LJUNGBERG CHCE PRYČ Z ARSENALU

10.01.2007, 14:20
Aktuality
Freddie Ljungberg pravděpodobně již nefiguruje v dalších plánech Arsena Wengera a je na odchodu z Emirates Stadium. Jméno švédského záložníka se poslední dobou často spojovalo s možným přestupem do West Hamu, tuto možnost však odmítl majitel "kladivářů" Eggert Magnusson...

"Nezajímáme se o Freddieho Ljungberga. Anglický tisk byl hodně zaměstnaný spojováním našeho klubu s hráčem, ale není to pravda," popřel islandský miliardář možný příchod švédského reprezentanta do Upton Parku.

West Ham sice dal ruce od Ljungberga pryč, hráč je ale podle všeho i tak na odchodu z Arsenalu. Za téměř jisté to má švédský list Expressen quotes, podle něhož už Ljungberg nikdy nchce hrát pod současným manažerem londýnského klubu Arsenem Wengerem.

"Arsene je posedlý myšlenkou vybudovat mladší tým. Chce postavit nový supertým a Fredrik do tohoto obrázku nezapadá. Fredrik vždycky uvažoval, že by v Arsenalu ukončil svou kariéru. Dal tomuto klubu všechno a teď je velmi zklamaný a šokovaný. Zuří a nemůže uvěřit, že je s ním takto zacházeno. Je šokován Wengerovou zradou," prozradil švédskému deníku zdroj blízký 29letému záložníkovi, jehož v posledních měsících pronásledují zdravotní problémy.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pharrell

ale za posledni 2 roky Ljunberg v Arsenalu nehral nejak velky prim.....kdyby ale odesel ,tak si myslim ,ze by to pro mela byla velka ztrata,jelikoz Ljungerg ma netreberne zkusenosti!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím proč je šokovaný a zuří, protože poslední dobou hraje docela dost a nic moc nepředvádí...Ale jinde píšou, že on z Arsenalu odejít nechce a ujistil Wengera že zůstane.

Reagovat
HOST*Heretic

kvalit Rosického/Hleba už asi nedosahuje, ale připadalo mi, že se už začal smiřovat i s rolí náhradníka...což je v kombinaci s jeho královským platem dost podstatný důvod pro Wengera....když ho nechce WestHam...ať ho bere Tottenham...beztak je Ljunberg o 2 třídy lepší neš Malbraque/Tanio

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak by fanoušci Tottenhamu přijali dlouholetého hráč gunners.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

EuroFotbal > Anglie > Arsenal FCZáložník londýnského Arsenalu Tomáš Rosický vede po podzimu v anketě o zlatý míč ... A ty tve radoby vtipy o cikanech a Ostravacich (kteří z 99% mají větší ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele