Livorno se Lucarelliho nakonec vzdalo

13.07.2009, 13:47
Aktuality
Livorno se vzdalo naděje na získání svého někdejšího hráče Cristiana Lucarelliho. Vedení na úsilí o podpis tohoto útočníka rezignovalo kvůli vysokým požadavkům agenta 33letého fotbalisty.

Lucarelli dal za své rodné město během čtyř let 92 branek ve 146 zápasech a po štacích v ukrajinském Šachataru Doněck a Parmě se jeho jméno skloňovalo právě v souvislosti s návratem na Stadio Armando Picchi.

Přestože se jeho podpis v Livornu očekával dlouhou dobu, prezident klubu Aldo Spinelli tvrdí, že dohoda je v současné době mrtvá. "Kvůli trvalým a neopodstatněným požadavkům agenta hráče nakonec klub ukončil jednání s negativním výsledkem," řekl prezident pro Sky Italia.

V minulosti jsme spolu měli hodně kontroverzí a já už to nechci znovu podstupovat. Nemám na to vůli," dodal Spinelli.

Samotný Lucarelli mu prý volal a sdělil mu, že jeho agent si nemůže dovolit prodělat. Spinelli poté jen kontaktoval prezidenta Parmy Ghirardiho a omluvil se mu s tím, že už v jednání pokračovat nebude.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
minoLFC

OT: Bývalý útočník Celtiku John Hartson má rakovinu. Podle listu Scottish Sun Hartsona zavedly do nemocnice trvalé bolesti hlavy, lékaři mu údajně diagnostikovali rakovinu varlat.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nemel chodit na tu ukrajinu. no jo, holt prachy jsou prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Má na víc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele