Liga mistrů - úterní duely 3. předkola

15.08.2007, 00:36
Komentáře a souhrny
Osm klubů dnes rozehrálo třetí předkolo Ligy mistrů. Valencia si doma hravě poradila s Elfsborgem a postup má prakticky jistý, to se již nedá říci o dalších favoritech. Voda do bot teče římskému Laziu a nejlepší výchozí pozici nemají ani Benfika a Glasgow Rangers...

V Římě viděli fanoušci více červených karet, než branek. Lazio sice bylo v utkání s Dinamem Bukurešť papírovým favoritem, svou roli však nezvládlo a v odvetě bude muset vstřelit minimálně jednu branku. Rumunský celek vedl od 21. minuty zásluhou Danciulesca, za domácí poté už jenom vyrovnal Mutarelli. Utkání bylo hodně vyhecované a rozhodčí Ovrebo rozdal hned dvanáct karet. Tři z nich byly dokonce červené, za Lazio nedohráli Behrami a Mutarelli, Dinamu na závěrečné vteřiny chyběl Goian.

Glasgowští Rangers zatím v letošní sezoně góly nedostávají a platí to jak v domácí soutěži, tak i v Lize mistrů. Nic na tom nezměnilo ani utkání se srbským mistrem. CZ Bělehrad měla blízko k senzační remíze, o tu jí však v samotném závěru připravil Novo. Skotský celek díky němu vyhrál 1:0 a do odvety si veze alespoň jednobrankový náskok.

FC Kodaň je v předkolech postrachem favoritů, dnský klub před rokem vyřadil Ajax Amsterdam, nyní si vyšlápl na Benfiku Lisabon. Ta doma sice poměrně brzy vedla zásluhou Ruie Costy, zpět na zem ji ale vrátil Hutchinson. Rui Costa nakonec přece jenom strhl vítězství na portugalskou stranu, výsledek 2:1 však rozhodně není tím nejlepším vkladem do odvety. Na závěrečné dvě minuty se na hřišti objevil také Libor Sionko.

Roli velkého favorita potvrdila Valencia, která si doma s přehledem poradila s Elfsborgem. Španělský klub má narozdíl od svého soka ještě daleko do začátku ligové sezony, přesto skvěle odstartoval a již v šesté minutě se ujal vedení zásluhou Vicenteho. Zaplněný stadion Mestalla viděl ještě dvě branky, po změně stran se trefil Silva a konečný účet podtrhl Morientes.

Výsledky
53. Massimo Mutarelli - 21. Ionel Danciulescu
90. Nacho Novo
25. Manuel Rui Costa, 86. Manuel Rui Costa - 36. Atiba Hutchinson
6. Vicente, 58. David Silva, 70. Fernando Morientes


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cekal sem vic od lazia ... ale priznam se zeitalsky fotbal moc nesleduju ale uz kvuli tomu jmenu se, cekal jednoznacnejsi vysledek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já italský fotbal jaks taks sleduju a taky jsem teda cekal jednoznacnejsi vysledek. .

Reagovat
HOST*

Já si myslím že týmy z bývalého Ruského bloku jsou vždy moc podceňovány(samozřejmě ty trošku známější).

Reagovat
HOST*Pedrozzz

Myslis jako soucasny rumunsky blok... :) Ja myslim, ze Steaua ukazuje vzestupny trend techto muzstev, coz samo ceskemu koeficientu uz vubec nesvedci.

Reagovat
HOST*Goveman

Rumunská liga je velice kvalitní,tak 3x lepší než Česká.Tipuju Dinamo i Steaua na postup do hlavní fáze

Reagovat
smazaný uživatel

diky Ti

Reagovat
HOST*

a to nezapomente na rapid bukurest jak valel predloni v uefe

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio bylo proti dinamu 2x lepší dokonce nedalo penaltu a dalších několik šancíi...a dinamo snad svou jedinou využilo...tak nevím co všichni píšete že ste čekali víc, ale to bude asi tím že ste ten zápas neviděli...

Reagovat
HOST*

Přesně tak, já jsem to taky viděl, lazio je tlačilo, rocchi měl několik vyložených šancí. Panděv zklamal. Pak se to zvrhlo a dvě vyloučení + tři zranění Myslím že to je pořád 50:50

Reagovat
HOST*

Pokud se Lazio nedostane do LM, tak přijde o nekřesŤanské peníze, o sponzory ..... , ale také předejde o vyřazení ze zákl. skupiny, kdežto v UEFě vydělá podstatně méně, ale může se vykopat do čtvrtfinále, semifinále, získat zkušenosti a v příští sezónně doplnit kádr a hurá do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

mas apsolutni pravdu jenze jim de hlavne o ty prachy ... stejne jako vsem ostatnim

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr měli doplnit už letos, v jejich případě platí ono známé otřepané "jaký si to uděláš, takový to máš" .

Reagovat
HOST*villa

Jooooo skvěle Vale sám sem před zápasem tipoval 3 : 0 , odveta je v poho a sme v LM

Reagovat
HOST*jampadampa

Reportér: Jak zastavit Rosického?

Řepkoun: Zápas ho bude bolet. Nejen jeho, bude bolet všechny.

Ten člověk má místo mozku asi fakt řepu. Nebo, že by tak odkryl strategii sparty: "pokosíme a vyřadíme ze hry tolik hráčů co to jenom půjde a proti nastupivším lavičkářům to nějak ukopem" ?

Nejenom, že sparta mrší český koeficient, ale navíc mrší i jméno celému českému fotbalu. Co si o nás asi tak mohou v evropě myslet? - ještě by mohli londýňani nastoupit jak Klabzubáci na Barcelóně v těch nafukovacích oblecích.

Reagovat
PJ

A eště mi řekni, kdo ten koeficient vylepšuje

Reagovat
HOST*jampadampa

Liberec - vylepšoval

Reagovat
smazaný uživatel

jj s kazachstáncema že

Reagovat
HOST*jampadampa

Jsem tam dal úmyslně ten minulý čas sis nevšimnul

Ty ale samozřejmě musíš vytáhnout jednu blamáž co v evropě vyrobili. Kolik toho ale za poslední roky prosrala sparta? Se podívej na jejich výsledky za poslední roky v Evropě vždyť to byl trapas nad trapas.

Paradox - největší úspěchy jste slavili pod Hřebíkem, kterého jste vyhnali jak všivého psa. Holt asi sparťanská vděčnost... O to víc mě ale štve jak rok co rok vykoupíte to co u nás ještě zbylo (kolikrát hráče co do týmu vůbec nezapadají a ti se pak logicky nechytnou). Ono to nestačí tak musí Křéťa ještě přikoupit i nějaké ligové zápasy aby to na ten titul vůbec vyšlo. Jenže v evropě se to pak celé prolákne vykopnou vás už v předkole. A další rok zase nanovo

Reagovat
HOST*

Tomuhle se musím jenom smát, tak zařiď ať postoupí někdo jiný do LM.Slavie se tam nikdy nedostane i když měla plno šancí a dopadla by to ještě hůř, než ten tvůj komplex(Sparta).A dál tedy nevím kdo někdy vylepšoval koeficient, když ne Sparta.Liberec proti FC Brakalankaral a jim podobným, asi myslíš, tak to je super, ale proti těmhle by vyhrával každý.

Reagovat
HOST*jampadampa

Sparta se tam s touhle "antinfylozofií" taky už nikdy nedostane. A pokud si dobře vzpomínám tak naposled hrála přímo LM jenom kvůli koeficientu. Libe válel v Uefe a vyřazoval španěly Vigo atd. To tys ale asi někde prochrněl nebo jsi byl ještě na houbách. Že mám zařídit aby do LM postoupil někdo jiný? Já ti povím anonyme jak bych to zaŕídil a velmi snadno. Stačilo by zavřít Křetinského za všechny ty koupené zápasy naší ligy plus na pankrác přihodit Kokotšťála který vám to pořád jistí ze zadu a rázem hrajete ve stŕedu tabulky.

To se ale nikdy nestane protože jsme v ČR .Takže dál budou rudokožci vyskakovat a Řepkouni budou mít velkohubé kecy.

Reagovat
HOST*

Ani sám nevěříš, že by Sparta hrála ve středu tabulky, to je jenom tvoje přání.Naše pralesní liga mě moc nezajímá, ale tohle mě fakt dostalo.Já bych je taky zavřel, aspoň by ty a tobě podobný se neměli na co vymlouvat.Odjakživa byla Sparta v Česku nejlepší a s tím ty a ani nikdo jiný nic neudělá, tak jdi dělat něco smysluplnějšího a nebreč nám tady.

Reagovat
HOST*jampadampa

Né nejlepší, ale nejbohatší a nejzkorumpovanější.

Reagovat
HOST*

To je možný, ale asi jim to stačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele