Lisandro bude nabídky řešit až v létě

21.04.2008, 17:55
Aktuality
Již v tuto chvíli je prakticky jisté, že se Lisandro Lopez bude v létě probírat řadou nabídek od klubů z nejrenomovanějších soutěží Evropy. Kanonýr FC Porto v lize sází jednu branku za druhou a zajímá se o něho řada klubů, on sám se ale nyní soustředí na závěr sezony a budoucnost bude řešit až v létě...

"Promluvíme si o tom po skončení sezony. V tuto chvíli myslím jenom na Porto a na zbývající zápasy. Jsem jenom jedním hráčem z celého týmu, to ostatní mi pomohli k dobrým výkonům, uznání patří celému týmu," prohlásil Lisandro Lopez.

Porto má již několik týdnů jistotu mistrovského titulu a i nadále navyšuje svůj náskok na čele tabulky. Včera si v hodně prestižním utkání poradilo s Benfikou a zásluhou dvou tref právě Lopeze vyhrálo 2:0. V tabulce má pak osmifinalista letošního ročníku Ligy mistrů již dvacetibodový náskok na druhou Guimaraes.

"Nepřestávám na sobě pracovat a o mém dobrém přístupu svědčí další branky. Máme hodně silný a jednotný tým a znovu jsme dokázali, proč jsme šampiony," pochvaluje si 25letý fotbalista.

Lopez přišel do Porta v roce 2005 z argentinského Racingu za 2,5 milionu eur a portugalský klub na jeho případném prodeji několikanásobně vydělá. Lopez je jednoznačně nejlepším střelcem ligy a letos má na svém kontě již 24 branek. Toto číslo je o to úctyhodnější, že střelci na druhém až čtvrtém místě dali jenom jedenáct gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten pojde do Sevilly ked odide Fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se,že jsem Lopéze viděl jen v LM,ale i tam prokazoval svůj perfektní čich na góly,myslím,že o něj bude v létě velká tahanice

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, kolik gólů dá v nějaké top lize...24 gólů je bezesporu kvalita, ale pokud mají 20 bodů náskok, tak to taky svědčí o tom, že ne všechny týmy jsou na vysoké úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Vale udrzi, tak bych ho tam rad videl...otazkou je, jestli bude mit zajem valet pouze UEFU...

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro má aj na lepší tím ako je Porto ale otazne je ci ho budu chciet timy co hraju na spicy bo ak ma ist do timu kde sa nebude hrat Liga Majstrov tak to nech radsej ostane v Porte,tam ma ligu majstrov istu..

nevie niekdo zaujemcov ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele