Lippiho těší vyrovnání rekordu Pozza

16.10.2008, 12:56
Aktuality
Marcello Lippi se v létě vrátil ke kormidlu italské reprezentace a výsledkově se mu daří navazovat na předchozí působení. Zkušený kouč včera dokonce vyrovnal jeden rekord, který společně s ním nyní drží Vittorio Pozzo - tým pod jeho vedením neprohrál již třicet zápasů v řadě...

"Být srovnáván s takovou legendou je fantastické. Třicet zápasů v řadě bez porážky je jako celá sezona," prohlásil Lippi.

Italové zatím s deseti body vedou tabulku osmé kvalifikační skupiny, jejich výkony ale nejsou vůbec přesvědčivé. Výhru na Kypru zajistil až v poslední minutě Antonio Di Natale, ve stejný čas přidával Daniele De Rossi pojistku v domácím duelu s Gruzií. Squadra Azzurra se trápila rovněž včera, v utkání s Černou Horou jí vytrhl trn z paty defenzivní záložník Alberto Aquilani.

"Hráči za sebou mají deset fantastických dnů. Jsem potěšen. Ze dvou zápasů jsme získali čtyři body a snažíme se přebudovat tým," řekl dále Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aquilani hral ofenzívneho stredopoliara , nie defenzívneho

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluace Marcello Vyrovnat se legendě jako Vittorio Pozzo znamená veliký úspěch a odměnu tvé práci

Reagovat
smazaný uživatel

Sice výsedkově to nejsou jasné zápasy ale herně se mě itálie zase moc líbí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele