Ligue 1 - preview 7. kola: Derby Breton

29.09.2023, 10:00, aktualizováno 01.10.2023, 09:10
Previews
Fanoušci Rennes (© AFP)

Na šesti stadionech se bude hrát v neděli ve Francii, začne se v Remeši, kam zavítá trápící se Lyon. Do čela se překvapivě můžou dostat Nice a Brest, záleží, kdo uspěje ve vzájemném duelu. Večer se pak bude konat pravé Derby Breton...

Stade Reims - Olympique Lyon

neděle 13:00

Klub, který byl v letech 2002-2008 nedostižným vládcem Francie se patnáct roků po posledním triumfu krčí na samém chvostu tabulky Ligue 1. Teď vyráží do Remeše, která nemívá před soupeři přílišný respekt.

Aktuální postavení Les Gones v tabulce nebude úplně náhodné. Vedení neváhal zkritizovat Moussa Dembélé, který v červenci raději podepsal se saudskoarabským Al-Ettifaq: "Odešel jsem, tak jako Malo Gusto, Castello Lukeba a Bradley Barcola, protože jinak by se jejich výkony těžko zlepšily. Z Lyonu zmizeli také Lucas Paquetá a Bruno Guimarães. Jen se podívejte, jak se jim daří na nových adresách."

Sedmadvacetiletý útočník zároveň připomněl skutečnost, že za posledních pět roků se pod dohledem tří sportovních ředitelů vystřídalo u kormidla prvního mužstva pět koučů. Aktuálně má sedmý nejlepší tým loňského ročníku pozvednout italský mistr světa z roku 2006 Fabio Grosso. Poté, co se klubu zbavil Jean-Michel Aulas, si musí být vědom toho, že jej čeká spousta nelehké práce.

Kór když nebude moct využít služeb Alexandre Lacazettea, jenž v uplynulé sezoně nastřádal sedmadvacet branek a v současnosti jej nepustí do hry karetní trest. Na hrotu útoku by jej měl zastoupit buď Tino Kadewere, nebo Mama Baldé, jenž přišel hostovat z Troyes. Zranění nepustí na trávník ani Dejana Lovrena.

Les Rouges et Blancs o minulém víkendu odvezli tři body z Lille, co pochopitelně potěšilo třicetiletého trenéra Willa Stilla: "V tom zápase nebyla jediná pasáž, kde bychom byli horším týmem. To je výborné zjištění. Prakticky jsme nedělali chyby a byli jsme po celou dobu soustředění. Na své hráče jsem pyšný a znovu říkám, že my se prostě nikoho nebojíme." Vzhledem k interním problémům v Lyonu se dá čekat, že borci z Remeše budou opět bodovat.

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, Okumu, Abdelhamid, De Smet - Munetsi, Matusiwa, Teuma - Ito, Daramy, Nakamura

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Clinton Mata, Diomandé, Čaleta-Car, Tagliafico - Alvero, Caqueret, Tolisso - Nuamah, Mama Baldé, Cherki

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.91 - 3.82

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Toulouse FC - FC Metz

neděle 15:00

Toulouse se zatím ne úplně dobře pere s novým ročníkem, v němž si nejenom že zvyká na pořádky nového kouče Carlese Martíneze Novella, ale zároveň také na náročnější program, způsobený účastí v evropských pohárech. V utkání proti Métám se především pokusí vymanit z aktuální nevalné šestnácté příčky, která je zkrátka nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Aby toho nebylo na Le Téfécé málo, hlavně se bude muset co nejrychleji vypořádat s faktem, že mu zřejmě až do konce sezóny bude chybět klíčový prvek ofenzívy Zakaria Aboukhlal. Ten si totiž minulý čtvrtek v Evropské lize na půdě Saint-Gilloise vážně poranil koleno a musel na operaci. "Tohle je prostě fotbal. Každý zápas může všechno změnit,” komentoval nešťastnou událost domácí lodivod. "Důležitější však je, kdo bude hrát na jaké pozici. Přizpůsobíme se, abychom našli tu nejlepší týmovou strukturu a abychom byli konkurenceschopní,” nechtěl se na nic vymlouvat.

Méty si jakožto nováček Ligue 1 doposud vedly po bodové stránce lépe než jejich nynější protivník, ne však o tolik, aby mohly mít vyloženě nosy nahoře. Parta kouče Lászla Bölöniho jednoduše musí postupovat i nadále krůček po krůčku, aby dosáhla na svůj hlavní cíl, a to zachránit se na nejvyšší úrovni. V Toulouse rovněž musí zpytovat svědomí a revanšovat se svým fanouškům poté, co před týdnem neuspěla v derby proti Štrasburku.

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Desler, Nicolaisen, Logan Costa, Suazo - Schmidt, Spierings, César Gelabert - Dönnum, Dallinga, Magri

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Kouao, Hérelle, Fali Candé, Udol - N'Doram, Maïga - Asoro, Atta, Sabaly - Elisor

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.50 - 3.87

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Brestois

neděle 15:00

Před startem sezóny se určitě nečekalo, že by zrovna tohle střetnutí mohlo mít nějaký vliv na přední pozice, ba dokonce na tu nejvyšší vůbec. Pokud ovšem Nice nebo Brest ve vzájemném klání vyhrají, budou se po tomto víkendu slunit na samotném čele. Oba celky jsou aktuálně v dobrém rozmaru, nemají jediný důvod nevěřit si, že by první příčka mohla být nedostupná.

Domácí zvítězili třikrát za sebou, před týdnem přitom zvládli bitvu o Azurové pobřeží na půdě Monaca. I parta kouče Érica Roye se každopádně dostala do slušné pohody, tříbodový výsledek uzmula na své konto dvakrát v řadě, naposledy skolila hrdý Lyon. Roli favorita tak jako tak bude plnit výběr OGC. Přece má na papíře zvučnější jména v kádru, navíc má zcela odlišné ambice než jeho konkurent. Zatímco pro něj je klíčová záchrana, pro klub z jihu Francie je důležitý hlavně návrat do pohárové Evropy.

Nedávno si stěžovali v Lille, že je trávník v nedobrém stavu díky utkáním, která byla sehrána na místním stadionu kvůli světovému šampionátu v ragby. Francesco Farioli přitom rovněž nebyl vůbec nadšený, že Allianz Riviera hostila už čtyři zápasy velkého sportovního svátku. "Je to něco, co rušilo můj spánek," přiznával. "Měli jsme perfektní hřiště, určitě jedno z nejlepších v Ligue 1. Viděl jsem však nějaké fotky a řekl bych, že teď v přijatelném stavu opravdu není,” hlesl.

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Atal, Todibo, Dante, Bard - Sanson, Ndayishimiye, K. Thuram - Laborde, Moffi, Boga

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Locko - Mah. Camara, Lees-Melou, Magnetti - Del Castillo, Satriano, Le Douaron

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.79 - 5.06

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Le Havre AC - Lille OSC

neděle 15:00

Ligový nováček zatím sesbíral v šesti duelech o jeden bodík více, než mistr ze sezony 2020/2021. Ke vzájemnému zápasu na prvoligové úrovni nastoupí poprvé od května 2009.

Les Ciel et Marine tedy začali ročník mezi elitou velmi slušně a prokazují, že se nebojí hrát ofenzivně. O jejich kvalitách se před týdnem přesvědčil Clermont, když na brzké góly Nabila Aliouiho a Mohameda Baya dokázal odpovědět pouze Cheick Oumar Konaté. První jmenovaný přitom skóroval už počtvrté.

Slovinský lodivod Luka Elsner nebude moct nasadit zraněného Antoinea Joujoua a Oussamu Targhallineho. Otazník visí nad startem Loica Nega a rodáka z ostrova Guadelupe Josuého Casimira, jenž ve vzpomínaném klání proti Les Lanciers přihrál na obě branky svého týmu. V případě jeho nepřítomnosti by měl dostat šanci Emmanuel Sabbi, jenž přišel v létě z dánského Odense.

V Lille se v týdnu dozvěděli, že musí po sporu někdejšímu kouči Marcelovi Bielsovi, jenž aktuálně vede uruguayskou reprezentaci, zaplatit dva miliony eur. Argentinský trenér, který si vysloužil přezdívku "Blázen", původně požadoval milionů devatenáct. Nicméně tahle causa by samotné hráče neměla nijak ovlivnit.

Nic však nemění na tom, že aktuální ročník nezačali podle svých představ. Před týdnem stačili doma v duelu s Remeší jen snížit na konečných 1:2. Paul Fonseca nemá se svou skvadrou působivou ani venkovní bilanci. Na soupeřově stadionu Les Dogues nevyhráli od 18. března, takže na tříbodový zisk z cizího prostředí čekají už osm zápasů. Dočkají se na Stade Océane?

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Salmier, A. Sangante, G. Lloris, Opéri - Kuzjaev, A. Touré, Kechta - Casimir, N. Alioui, Grandsir

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - B. Diakité, Yoro, Alexsandro Ribeiro, Ismaily - Zhegrova, André, Ang. Gomes, Haraldsson - J. David, Cabella

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.37 - 3.59 - 1.92

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Lorient - Montpellier HSC

neděle 17:05

Oba celky se sice krčí s jedinou výhrou a třemi remízami v dolní polovině tabulky, nicméně co se počtu vstřelených branek týče, vedou si skvěle. Vzájemné klání tedy slibuje další góly. I proto, že bez jediného zásahu se mezi MHSC a Les Merlus hrálo naposledy v lednu 2015.

Pravda, před týdnem sehráli oba soupeři zcela odlišené duely. Svěřenci Michela Der Zakariana se s Rennes rozešli smírně, přičemž na Stade de la Mosson nebyla k vidění ani jedna přesná trefa. Proti bretaňskému týmu se ten jihofrancouzský v poslední době umí motivovat, jelikož Lorient naposledy Montpellier přehrál rovněž před osmi roky.

Mužstva vedená arménským koučem obvykle nepatří ke střelecky produktivním. Mnozí jistě vzpomenou na jeho působení v Nantes, které jen obtížně dokázalo skórovat dvakrát nebo dokonce třikrát za devadesát minut. Teď však mistr Francie z roku 2012 nemá problém se střílením gólů i na venkovních hřištích, v čemž bude nepochybně chtít pokračovat v první říjnovou neděli roku 2023, byť tentokrát nebudou most naskočit Arnaud Nordin, Issiaga Sylla, Khalil Fayad a Theo Sainte-Luce. Připraven by měl být kapitán Téji Savanier, jemuž se proti Lorientu v minulých utkáních dařilo.

Régis Le Bris řeší větší počet absencí. Quentin Boisgard strávil minulý ročník na hostování v Pau FC, nicméně po návratu si do balonu kvůli zranění ještě nekopnul. A ačkoli již zdravý je, chybí v nominaci na utkání. Mimo jsou také Bonke Innocent, Tiemoue Bakayoko, Formose Mendy a účastník loňského mistrovství světa Bamba Dieng, který se dokázal prosadit proti Kataru. Hrát mimochodem nebude ani Tosin Aiyegun.

Les Merlus o minulém víkendu sehráli atraktivní partii s Nantes, během které padlo osm branek. Bohužel pro desátý celek loňského ročníku se nepovedlo dosáhnout na body. Tenhle duel byl zajímavý v tom, že se se poprvé po třinácti letech stalo, že Lorientští skórovali třikrát a přesto prohráli. Nedá se předpokládat, že by se měl podobný průběh opakovat, zároveň není snadné najít v tomto mači favorita.

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Talbi, Laporte, I. Touré - G. Kalulu, L. Abergel, Ponceau, Le Goff - Faivre, S. Doucouré, T. Le Bris

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - F. Sacko, Omeragic, Kouyaté, Estéve - Chotard, Ferri - Mousa Tamari, Savanier, Khazri - Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.68 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Stade Rennes - FC Nantes

neděle 20:45

Bretaňských derby je v posledních letech v Ligue 1 nespočet. Celků z tohoto regionu působí na nejvyšší úrovni pravidelně dost, to pravé Derby Breton každopádně přichází na řadu teď. Nantes se pokusí na půdě Rennes vyvrátit, že jeho konkurent je v posledních letech lokálním vládcem. A určitě do Roazhon Parku odcestuje povzbuzené o minulé dva úspěšné výsledky.

Pro Kanárky se bude jednat o druhou bitvu o Bretaňský poloostrov v rychlém sledu. Před týdnem si poradili před vlastními fanoušky s Lorientem, s chutí si přitom zastříleli. Po papírové stránce je každopádně nyní čeká daleko těžší bitva, navíc na hřišti soupeře. "Máme co napravovat. Ale zaznamenali jsme pět gólů s pěti různými střelci,” těšilo kouče Pierra Aristouye, zároveň ho však štvalo, že jeho ekipa hned třikrát inkasovala. "Nechci říkat, že jsme hráli totální fotbal, obecně se mi ovšem líbilo, co jsme předváděli. Ještě navíc proti Lorientu, proti kterému musíte vždy tvrdě pracovat."

Nantes po úvodních dvou sezónních prohrách přece srovnalo krok, čtyřikrát v řadě už neprohrálo a usadilo se v klidných vodách středu pořadí. "I když jsme v těch prvních dvou zápasech neuspěli, rozhodně jsme nebyli tím nejhorším týmem v lize. Na druhou stranu teď, ačkoli jsme naopak dvakrát za sebou zvítězili, nejsme ti nejlepší,” nabádal zkrátka Aristouy své svěřence ke stálé pracovitosti.

Pochopitelně že slušná série rezultátů na straně Nantes není dobrou zprávou pro Rennes, které by zajisté bylo radši, kdyby se jeho sok soužil v problémech. Případná cesta za dobrým vyústěním tohoto mače by totiž byla bezpochyby snadnější. A že by mužstvo kouče Bruna Génésia nutně potřebovalo tříbodový zápis. Je sice pozitivní, že Les Rennais letos ještě neprohráli, a to včetně Evropské ligy, jenže až příliš často remizují. Pět plichet na ligové scéně ze šesti kol je jednoduše tím číslem, které brzdí výběr Les Rouge et Noirs v posunu na přední příčky tabulky.

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - Assignon, Omari, Theate, Truffert - Bourigeaud, Matič - Blas, Gouiri, Salah - Yildirim

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Pierre-Gabriel, Castelletto, Cömert, Merlin - Pedro Chirivella, Douglas Augusto - K. Bamba, Mollet, Simon - Mostafa Mohamed

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.39 - 6.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Paris Saint-Germain

sobota 17:00

Příští týden čeká na PSG důležitý mač v Lize mistrů na půdě Newcastlu. A nejen proto není absolutně v jeho zájmu přijímat jakékoli zaváhání na půdě trápícího se Clermontu. Sice jen dočasně, ale pokud hosté uspějí naplno v Auvergne-Rhone-Alpes, mohou se dostat do čela tabulky. Dobrou zprávou pro Les Parisiens je též zdravotní stav útočníka Kyliana Mbappého.

Pařížský forvard minulou neděli nedohrál Le Classique proti Marseille, střídaný z placu byl zhruba po půlhodině hry kvůli zranění. Podrobnější vyšetření pak ukázalo, že se jedná pouze o výron v levém kotníku a že nic vážného se vlastně nepřihodilo. Zprvu se zdálo, že trenér Luis Enrique nebude pro jistotu nic riskovat a že nyní nechá svého svěřence odpočívat, aby byl především připravený na duel s anglickým protivníkem. Nakonec ho ale přece zařadil do konečné nominace. Není však pravděpodobné, že by absolvoval v Clermontu-Ferrandu plnou porci minut.

Ať už se Mbappé v sestavě objeví či nikoli, role favorita je jednoznačně přisuzována PSG. Tu přijímá v Ligue 1 prakticky v každém zápase, teď je nicméně vše ještě umocněno opravdu bídným rozpoložením jeho konkurenta. Ekipa kouče Pascala Gastiena se po sedmi odehraných kolech nacházela na posledním místě průběžného pořadí s jedním bodem na kontě. Remízu uhrála ze začátku září na půdě Toulouse, ve všech ostatních duelech, včetně toho posledního na půdě nováčka z Le Havru, padla.

Spravit si náladu zrovna proti PSG bude pro domácí představovat zajisté nesmírně náročný úkol. Třeba na konci předchozího ročníku každopádně Clermont doslova šokoval Park princů a zvítězil, a to během oslav Pařížanů při zisku ligového prvenství. A i Luis Enrique své svěřence varoval, bezpochyby nechce, aby se cokoli podcenilo. "Náš soupeř je třetí v lize, co se držení míče týče, a čtvrtý, pokud jde o počet střel na jeho branku,” připomínal některé statistické údaje. "Bude to velmi těžký zápas, zvláště po tom s Marseille. Ten totiž obecně vyvolal hodně očekávání.”

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Seidu, Pelmard, Caufriez - C. O. Konaté, J. Gastien, Gonalons, Magnin, Allevinah - Cham - Nicholson

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Mukiele, Danilo Pereira, Marquinhos, L. Hernández - Vitinha, Ugarte, Fabián Ruiz - O. Dembélé, Goncalo Ramos, K. Mbappé

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.79 - 5.32 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AS Monaco - Olympique Marseille

sobota 21:00

Derby de la Mediterranée je šlágrem sedmého kola Ligue 1. Monaco si zatím od startu nové sezóny počíná lépe než jeho lokální konkurent z Marseille, fakticky je ale dvoubodový rozdíl natolik minimální, že by žádnou zásadní výhodu díky nějaké parádní formě mít nemělo. Pro hosty se bude jednat o parádní příležitost, jak pod novým velením napravit minulý neúspěch.

Olympique sice utrpěl na francouzské nejvyšší scéně teprve svou první porážku, protože se však jednalo o prestižní Le Classique na půdě PSG, těžko se samozřejmě takový nezdar skousával. Hlavně pak u jeho fanoušků. V kontextu všech nepříjemných událostí, včetně odstoupení trenéra Marcelina či humbuku kolem prezidenta klubu Pabla Longoriy, se však vlastně nezdá býti čtyřgólový výprask úplně nelogickou záležitostí.

Mužstvo zkrátka nebylo v optimální pohodě, atmosféra v klubu nebyla v tu chvíli pozitivní. A jako by se přenesla i na hřiště. Dočasně zvolený kouč Jacques Abardonado nevykouzlil žádné zaklínadlo, kterým by Park princů očaroval. Teď by každopádně přece mohl být v táboře OM větší klid. Vedení francouzského velikána totiž poměrně rychle našlo Marcelinův zástup, a to v podobě bývalého italského reprezentanta a bouřliváka Gennara Gattusa.

Jestli bude něco od svých svěřenců vyžadovat, pak aby, lidově řečeno, létali po zadku. Tak jako tomu bývalo u něj v dobách hráčské kariéry, kdy se ve středu pole coby nesmlouvavý defenzivní záložník snažil nedávat svým soupeřům decimetr potřebného prostoru. Očekává se také, že Marseille přejde do nového systému, Gattuso má totiž v oblibě rozestavení 4-3-3 nebo 4-2-3-1. Marcelino naopak praktikoval tradiční 4-4-2. "Chci kompaktní tým. Ten, který se bude rvát o tenhle dres. Chci, abychom hráli jako jeden muž. Když se pokazí přihrávka, chci, abychom míč hned získali. A ne abychom křičeli na spoluhráče,” uvedl s vlastně očekávaným temperamentem nový marseillský lodivod.

Taktéž Monaco vsadilo před začátkem tohoto ročníku na čerstvé pořádky. Kormidla se ujal Adi Hütter, a ačkoli se Les Monégasques v posledních čtyřech kolech výsledkově úplně tolik nedařilo, rakouský stratég vlastně nemá velkou potřebu něco měnit. Jeho družina totiž na první pohled nevypadá herně špatně, jen zkrátka v uplynulých pár týdnech nezískala tolik bodů, kolik si asi představovala.

Hlavně se pak nyní hodlá revanšovat za minulou prohru v derby s Nice, díky níž přišla o průběžné vedení v tabulce. "Gattuso určitě přinese Marseille nové nápady a také nové emoce. Takže pro nás nebylo snadné se na tento duel připravit. A to ani pro naše scouty či ostatní analytiky. Tak jako tak se musím daleko více soustředit především na svůj tým," povídal Hütter.

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Köhn - Singo, Zakaria, Magassa - Vanderson, Yous. Fofana, Moh. Camara, Jakobs - K. Diatta, Ben Yedder, Akliouche

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, C. Mbemba, Gigot, Renan Lodi - Ounahi, V. Rongier, Veretout - I. Ndiaye, Vítinha, J. Correa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.88 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - RC Lens

pátek 21:00

RC Lens se minulý týden dočkal první letošní výhry a ve Štrasburku na to hodlá navázat. Domácí jsou šestí, vysoká výhra by je dokonce katapultovala na první místo.

Úřadující vicemistr dal alespoň na několik desítek hodin zapomenout na mizerný start do sezony, loňskou euforii rychle vystřídal zmar a zisk pouhého jednoho bodu z pěti zápasů. Zlepšení naznačila už remíza ze Sevilly, po níž přišlo vítězství nad Toulouse (2:1), šest minut před koncem ho vystřelil Morgan Guilavogui.

RC Lens během září trápí početná marodka a řada hráčů nebude k dispozici ani na utkání ve Štrasburku. Mimo hru jsou Cabot, Fariňez, Haïdara a David Pereira da Costa, z rozhodnutí trenérského štábu pak v nominaci nejsou ani Pandor, Cortés, Sishuba a Sylla.

"Řešíme několik problémů, s výjimkou dlouhodobě zraněných hráčů se na tréninku objevili všichni, i když někteří ještě nejsou stoprocentně fit. Konečně jsou zpátky a brzy budou k dispozici," raduje se kouč Franck Haise.

Štrasburk už stihl ukořistit deset bodů a s desátým místem v jeho případě panuje spokojenost. V pátek dokonce může poskočit na první příčku, potřeboval by ale vyhrát o tři branky.

"Jsou šestí a jedním z důvodů je nečitelnost, střídají různé taktické systémy a velmi dobře reagují na vývoj zápasů. Zvláště doma je Štrasburk hodně silný," uvědomuje si Haise sílu dalšího soupeře.

Ani Štrasburk nebude kompletní, zraněný je každopádně pouze Fila.

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Senaya, Nyamsi, L. Perrin, Delaine - H. Diarra, Doukouré, Deminguet - Angelo, Emegha, Bakwa

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Danso, Medina - Aguilar, N. Mendy, A. Diouf, Machado - Sotoca, Wahi, Fulgini

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.03 - 3.53 - 2.01

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Stade Brestois
6
4
1
1
8 : 6
13
2
OGC Nice
6
3
3
0
8 : 4
12
3
Paris Saint-Germain
6
3
2
1
14 : 6
11
4
AS Monaco
6
3
2
1
15 : 8
11
5
Stade Reims
6
3
1
2
11 : 8
10
6
Racing Strasbourg
6
3
1
2
7 : 8
10
7
Le Havre AC
6
2
3
1
10 : 7
9
8
Olympique Marseille
6
2
3
1
7 : 8
9
9
Stade Rennes
6
1
5
0
10 : 6
8
10
FC Nantes
6
2
2
2
11 : 11
8
11
Lille OSC
6
2
2
2
8 : 9
8
12
FC Metz
6
2
2
2
7 : 10
8
13
Montpellier HSC
6
1
3
2
9 : 9
6
14
FC Lorient
6
1
3
2
10 : 12
6
15
Toulouse FC
6
1
3
2
6 : 8
6
16
RC Lens
6
1
1
4
6 : 12
4
17
Olympique Lyon
6
0
2
4
3 : 11
2
18
Clermont Foot
6
0
1
5
5 : 12
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele