Lituji, že jsem nemohl vystřídat více hráčů, zlobil se Mourinho

30.08.2015, 11:57
Aktuality
Chelsea zažívá nejhorší start do Premier League za posledních dvacet let. Po čtyřech kolech má obhájce titulu pouhé čtyři body a trápí se na třinácté příčce. Poslední selhání přišlo překvapivě na domácí půdě, ze Stamford Bridge si Crystal Palace odvezlo všechny tři body. José Mourinho po utkání zkritizoval své hráče a litoval, že jich nemohl vystřídat víc.

Crystal Palace naopak potvrdilo výbornou formu, po vítězství nad Chelsea poskočili už na druhé místo v tabulce. "Přivezli všechno, co potřebovali. Byli připravení, hráli s úžasným duchem. Měli sice štěstí, ale zasloužili si ho, hodně o něj bojovali," přiznal Mourinho po utkání. "Myslím, že i my jsme si zasloužili více. Vyhrát sice ne, ale lepší výsledek bychom si zasloužili."

S další porážkou v zádech se Chelsea propadla do spodní poloviny tabulky, na což od začátku vlády Romana Abramoviče není zvyklá. Vždyť horší vstup do sezóny si velká část fanoušků Blues ani nepamatuje - méně než čtyři body získala naposledy v sezóně 1995/96.

Do téhož ročníku vstoupil paradoxně bídně i Blackburn, tehdejší obhájce titulu. A právě Rovers jsou jediným týmem v historii Premier League, který coby držitel trofeje začal sezónu hůře. "Realita je taková, že máme za sebou špatný, opravdu špatný start. V Premier League však nikdy není konec, každý může ztratit ještě spoustu bodů," ujišťuje Mourinho.

Největším problémem současné Chelsea je překvapivě zoufalá hra defenzivy. Pětice Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta, Matić loni kralovala celé Anglii. V letošní sezóně jsou oba Srbové "na odstřel" a ani Terry s Cahillem rozhodně nedosahují kvalit z minulé sezóny.

Pokles jejich formy způsobil, že Chelsea v prvních čtyřech zápasech inkasovala na její poměry neuvěřitelných devět branek. Více v tomto období obdržela naposledy v sezóně 1971/72 (10). Pro srovnání - v loňské mistrovské sezóně dostali devátý gól až na konci října.

"V průběhu týdne v tréninku pilujete týmový výkon, jenže k němu potřebujete rovněž výkony individuální. Na této úrovni, kde je soupeř velmi dobře organizovaný, nemá co ztratit a hraje s týmovým duchem, potřebujete hráčské výkony," vysvětlil Mourinho.

Loňské opory sužuje velmi špatná forma

Portugalec byl nezvykle konkrétní. "Nemůžu říct, že bych měl jedenáct hráčů, co odvedlo dobrý výkon. Dva nebo tři z nich byli k takovému výkonu velmi daleko a je mi líto, že jsem jednoho z nich ponechal na hřišti celých devadesát minut," uvedl. "Když jsem udělal třetí střídání, uvědomil jsem si, že bych potřeboval i čtvrté."

Negativní hodnocení si vysloužil Brazilec Willian a již výše zmíněný Nemanja Matić. Třetího "zločince" trenér neoznačil, podle předvedené hry se však dá spekulovat o Branislavu Ivanovićovi nebo Cescu Fábregasovi, kterého začátek sezóny taktéž nezastihl v ideálním rozpoložení. Totéž platí i o nejlepším hráči loňské Premier League Edenu Hazardovi.

Jejich výkon každopádně Mourinha velmi rozlítil. "Když fotbalista nehraje podle představ, jsou tu dvě možnosti. Buď hráči věřím natolik, že počkám na zlepšení, které buď přijde, nebo ne. Anebo už si uvědomím, že je čas na změnu," nechal se slyšet mnohdy kontroverzní manažer.

Nebyl by to José Mourinho, kdyby si nepostěžoval i na rozhodčího. "Udělal velkou chybu, když neodpískal čistou penaltu na Zoumu za stavu 0:0. Působila jasně už za první pohled, a když jsem se o poločase podíval na záznam, ujistil jsem se," okomentoval diskutabilní situaci z dvaadvacáté minuty.

Několik pozitiv však zápas z hlediska Chelsea přece měl. Mimo jiné se dobře uvedli oba mladíci, Ruben Loftus-Cheek a brazilský debutant Kenedy. "Cesar Azpilicueta byl fantastický, ale stáhl jsem ho, abych levou stranu posílil směrem do útoku, což nám Kenedy nabídl. Je to dobrá osobnost, což momentálně potřebujeme. Kenedy byl zodpovědný za zlepšení týmového výkonu," pochválil 19letého mladíka.

Jediný gól zápasu vstřelil Radamel Falcao, který ukončil dlouhou sérii bez vstřelené branky. Ta trvala patnáct zápasů a celých sedm měsíců. "Jeho branka pro tým neznamená nic, ale pro jeho osobní sebevědomí je to dobré. Jeho nadšení je zřejmé i z reakce po gólu, protože si prošel obtížným obdobím," dodal Mourinho.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (309)

Přidat komentář
vinetou

Fotka

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Jo fotka je naprosto parádní a ještě větší paráda je, že mi Marek Ustohal ukradl můj článek, resp. příspěvek, který rozvketnatil, přidal nějaké omáčky a umístil sem jako svůj výtvor, přičemž pointa obou textů je v podstatě totožná. Tomuhle se jinak říká plagiátorství, milý Marku

Hroznýš

30.08.2015 04:16

Po čtyřech kolech máme jednom 4 body? To, že jsme doma v úvodním kole pouze remizovali se Swansea ještě beru, ale domácí prohru s CP jsem nestrávil. Co se to děje? Naše loňské záložní opory Hazard a Fábregas pouze hledají formu, Willian podle mě ani nemá nato hrát základ, Matič působí bezradným dojmem, Costa se na hrotu nedokáže prosadit, například i tradičně spolehlivý bek Ivanovič hraje daleko pod své možnosti. WTF? Kádr máme co se týče jmen luxusní ale jako celku nám ve vůbec nejde.. loni jsme to od začátku všechno káceli, nanejvýš sem tam nějaká ta remízka, první prohra přišla až v 15 kole s Newcastlem a nyní máme po čtyřech kolech už dvě prohry a jednu remízu? Tyto ztracené body nám ještě mohou v záverečenom ligovém finiši chybět, kurvadrát.

Reagovat
Error

Neumíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Terror?

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
dantetomas

Co je na clanku plagiatorskeho v porovnani s tvojim prispevkom? To, ze spomenuti hraci hraju hovno, vidi aj Stevie Wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že jmenoval na chlup stejné hráče jako já a vyčítal jim stejné nedostatky

Reagovat
dantetomas

Mas pravdu, autor mal napisat, ze hovno hra Azpi, Zouma, Kurtoa, Kalas a Drogba. Vyssie spomenuti hraci predvadzaju rovnako dobre, ak nie lepsie vykony ako v sezone minulej. Mal by si sa obratit na sud a vytazit z toho minimalne milionove odskodne a ospravedlnenie na hlavnej stranke EF

Reagovat
dantetomas
Reagovat
dantetomas

*zalovat

Reagovat
smazaný uživatel

FB v žádném případě nepovažuji za relevantní zdroj informací.

Reagovat
dantetomas

Tebe ocividne unikaju suvislosti

Reagovat
Mada

Reagovat
M.Vaza

no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pochop i mě - člověk vyjádří jistou myšlenku jen tak, někdo ti ji probere, pozmění text, rozvětví a pak za to ještě i dostane plat

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně známá informace vs plagiátorství. Obecně známá informace u zainteresovaných.

Reagovat
smazaný uživatel

A máš na tu myšlenku copyright? Opravdu si toho samého nikdo nevšiml už před tebou, zvlášť když jsou to všechno evidentní fakta?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen, že je to trochu podezřelé, jelikož se takový článek objevil pár hodin po mém příspěvku, co už no

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mada

chudinko...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Usty

proboha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

To ses snad posral, ne?

Reagovat
SunFells

To je jasný, nemá to ocitované

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Na jeho místě už bych tu doktorku vyhodil, copak nevidí, jak se Chelsea pod jejím vedením trápí?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
hyper01

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Znalec

Joo hochu, pustils kalase na hostování, teď to máš

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický vývoj Impuls Mou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to za něho bude muset dokončit nějaký Ancelotti.

Reagovat
Atlético de Madrid

To nejde, Ancelotti je lucker. Mourinho má koncepci, má to promyšlený, takticky zorganizovaný, neprůstřelně defenzivní a tak. To Ancelotti nemá, ten má jenom stěstí na aktuální formu hráčů, zranění soupeřů, lehkej los apod. Zatim mu to vychází, ale nedá se riskovat, že když mu to teď vycházelo posledních dvanáct let, tak mu to vyjde znova. Teď mu ten luck navíc dochází. Konečně se to po těch letech ukázalo letos na jaře, když začal prohrávat. Žádný takový, Mourinho je duchovní otec Chelsea. Dává tomu směr a koncepci. Je to něco jako Cruyff pro Barcelonu a Pérez pro Real. Co on koná, dobře koná.

Reagovat
smazaný uživatel

napísať, že Ancelotti je lucker a Perez koná dobro pre Real hej? ok končím

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš slušně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

skor trollí

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě právě Mourinho nemá dlouhodobou koncepci a proto nikde dlouho nevydrží a pravidelně přichází krize. A že je duchovní otec chelsea? Tim je Abramovič a jeho peníze ze kterých Mourinho těžil při prvnim angažmá. Možná jí zajistil tu nelichotivou pověst a nastartovat to že je nejvíc neoblíbený klub v Anglii

Reagovat
vladis271

on má svoje stereotypy. Do 3 sezón spraví titul. Ak by som bol Henry a chcel to čakanie prelomiť, tak neváham a beriem ho. Ale 3-4 sezónu príde kríza a papa ahoj. Niečo podobné sa pravdepodobne deje teraz, už chýbajú len rumours o kývajúcej sa stoličke, ale to chce čas.

Reagovat
smazaný uživatel

on si hráče připraví, pak z nich dostane maximum a udělá titul a pak konec, protože neumí pracovat dlouhodobě s mužstvem. to v jakym stavu zanechal inter nebo real je celkem vypovídající. teď se to znova opakuje. už na začátku sezóny jsou problémy v kabině, celkově špatná nálada a kope kolem sebe a vymlouvá se na všechno možný

Reagovat
vladis271

Možno nedokáže dlhodobo motivovať. V cfc síce obhájil, ale to mi príde skôr ako výnimka potvrdzujúca pravidlo. On si pripraví hráčov, vybuduje u hráčov v mysli ten stav obliehanej pevnosti, dotiahne to do cieľa, hráči sú šťastní, ale zrazu je tu nová sezóna a všetko začína odznovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Slušné psycho. Mourinho nikde nevydržel déle než 3 plné sezony. Prostě to neumí. Neumí udržet morálku hráčů, formu, výkony vysoko dlouhodobě. Časem se mu to prostě rozpadne pod rukama.

Reagovat
Atlético de Madrid

Však já jsem jen vybral ty nejhloupější argumenty z několika debat na téma "proč je Mourinho bůh a Ancelotti lucker"

Reagovat
Talker

Tak to je poprvé, co čtu, že někdo považuje Ancelottiho za luckera...

Reagovat
Atlético de Madrid

to čteš málo španělskou sekci

Reagovat
Talker

Tu nečtu prakticky vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

José, pravidla fotbalu jsou zase proti tobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

takhle se Mou dobře poslouchá

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Thundeus

Už by to chtělo nový autobus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za originální vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
elChe

Njn, karosa už je z kurzu...

Reagovat
FC Porto FC

Podle toho odkazu co tu je je uplně jasné že se měla pískat penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

¨Jj, taky bych ji písknul. Zároveň mi vubec nevadí, že se nepískla...

Reagovat
smazaný uživatel

kdys se nedari tak v nejlepsi lize s nejvyrovnanejsimy tymy tak proste i mistr ligy muze hrat o ,,sestup,,

Reagovat
smazaný uživatel

Máme prachy, tak jsme v cajku. Logika anglických týmů je otřes. Místo, aby ty prachy udělaly nějaký výsledek na evropské scéně a šel tam vidět nějaký vývoj, tak se stačí občas poplácat po zádech za výhru nad Liverpoolem. Aby se následně prohrálo s kdekým, vyhazoval se trenér a všechno začalo zase na penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

S další porážkou v zádech se Chelsea propadla do spodní poloviny tabulky, na což od začátku vlády Romana Abramoviče není zvyklá. Vždyť horší vstup do sezóny si velká část fanoušků Blues ani nepamatuje - méně než čtyři body získala naposledy v sezóně 1995/96. ///

Takovej burn

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať v tom pokračují.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

falcao vam vystrili evropskou ligu

Reagovat
scholes18

alebo zotrvanie v PL

Reagovat
fabec1222

Portugalskej Ščasný

Reagovat
vladis271

Jožko, už sa ti to kráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Mourek nedá náš tím do příštího hracího kola po repre přestávce do formy a herní pohody, tak píšu přes twitter Abrovi a vyměníme ho

Reagovat
smazaný uživatel

Plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Objasni mi to blíž Peťo, nějak mi neodpína, co si myslel tím "plastic", nic ve zlém - já umím plynule pouze německy

Reagovat
smazaný uživatel

Umělí fans. On s vámi s přehledem vyhraje ligu,pohár a jako by to bylo málo. Špatný start a hned bys ho vyhazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

všek tak to chodí...jde o prachy....MOU kdyby byl majitelem tak už trenér končí a do konce života mu nepříjde na jméno

Reagovat
Pospovič

I tak mají na můj vkus hodně bodů, škoda, že to West Brom nestihl vyrovnat

Reagovat
freewill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v krize, Arsenal sa boji investovat tak bude mat niekolko neporiesenych pozicii este 5 rokov, United v prestavbe, Pool tiez si ide svoje. Strasny bordel je v tych Anglickych kluboch. Bude zase fiasko v LM jak furt. Saints a WHU uz predznamenali co nas zas caka za utrpenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Niž ve zlém, ale tvůj nick je napsán nesprávně. Správný tvar by měl znít: Jeblinton. Vím to moc dobře, protože jsem měl souseda - vrstevníka, kterého jsme tak celou mládí přezdívali.

Reagovat
smazaný uživatel

sa vyznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene spravne to je tak ako to mam ja.

Reagovat
smazaný uživatel

nás? šak si čech ty štukater

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne slovák piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek arsenalu vim že investice přicházejí poslední den, takže ještě je dost času

Reagovat
smazaný uživatel

ta penaltova situace

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze kazdy regulerni fanousek Blues lituji, ze nekdo nevystridal tebe Mourinho, to uz jsou od tebe jen zvasty bez jakekoliv koncepce. Hra bez systemu, kdyz uz tak pouze defenzivni styl, to je na takovej tym kterej ma k dispozici znacna ubohost. Zatim je prehral kazdy kdo s nima hral

Reagovat
off-olda

Ty vole, co tebe drží na tomhle světě...Doufám, že pěnové zdi a prázdná místnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to souvisi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neber ho vážně, on hrál za výběr Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne normálna reakcia - na rovinu, žiadne sprosté kecy. Teraz to ešte dodržať a pomeniť základ. Aj keď...nasleduje repre pauza a to je dlhý čas na to aby sa lídri spamätali. Taký Hazard by potreboval súrne gól, verím že po zápase v repre to bude iný Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

A toto ma zaujalo: "Když fotbalista nehraje podle představ, jsou tu dvě možnosti. Buď hráči věřím natolik, že počkám na zlepšení, které buď přijde, nebo ne. Anebo už si uvědomím, že je čas na změnu," nechal se slyšet mnohdy kontroverzní manažer.

Keď si spomeniem na DeBruyna... tomu neveril po jednom zlom polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelovi po jedný penaltě v superpoháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som na to takmer zabudol...

Reagovat
smazaný uživatel

uz se stihl pred tim vymluvit na vsecho snad vcetne doktorky, takze nebylo kam sahnout

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa si už pomaly uvedomuje, že robí niečo zle. Aj taký zaslepenec ako José si to raz musí uvedomiť

Reagovat
hyper01

Příští zápas: Thibo - Azpi, Cahill, Zouma, Baba - Mikel, Loftus - Kenedy, Oscar, Hazard - Pedro

Ivanović, Matić, Fabregas, Willian, ani Costa si hrát nezaslouží a měli by si to uvědomit někde na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím že mte tak pruměrný fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne by som konečne posadil Hazarda

Reagovat
icka

to ignorovani Remyho je az hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

To ma zaty debilni kecy mourinho. Ted mu nepomuze ani to betonovani slavne:-D

Reagovat
minoLFC

Ale tá radosť Falcaa, že po rokoch dál gól

Reagovat
smazaný uživatel

jde nekde stahnout zaznam zapasu? Nebo online?

Reagovat
Talker

Je celkem prdel, že jsem na tuhle situaci upozornoval před pár měsíci, když se mu prodlužovala smlouva. Že by měl obhájit nebo se ukázat v další sezoně, než se mu ta smlouva prodlouží.

Teď bude mnohem náročnější ho vyhodit a mnohem dražší.

Reagovat
Talker

Každopádně teď se musí vyhrát následující 3 zápasy. 8 bodů náskoku se dají ještě smáznout, na každého přijde krize. Ale ve chvíli, kdy by se náskok v půlce září zvýšil na 10 bodů či více, tak to smrdí průserem.

Reagovat
vladis271

Tu ide aj o to, pozrieť sa na to zo širšej perspektívy. Ako majster minulý rok ste prehrali 3 krát. Teraz máte po 4 kole 2 prehry (!!!) a jednu z toho dokonca doma, nemusí byť človek expert aby dokázal odhadnúť, že to tento rok na boj o titul nebude ani vo vašom najkrajšom sne.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpísať klub z boja o titul po 4 kolách... viem, že vo svete Liverpoolu to bolo bežné posledné roky, ale toto je trochu iné.

Reagovat
vladis271

a čo si ako myslíš, že oň budete bojovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to si myslím

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

tyvole, co blázníš

Reagovat
smazaný uživatel

nečudoval by som sa, keby ste skončili od 5-8 miesta v lige a v Európe poriadne zabrali a vyhrali buď CL alebo EL.

Reagovat
smazaný uživatel

s Ligou Majstrov súhlasím, tam to vidím na výhru...a PL max. 3

Reagovat
Manik...

budou max 3. to souhlasím , taky není nikdo kdo by mohl být před nima , možná ještě Arsenal/ManU pokud tu sezónu bude mít Chelsea mít fakt špatnou

Reagovat
vladis271

Ako fakt. Defenzíva v sračkách. Stred Matič Fabre úplne v riti. Vás hlavný útočník mimo formy. 2 prehry v 4 kolách. Kým sa búrka preženie môže byť City v úniku 10+ bodov, a to som možno ešte mierny. Navyše váš majiteľ je emocionálny Rus, takže aby tam Mourek vtedy ešte bol. Keď je na trhu k dispozícii Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by Ancelotti chcel naspäť do Chelsea, keď sme ho jak poslední dementi vykopli...Forma sa môže vrátiť už ďalšie kolo a zrazu sa začne vyhrávať, problém vyriešený

Reagovat
Usty

Costa je jeden z mála, kdo snese nějaký měřítka. On, Azpilicueta, Zouma, Pedro a Oscar. Když počítám tu "základní 13ku". Zbytek je v sračkách, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscarov návrat by to mal aspoň trochu vyriešiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš váš klasický start do sezony?

Reagovat
vladis271

To ma chceš akože vyviesť z rovnováhy? To sa musíš snažiť viac. Ja fandím tímu kde v základe na stopérovi hrá Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

ok hlavně že máte na koho to hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

a v záloze Lucas

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Talker

Tak jsou za námi 4 kola. Tj 34 před námi. Nikdy nevíš, kdy kdo bude mít krizi. Citizens nás loni v prosinci dost dotahovali a pak v lednu ztratili 11 bodů ze 6 zápasů.

Reagovat
SunFells

To jenom říkáš, že se pravděpodobně nechytaj na loňskou Chelsea, která to vyhrála celkem pohodlně. To třeba ani nebudou potřebovat, po čtyřech kolech rozhodně o nějakých snech nemůže být řeč.

Reagovat
vitasrp

Jojojo, doufám, že si tohle psal i Manchesteru United v roce 2007 (i když ti teda neprohráli doma a měli o bod víc, ale zas tak masivní rozdíl to není)

Reagovat
Riviera Kid

Vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

jeden nepodarený štart a už ho idete vyhadzovať typická chelsea, tradíciu nezapreš

Reagovat
jsemdement

tu tradici hlavne

Reagovat
vitasrp

Taky zatím vůbec není důvod ho vyhazovat,'proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

buď je to ten typ sezony, který ho stál místo v předchozích angažmá nebo nějaký mindgame, aby všichni byli tak zaujatí výsledky a ani nepomysleli na to, jestli už konečně zapracovává mladíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

začátek ... stane se...ale podle mě bude důležitý zápas s Evertonem, ten pak rozhodne o tom, jakým směrem se bude Chelsea v sezoně odvíjet...jak ho Chelsea vyhraje, ještě se můžou pokusit zabojovat o první příčku/ky

Reagovat
freewill

Doufám, že to Toffees zvládnou !

Reagovat
smazaný uživatel

A potom už bude Chelsea definitívne odpísaná z boja o titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Could be Dante, Draxler and Praet in one day for Wolfsburg. Well prepared for De Bruyne leaving. už len ten hijack Draxlera u Juve by bol luxus

Reagovat
Zaschrona

Praet

Reagovat
SunFells

hijack Nevypadá to, že by o něj Juventus tolik stál.

Reagovat
Matić

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Situace je jaká je, spíš by se měl zamyslet, jak z toho ven, místo toho házení to na ostatní. Zdejší komentující, co byste udělali? Mě moc variant 30. srpna nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Staviať hráčov podľa formy, možno zmeniť rozostavenie. A ono to pôjde.

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jedno, v úterý každopádně http://1url.cz/Ec4F

Reagovat
cristiano.K.

v pondělí né?

Reagovat
smazaný uživatel

Zvykej si, za pár ... už nebudeš střídat úbec

Reagovat
smazaný uživatel

letos stred tabulky, navic nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Doprial by som im 7 miesto ako mi pod moyesom..a ten vysmech fans cukotky by sa im krasne vratil aj s drobakama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Vsetko sa raz vrati, pozname to v osobnom ale aj futbalovom zivote

Reagovat
smazaný uživatel

Veď vtedy sa to vrátilo fans United ak ma pamäť neklame

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

navíc co?

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašné, keď konečne spraví normálne vyjadrenie, inteligentné, bez emocii, tak aj tak všetci do neho iba jebete a nenechate ho na pokoji...kazdopadne buduci zapas posadit Costu, Ivanoviča,Williana, a ono to pojde lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel asi to bude chtít dost promíchat sestavu, někteří mají formu jako dva dny po dovolené

Court - Azpi,Zouma,Cahill,Kenedy - Fabre,RLCH - Moses,Pedro,Hazard - Falcao

na kolik zápasů je Terry mimo, příště už může hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně fanoušek Chelsea řekne, že Mourinho stahuje pozornost na sebe.

Reagovat
Tolstobik

Mourinho klasicky vsechny povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj príklad

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom fáma, kterou šíří blbci jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš otevři Facebookový fan stránky Chelsea.... 90 lajků na komentech jak je Mourinho frajer, že stahuje furt pozornost na sebe.

Reagovat
icka

Reagovat
Usty

Ne, jen tupci jako ty si to myslí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

a kam teď směřuje tvoje pozornost ? Na něj a na fanoušky, takže mu to celkem vychází

Reagovat
smazaný uživatel

A už se mu to zase sype.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

za odkaz ve článku, jinak nelze než souhlasit, že penalta to byla jasná, na poměry Mourinha velmi pokorné hodnocení zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Sao Paulo striker Alexandre Pato insists that he is in the dark over reports linking him to Tottenham and is unclear over his future at the club.

Pato would prefer to stay with Sao Paulo but admitted after his side's 3-0 win over Ponte Preta on Saturday that he would seek clarification over his next step.

- To vážně chceme útočníka, který k nám nechce a navíc není nic moc?

Saido Berahino has not given up hope of completing a move to Tottenham Hotspur before the transfer window shuts on Tuesday.

Tottenham striker Harry Kane wants to play NFL once his career finishes

Victor Wanyama has been left out of Southampton’s game against Norwich today after refusing to back down on his bid to join Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam v príchod Berahina a Wanyamu, odchod Carrolla, Fazia, Adebayora a Lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

Že bychom na deadline utratili 50 mega? Těžko, Berahino podle mě už nepřijde. Kdybychom koupili Austina + Wanyamu, byl bych hodně spokojený.

Reagovat
SunFells

To by pak bylo jen 40 mega no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase plácáš? 30 max.

Reagovat
SunFells

tovíšžejo

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že Wanyama bude stát víc než 20? A Austin podobně? Prober se.

Reagovat
SunFells

Zcela určitě nebude Wanyama stát míň a za Austina si QPR říká 15, přičemž nabídku na 12 už odmítli, ty 30 max jelítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se chováš jako idiot?

Reagovat
SunFells

Jsi únavný, osle. Takže jestli nemáš nějaké další plané domněnky k tématu, tak mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zjednodušeně - Wanyama má dva roky do konce smlouvy a podal žádost o přestup. Přišel za 10m, těžko odejde za 25. Charlie Austin chce odejít, což potvrdil i manažer, a končí mu za rok smlouva. Jasně, že odmítli 12m někdy v půlce léta, ale co jim asi zbude poslední den přestupáku?

Reagovat
SunFells

Podporou ti v té domněnce je, že Wanyama má smlouvu na dva roky a že přišel za 10 mega. To přání asi bude hodně silné. Pro Koemana nebude nikterak relevantní, kolik ten hráč stál ...navíc se nedovoláváš na částku, která právě není malá. Mané by byl ten stejný případ. Pro Koemana je relevantní, že to je pro něj sakra důležitý hráč, tím spíš po Schneiderlinově odchodu.

Žádost o přestup podal Lovren, Lallana, Shaw i Schneiderlin ...dvakrát. Loni mu to nebylo nic platné, když klub cítil, že by to byl až moc citelný zásah do týmu. O částkách všech těchto hráčů asi máš představu. Saints si je cení a nějaký transfer request jim v jejich očích nesnižuje cenu, nýbrž připouští prodej.

QPR ví asi nejlíp, co jim s Austinem zbude, ovšem osobně pochybuju, že by znovu neodmítly cokoliv pod těch 12 znovu, ve skutečnosti na těch 15 tíhli ještě donedávna. Mně se to každopádně jeví, že na prodej opravdu netlačí. Jejich cíl vrátit se do PL je zřejmý a Austin je k tomu pravděpodobně nejvhodnější prostředek ...asi nutně nepotřebují neobětovat kolem desíti mega, aby si snížili šance na PL a tedy i na větší peníze. Já odhaduju, že pokud se někdo dostatečně nepřiblíží k tomu, za co jsou ochotní jej pustit, tak počkají do zimy a tehdy zhodnotí své šance na postup a Austinovu situaci.

Tak či tak, opravdu nevidím scénář, ve kterém by tito dva hráči nyní odcházeli v součtu do třiceti mega.

Reagovat
SunFells

*navíc se dovoláváš na částku, která právě není malá.

Reagovat
SunFells

*neodmítli

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ta smysluplnou reakci.

Reagovat
cristiano.K.

a ty se mu divíš,že k vám nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne dúfam, že ho Tottenham nechce a ani nepotrebuje. už žiadny juhoameričania aspoň ďalších 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně žádní Španělé, vlastně si ani nevzpomínám, že by se u nás kdy nějaký prosadil

Reagovat
Pagy

to samé bych si přál i u nás co nejvíc se vyhýbat jihoameričanům a španělům

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož nikomu nefandíš, tak se ti přání asi celkem plní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

provař to být velký nemůže,když už u vás vyhořel Soldado a Lamela za jiný prachy, v podstatě to je risk,který by se měl zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může Lamela stál ke třicíti, ale může se ještě za 15-20 udat. Když koupíš Pata za 8, riskuješ celých 8. Kdo by ti za něj v případě vyhoření zaplatil?

Reagovat
cristiano.K.

takže lepší prodělat cca 10 mega na Lamelovi, než 8 za Pata?

to je blbost, už jenom z toho hlediska jak se pohybují dnešní ceny. Co je dneska 8mega? to je cena pro hráče na lavičku pro top tým v dnešním měřítku. Navíc samozřejmě ho pak pošleš na hostování s opcí, takže neproděláš celých osm mega.

Pata bych přirovnal ke Sturridgovi, může se z něj stát roční hvězda,když mu bude zdraví sloužit. Je to zajíc v pytli, ale rozhodně se vám za to nikdo nevysměje,když ho angažujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám fakt v piči, kdo se nám bude smát. Zrovna tady se nám budou kanón uctívající experti smát i kdybysme angažovali Messiho s Lahmem. Ten celkovej provar prostě může bejt nakonec stejnej jako u Lamely.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivum je, že se určitě nebude smát Counter, protože Pato je jeho mokrý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude ukázkový čelem vzad, budeš potom muset aktualizovat efsearch

Reagovat
cristiano.K.

shodneme se,že se neshodneme

Reagovat
Counter

Ještě nám pověz, že si posměch za své přestupy po dlouhá léta Spurs nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Net spend vynikající, pár failů zejména u drahých přestupů, naopak pár vynikajících nákupů, zejména těch laciných. Zaslouží za jednotlivosti, za celkovou politiku ani náhodou. Když mluvíš o dlouhých létech, myslíš zřejmě tu celkovou. Ne, nezaslouží.

Reagovat
Talker

Takže na Lamelovi riskuješ ztrátu 10-15 milionů, ale u Pata 5-8 riskovat nechceš?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje, že se prosadí, je, resp. byla, u těch hráčů úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

ve skutečnosti ano, divím, byl by to jeho vrchol kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jeho dobro by měl prostě zůstat v Brazílii, pokud ho baví hrát fotbal a ne lítat po doktorech.

Reagovat
cristiano.K.

s tím vrcholem kariéry to bude Jany blbost, on už v AC působil před lety, kdy ještě hráli pravidelně LM

Reagovat
smazaný uživatel

hrát LM díky nižší konkurenci v lize neznamená, že jsou na vyšší úrovni

Reagovat
cristiano.K.

owny pls

AC>Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

po sportovní stránce nikoliv, v roce 2011 jsme je vyřadili z LM a to tu sezonu vyhráli ligu, od té doby to šlo s nimi z kopce, víc než s námi

Reagovat
SunFells

Tak to už hej

Reagovat
cristiano.K.

achjo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

když tě tak nějak dlouhodobě čtu, tak si kladu otázku, jestli trollíš nebo to myslíš vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl ještě Silvio pevnou erekci, když tahle nerovnice platila.

Reagovat
cristiano.K.

ta nerovnice bude platit pořád,pokud nebude hrát pravidelně LM či získavat poháry

Reagovat
smazaný uživatel

EL > střed tabulky. A samozřejmě, PL > Serie A.

Reagovat
cristiano.K.

aha, tak to si měl říct, že hodnotíme pouze jednu sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5, no. Prostě současnost. Jestli chceš hodnotit historii, pak AC > cokoliv krom Realu, žejo.

Reagovat
Trand

Co to jako má být s tím Kanem?

Reagovat
I am Mancunian

bude kicker alebo ls

Reagovat
Trand

Jediný dvě pozice, co mě napadly. Hlavně nevím, jak chce do NFL, když tam chce jít až po konci soccerový kariéry, třeba v 35.

Reagovat
I am Mancunian

mozno planuje hrat len par rokov, koho by to bavilo tak dlho kopat za slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley 2

Reagovat
Error

Na tom něco bude. I Boas po nástupu ke Spurs začal rozhlašovat, že by chtěl jezdit Dakar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Counter

Patito přeci nepůjde do klubu pod jeho úroveň

Reagovat
nani92

nedaj sa Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude zase brečet, že by se mělo střídat 4x n

Reagovat
smazaný uživatel

omg to je tragéd čtyři střídání, špatný výkon hráčů, špatně odpískaný zápas, špatný všechno, ale pozor Mouri to hází jen kolem sebe, možná by měl začít přemýšle co jeho práh čístý nebo špinavý

Reagovat
SunFells

Někdo se o půlce soustředí na zápas a někdo se už koukám připravuje na konferenci, aby moh povykládat, co udělal rozhodčí špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

svätá pravda, Mourinha viac ako trénovanie baví táto mediálna hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasický syndróm 3.sezóny u Jožka Múrka, akurát, že to vypuklo o čosi skôr ako v minulosti (Chelsea, Real)...

Reagovat
smazaný uživatel

boring boring chelsea

Reagovat
Whitemedia

Tak boring letos opravdu nejsme, hlavně fanoušky ostatních klubů musí náš fotbal bavit

Reagovat
pa3ce

Ste na správne ceste aby vás ľudia mali radi, len tak ďalej.

Reagovat
Whitemedia

Už pod Scolarim a Boasem jsme dopadli špatně a lidi si nás neoblíbili

Reagovat
pa3ce

Scolari bol mrdka, ale pod Boasom som vás mal rád

Reagovat
Matić

Právě že tuto sezónu moc boring nejsme

Reagovat
vrabejka

Hodnocení hráčů:

Mignolet 6 - Jako jeden z mála hráčů neudělal žádnou chybu, chytl asi další 2 goly. Za žádný inkasovaný gol nemohl. To byl odílo Lovrena a spol.

Clyne 5.5 - snažil se podporovat ale cela ofenziva neměla svůj den takže to bylo k ničemu.

Skrtel 4.5 - Dalsi slaby vykon. Nedokazal navazat na předchozí výkony. Má ještě vůbec na PL?

Lovren 3 . Jeden z nejhorších výkonů v drese LFC. Udělal strašnou hrubku která zapřičinila 2 gol. Nejistý, všude byl pozdě. Snad už h oRodgers posadí na lavičku

Gomez 3 - Joe nulovy do ofenzivy jde vidět že je to stoper. Díkyy němu jsme dostali rychlý gol. Na základ v drese LFC ještě nemá.

Lucas 4- další špatný Lucasův výkon, který by měl Rodgersovi otevřít oči aby koupil nove DM. Tradičně zbytečně fauloval, v obraně nulový. Vlastně díky němu jsme hráli v 9.

Can 5 - Emre zklamal. Kašla na defenzivní činnost. Hnal se stále do utoku ale působil neohrabaně.

Milner 6. James se bohužel svezl s celým týmem špatný zápas ale neodehral.

Coutinho 4.5 - Couts bohužel předvedl slabý výkon. Kvuli jeho nedisplinovanosti jsme přišli o nějaký tlak v 2.poločase

Firmino 6.5 - nejlepší hráč. Krásnou střelou trefil jen tyč. Jediny kdo věděl něco vymyslet. Jediný kdo nás může spasit proti MU

Benteke 5 - Myslel jsem že pravě prot betonářským týmům nám pomůže víc. Vyhral pár souboju ale to bylo málo. Tohle byla ovšem Rodgersova chyba. Proti takovým soupeřům musíme hrat na 2 utočníky.

Moreno 4 - Nesmyslne Rodgersovo střídání, byl neviditelný ale nedivme se mu když Rodgers střídal system každých 10 minut

Ings 5.5 - Dokázal rozhýbat hru nastoupit od základu výsledek by vypadal jinak. Dodalšího zápasu by si zasloužil být v základu.

Rodgers -1 - Pokazil v tomto zápase všechno co mohl. Bezduvodně do základu nasadil 2 DM jakoby jsme hrali proti City.

Nemuže proti takovem uslabemu soupeři nasadit do utoku jen pomalejšího Bentekeho. Navíc po poločase nesmyslné střídání. On tam dá místo Cana dalšího obránce. To je prostě Brendan logic. Už jsem s ním skončil. Už nikdy se ho nebudu zastávat. Věřím že i majitelé si pomalu ovědomí že Brendan není naše budoucnost. Chci v LFC konečně kvalitního trenéra. Kouče, který se nebojí posadit anglické hhráče, kapitána. Kouče který nasazuje hráče podle výkonů a ne podle zásluh.

Moje sestava na zápas proti MU - Clyne - Ilori - Sakho - Moreno - Nove DM (Wanyama, Song), Hendo, Milner, Firmino, Benteke, Ings

Reagovat
nani92

čo ten Gomez? ved je najlepší LB ligy nie?

Reagovat
vrabejka

Bohuže lani on se nevyhnul velkemu poklesu formy

Reagovat
nani92

Reagovat
Matić

V minulém kole to byl ještě nejlepší obránce v lize

Reagovat
smazaný uživatel

nedisplinovanost FTW

Reagovat
Uwe háže buly

to prostě neni trenér na delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už veľmi nemá kam ísť, verím že trochu pozmení svoju filozofiu teraz.

Reagovat
icka

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeji Mourkovi a jeho betonárce poslední místo. Příští sezonu by byli alespoň první.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem odborník, ale neříší to náhodou základní sestava, kde měl možnost změny učinit.....nečekal snad, že po blamáži prvních tři kol zahrají perfektně....MOU LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky - kdyby byl Mou odvolán, koho místo něj? Napadá mě Klopp, ale nebylo by to docela riziko? Spíš doufám, že to Mou zvládne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele