Lille hraje o poháry, trenér Galtier bude odměněn novou smlouvou

02.12.2018, 11:50
Aktuality
Zapomenuta je pro tuto chvíli loňská sezona z pohledu Lille. Francouzský klub se ligovým ročníkem 2017/2018 protrápil a až do posledního kola bojoval o záchranu v Ligue 1, letos se naopak od úvodních kol pohybuje na pohárových pozicích a velkou zásluhu na tom má trenér Christophe Galtier...

52letý kouč se kormidla LOSC ujal koncem prosince 2017 a po jeho udržení v nejvyšší soutěži je Lille aktuálně na čtvrté příčce. Postavení v tabulce mohlo být z jeho pohledu ještě veselejší nebýt aktuální čtyřzápasové série bez výhry, obzvláště mrzí především včerejší remíza s Lyonem, kdy Lille ztratilo dvoubrankové vedení.

Galtier dříve dlouhé roky vedl Saint-Étienne a u stávajícího chlebodárce mu běží smlouva jen do konce sezony, vzhledem k výsledkům a výkonům se nabízí možnost prodloužení spolupráce a k podpisu nového kontraktu by mohlo dojít už hodně brzy.

"Uprostřed týdne jsem se sešel s prezidentem a dalšími členy vedení," informoval Galtier.

"V zásadě jsme se domluvili na pokračování naší spolupráce. Jednali jsme o detailech kontraktu," prozradil dále v rozhovoru pro Canal+.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak hraje Rémy?

Reagovat
Seydou Doumbia

Od odchodu z Newcastlu to sním jde jen a jen s kopce. Strašný dřevák především v zakončení. Včera dával první branku v sezoně. A to má na přepočet odehráno nějakých šest čistých zápasů. Ani včera mi nepřišlo že by to zrovna takhle chtěl trefit. Velká slabina v ofenzívě Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Naštěstí na něj při aktuální formě Pépého nemusejí spoléhat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele