LILLE NEHRÁLO TÝMOVĚ

08.03.2007, 14:33
Aktuality
Kapitán francouzského týmu LOSC Lille Metropole Gregory Tafforeau cítí, že jeho tým by měl o mnoho větší šanci na postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes slavný Manchester United, pokud by všichni jeho spoluhráči dodržovali taktické pokyny trenéra Clauda Puela. To se však prý ve středu na Old Trafford nedělo.

Aktuálně třetí tým Ligue 1 prohrál první zápas doma diskutovaným gólem Ryana Giggse 0:1. V odvetě se Lille nepodařilo náskok United smazat. Naopak Manchester přidal ještě branku navíc, a vyhrál tak obě utkání. Lille se proto musí s Ligou mistrů se pro tuto sezónu rozloučit.

Peter Odemwingie byl bízko ve středu vedoucího gólu. V dobré pozici na začátku druhé půle ale hlavou trefil pouze konstrukci brány. Lille ovšem sehrálo proti favoritovi důstojnou roli a v žádném případě neudělalo ostudu. Kapitán Tafforeau však není v žádném případě spokojen s výkonem spoluhráčů v odvetě. Myslí si, že někteří hráli příliš individuálně a to se proti silnému soupeři nevyplácí.

"Hráli jsme příliš na sebe. Nedodržovali jsme to, co nám radil náš trenér," ví Tafforeau. "Nehráli jsme jako tým, a proto jsme měli jen malé šance na vstřelení branky. Náš tým, pokud chce někde uspět, musí táhnout za jeden provaz. Jinak se proti velkoklubům hrát nedá."

"Byl to velký zápas, na který se hodně zaměřovala média a fanoušci. Všichni se chtěli ukázat. Nehráli jsme ale vůbec dobře," myslí si Gregory Tafforeau.

"Naši fanoušci se hodně zlobili na Manchester po prvním zápase, ale musím uznat, že v odvetě hráli United hodně disciplinovaně a po zásluze nás vyřadili."

Stejný názor na věc ovšem nemá kanonýr Peter Odemwingie. "Po loňském ročníku, v kterém jsme hráli dobrá urtkání, jsme nebyli v této sezóně v Lize mistrů již tak vyplašení." tvrdí Odemwingie. "Hodně jsme se zlepšili a proti Manchesteru jsme sehráli dvě velice vyrovnaná utkání. Jsem spokojen se sebou i se svými spoluhráči. Ukázali jsme, že jsme velice kvalitní tým, i přes to, že nemáme tolik velkých talentů jako Manchester. Můžeme na sebe být hrdí."

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele