Lippi se vrátí k trénování v létě

05.12.2007, 12:19
Aktuality
Marcello Lippi ohlásil návrat na trenérskou lavičku. Po dlouhé dovolené, kterou si dopřává po zisku titulu mistrů světa, začne znovu trénovat od příštího léta. Otázkou zůstává, v jakém klubu.

Lippi v létě 2006 dovedl italskou reprezentaci ke zlatým medailím na mistrovství světa v Německu. Po největším úspěchu své bohaté kariéry se rozhodl pro dovolenou, které si dopřává doteď.

"Chci zpátky do práce," prohlásil nyní Marcello Lippi pro Primocanale. "Vrátím se jedině na začátku nové sezóny, protože pokud převezmete tým v jejím průběhu, znamená to, že má problémy."

Italský odborník byl během pauzy spojován s mnoha kluby i reprezentacemi, do práce se však nevrátil. Otázkou zůstává, kde bude trénovat od léta. V Lippiho případě připadají s největší pravděpodobností v úvahu jen top kluby. Nejvíc se mluví o milánském AC a Barceloně.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty už se ani nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

je to sqelej trenér,forza Italia!!!no AC newim,tam bych nechal Carla,ale jestli nevyhraje Inter letos ligu mistrů,nebo aspon finále,tak bych ho bral tam místo Manciniho kterej myslim má dost času na mezinárodní úspěch s Interem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát Ligu mistrů neni žádná brnkačka,hlavní je vyhrát Serii A a v LM to čtvrtfinále,potažmo semifinále ale na výhru LM rozhodně nemyslim..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele