ten problém je, že se nic takovýho nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo, vždycky.

Reagovat
valloire

to se právě neshodnem

Reagovat
smazaný uživatel

No protože neumíš prohrávat.

Reagovat
valloire

No a jsme u toho. Já nikdy neprohrávám, lžeš si do kapsy. Není ostuda přiznat, že nevíš něco, např. kdo je Vasconcelos, to bylo celkem těžký, když není na netu, Pirriho goly, pozici, přestup AdS, podvod Dream Team a já nevim co ještě....Tak zase se bavíš z týpkem, kterej je odborník od roku cca 1974, takže není ostuda, že ti řekne něco, cos netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všem zmíněným jsem tě rozdrtil. Tak nevím o čem mluvíš.

Reagovat
valloire

no, takže hrách a perly

Reagovat
smazaný uživatel

Otevři si ty diskuze a přečti si to znova, pak pochopíš, že jsi byl rozdrcen.

Reagovat
valloire

neboj, byl jsem tam....."ty zpochybnuješ i Cruyffa"...hovoří za vše a hovoří o tom, že bez bubliny wepu FCB jsi ztracen

Reagovat
smazaný uživatel

ano to hovoří o tvé neznalosti. Cruyff je jeden z nejlepších všech dob.

Ja narozdíl od tebeco bere info jen z knihy Mein Ku klux klan, na žádný takové sračky nechodím. Mám info u ověřených a důvěryhodných zdrojů, dokonce jsem tak hodný, že ti ty zdroje vždycly ukážu, aby jsi se mohl taky něco naučit, ale ty neeee, ty si jedem pořád to svoje. Zeď no.

Reagovat
valloire

takže jsme zase na začátku a Cruyff si to u vás vodil tak na tohle ignoranství vyhraješ, na to nemam

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, tuhle zeď musí někdo zbourat jdi si radši dál koukat na dokument o baleťácích.

Reagovat
maxton

si to domiesal. Isco brzdi protiutoky a hraje rychlo pri postupnom utoku.

Reagovat
technecium

To není o brždění protiútoků, ale o schopnosti podržet míč ve chvíli, kdy je potřeba doplnit útok tak, aby byl optimálně úderný atd..

Reagovat
valloire

Isco se svym skvělym pětníkovym driblinkem a schopností přejít hráče jako kuželku z PL, se hodí nejvíc do postupnýho útoku. nechápu na cos celý leta koukal.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Za Coutse klidně.

Reagovat
Generalní Gladiator

Chtěl bych,aby se vidal tým trošku jiným směrem (přímočařejší kombinace se spoustou průnikovejch kolmic)+ nejsem přesvědčenej o tom,že bude kralovat v tříčlenný záloze.Kvality má velký,skvělej věk, přesto negativa u mně převažují nad pozitiv, vracel by nás ke hře založené na držení míče a přesto,že je pro to ideální,dopadlo by to držením míče pro držení míče..

Reagovat
Hristo Stoichkov

To opravdu nehrozí.

Reagovat
MiChaEl

Nebol by som si taky isty, vid Bartomeuovo vyhlasenie, ze v tom nevidi problem, ak hocikoho z Realu bude koucing tim chciet. Zaujimalo by ma ale, ci si nemyslis, ze jeho profil sa dost napadne podoba na Iniestu, ktoreho rolu by mohol plnit podobne, ako dobre mu to slo v 3clennej zalohe Realu v roli a la Iniesta a ako mu to slape v narodaku, ktory hra podobny gameplan postupneho buildupu a prihravok ako Barca. Ja viem, Frenkie pride, bola by skoda ho nenechat hrat #8, no ak by bol Isco k mani za rozumnu cenu..(o jeho sucasnej forme, discipline, pristupe sa nebavim, domnievam sa, ze zmena prostredia by mu prospela).

Reagovat
Hristo Stoichkov

To Bartomeuovo vyjádření bylo myšleno v obecný rovině, akorát to všichni začali vztahovat k Iscovi, který má v Madridu spoustu problémů a kdysi v minulosti byl s Barcou spojován. Možná se tak jevil, teď už to nemá cenu řešit, Madrid nebude mít zájem nám ho prodat (radši levněji do zahraničí, pokud už má odejít), je problémový a to poslední, co potřebujeme, je nějaký další megapřestup do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

To naše vedení by taky chtělo všechny záložníky světa. Asi příští rok začneme hrát 2-6-6 ať si zahrají všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

2-6-2

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Ja ho uz paradoxne beriem hraca, ktory tam proste skoncit ma. Ale predpokladam, ze ,,Ronaldovskou" oklukou, pri ktorom platilo-len naopak-to iste

Reagovat
Mateo16

Pad je celeho RM ze tu mame nedotknutelnu zostavu Lucas - Karim - Vinicius.

Reagovat
misinho7

a kto by tam mal hrat? mozno Gareth za Lucasa ... Marco dostal na zaciatku sancu a dojebal to .. teraz si ju musi vybojovat znova

Reagovat
One-Real

Solari ven

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to zbytečné.. Po sezoně ano.

Reagovat
One-Real

Samozřejmě.

Reagovat
valloire

furt nevim, uvidim kam to letos povede

Reagovat
smazaný uživatel

To říkají všichni, že jsou spokojeni tam, kde jsou, než uvidí tu ciftu na papíře. Ale kdo by nechtěl mít tyto příjemné starosti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

A co ako? Zacina to a konci v jeho hlave. Ze ten belgicky vypatlanec je uplny retard je vec jedna. Toto je vec druha a prilievanie do ohna mediam. Zidane je fakt chytry clovek a vrelo dufam, ze si chce pockat na odplavenie odpadu, aby sa vratil

Reagovat
Mercury

ten už se podle mě nevrátí stejně jako Pep do Barcy, proč by ten svůj odkaz pokoušeli, oba se zapsali jako trenérské legendy, byť jejich příběhy se značně liší...Zidana bych si teď uměl představit v Itálii

Reagovat
madridcan

Jasne, ze si obaja pojdeme to svoje a toto neni degradacia Pepa, ale vybral si kluby spravne a rozumne. Odhliac od toho, ze v Bayerne sa niekedy nemusel natrapit. Tym ho nedegradujem, len u Zidana by som bol najradsej, keby vybral podobnu cestu. Cize rovnako ako sa Cules tesia mozno z uspechu City kvoli Pepovi, lebo mu praju, tak ja by som tiez bol rad za klub, kde bude mat Zidane klud na svoju pracu a ten Bayern by nemusel byt zla volba, pripadne asi PSG. Mi vlasy dupkom stavaju pri pomysleni na United alebo Chelsea.

Reagovat
Reggie

Reagovat
valloire

za mě Juve

Reagovat
andycek1

Reagovat
andycek1

K nám s ním

Reagovat
Kornovec

jsem zvedavy, kam v Italii pujde Pep. Byl by supr v AS, kdyby trochu ubral ze sveho levlu, ale spis asi milanske kluby nebo easy win s Juve

Reagovat
Reggie

Pep do Italie absolutne nepasuje, ikdyz... To se asi rikalo i o Anglii. Ale i tak si ho v Italii moc neumim predstavit, uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zastávka bude v repre. Itálie pro něj musí být nuda, tak jako v Německu. Liga jednoho týmu.

Reagovat
Kornovec

proto ho vidim v Interu nebo AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle týmy mají malý rozpočet a slabý kádr. Ale v AC by se mi líbil.

Reagovat
valloire

ty týmy ale půjdou zase nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát, to zakončení v sobě má narozdíl od Lucase..

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=pCx9fqtn5WA

Suaréz tady a Suaréz letos, to je jak nebe a dudy

Reagovat
ADM

Pozeral som to včera

Reagovat
ADM

Inak v tej sezone mal tuším dva zápasy po sebe so 4 golmi

Reagovat
technecium

To se hrálo všechno na něj aby vzal Ronaldovi Pichichi

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Ukřivděná pička

Reagovat
valloire

sám si pička

Reagovat
Mercury

škoda, ýe je Neymar takový idiot, protože fotbalově je prostě neuvěřitelný...MSN ve formě byl hrozný válec, jsem rád, že jsem je viděl na vlastní oči....strašná útočná síla

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane pozerat sa teraz na to co predvadzaju s Mbappem je zaruka toho ze o par rokov bude PSG suverene dominovat svetovym futbalom

Reagovat
technecium

Neymar jde v létě do Realu, to je myslím už hotová věc.

Reagovat
Mateo16

Hotova vec je to ze Sejk posle do prdele Floretina a este dostane Isca a Icardiho, chudak Eden ani nevie coho v lete caka

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nemá top zálohu čo mali teamy čo dominovali a skrz FFP ani asi nebudú mať. Obrana je takisto slabá, minimálne kraje obrany.

Reagovat
technecium

Útočná síla super, ale škoda, že to Lucho neuměl kočírovat směrem dozadu a hořel pak v LM nebo venkovních zápasech ligy. Jsem si jistý, že Valverde by s kádrem, co měl Lucho k dispozici byl úspěšnější.

Reagovat
roman1978

ty jsi fakt nemocný? ten debil teďka má mnohem, ale mnohem lepší kádr, než měl lucho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Jojo, takže Arthur > Iniesta, Coutinho > Neymar, Semedo > Alves

Reagovat
ADM

Plus vek ako faktor u Suareza, Messiho, Piqueho, Busa..

Reagovat
roman1978

Na stopery byl Masch, kterému to moc nešlo, Pikac tomu taky moc nepomáhal, Dani byl dávno za zenitem a kupil jeden špatný výkon za druhým, Jordi trpěl za Neymarem, Roberto v záloze - škoda slov a Don často spíš střídal. Takže Arthur > Roberto, Dembs + Jordi > Ney + Jordi, Semedo = Dani, stoperi nyní > stoperi tehdy, mats > bravo.

Reagovat
technecium

Tak to vůbec. Alves i teď by u nás hrál základ. Navíc to byl šampion a jeho výkon rostl s důležitostí zápasu. To stejný Iniesta, Neymar. To z našeho kádru odešlo a Arthur a další při vší úctě k němu tohle zatím fakt nemá. To šampionství.

Loňská sezóna byl v podstatě zázrak. Měli jsme nejhorší kádr za posledních několik dekád. Letos to je lepší, proto nám věřím na treble, protože Valverde je obrovsky kvalitní trenér.

Reagovat
Kornovec

treble nebude a dnes vecer uvidis proc

Reagovat
technecium

Proč bychom neměli vyhrát treble, když večer postoupíme?

Reagovat
Kornovec

jen pro tvou informaci, dnes jeste nepostoupi nikdo

Reagovat
DrQQ

?

Reagovat
Kornovec

ok, ja si neuvedomil, ze uz je to odveta

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Tamten na lavičce není žádný trenér. Ma nejkvalitnější kádr na světě a jezdí bránit i do Horní Dolní. Ma nejvíc nudných zápasů, co jsem kdy viděl, neumí pracovat s talenty, nechává hrat hráče bez formy i když má náhradu, bojí se vlastně každého. Co by se stalo tak strašného, kdyby nechal hrat ofenzivní sestavu bez Rakitice Roberta, Suareze? Měli bychom za posledních pět zápasů méně výher? Traged to je. Ať si táhne do Bilbaa.

Reagovat
technecium

Vůbec nevíš.

Reagovat
roman1978

Aneb, když dojdou argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejkvalitnější kádr na světě mají City

Reagovat
roman1978

Ne. My máme Lea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrej hráč, opravdu, ale oni mají srovnatelnou zálohu, obranu a útok mají lepší

Reagovat
Kixi Syhimour

Počítáme-li Lea do zálohy

Reagovat
valloire

za posledních několik dekád jste měli daleko horší týmy

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Dneska bych zkusil v základu Malcoma místo Messiho na první poločas a o přestávce Leo do hry do unavenější obrany,aby byl fit na ligový EC.

Cillessen-Alba,Lenglet,Pique,Semedo-Sergio,Rakitič,Alena-Demblele,Suarez,Malcom

Reagovat
technecium

Já bych nechal sedět Suaréze pro tentokrát, útok Malcom, Messi, Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Já bych nechal sedět Piqueho, a místo Rakitice Coutse a Alba až na druhý poločas.

Reagovat
technecium

To bysme ale prohráli

Reagovat
roman1978

Tak urcite. Hlavně, že dokážeš předpovídat.

Reagovat
valloire

co je na tom špatnýho?

Reagovat
Infi

nechávat messiho na lávce je recept na prohrávání zápasů

Reagovat
roman1978

Stejně to nakonec bude klasika

Reagovat
roman1978

Bus, Roberto s Raketa - fantastická záloha

Reagovat
andycek1

Máte nejaky stream na Real vs Barca ??

Reagovat
valloire
Reagovat
stas87

Nie, mame TV.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele