Liga mistrů: preview středečních zápasů 1. kola

19.09.2007, 03:15, aktualizováno 19.09.2007, 03:15
Previews
Také druhá polovina týmů dnes večer vstoupí do základních skupin Ligy mistrů. České fanoušky bude nejvíce zajímat duel Slavie se Steauou Bukurešť, Evropa se zase nejvíce těší na souboj Barcelony s Lyonem. V dalších zápasech se mimo jiné představí Manchester United na půdě Sportingu, Arsenal hostí Sevillu, Inter Milán jede do Istanbulu...
Skupina E
Glasgow Rangers - VfB Stuttgart  (středa 20:45)
Ve středu večer bude ve svém prvním letošním vystoupení v Lize mistrů Glasgow Rangers hostit neměckého šampiona VfB Stuttgart. Oba kluby můžou ve skupině s Barcelonou a Lyonem jen překvapit, a tak se počítá s tím, že budou svádět bitvu o třetí místo zaručující účast v Poháru UEFA.

Skotský tým o víkendu v domácí soutěži spadl na druhé místo, když o víkendu na hřišti Hearts poprvé poznal hořkost porážky a na svého městského rivala Celtic ztrácí jeden bod. Se skupinou, které se také přezdívá jako "group of death" - skupina smrti, si hvězda Rangers DaMarcus Beasley neláme hlavu a sebevědomě tvrdí: "Myslím, že můžeme překvapit mnoho lidí v této soutěži. Týmy nás podcenují a to je pro nás jen a jen dobré." Na otázku ohledně soupeřů ve skupině odpověděl manažer skotského vícemistra Walter Smith s respektem, ale dodává, že se nebojí a věří v úspěch v domácích zápasech. Uvidíme, jestli svou formu z domácí soutěže Rangers potvrdí i v Lize mistrů.

To na druhé straně se o velké formě mluvit nedá. Špatně rozjetou sezonu obhájce vítězství z lonského ročníku Bundesligy lehce napravila výhra v domácím duelu s týmem Energie Cottbus z minulého kola. Dobrou zprávou pro VfB je gólový návrat do sestavy střelce Gomeze. Ten se vrací právě včas, jelikož neproměnování šancí dělá zatím úřadujícímu mistrovi největší problémy. Stuttgart nastoupí v Ibrox Parku bez zraněného Thomase Hitzlspergera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2,40-3,25-2,65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Barcelona - Olympique Lyon  (středa 20:45)
Velmi atraktivní duel se odehraje ve středu večer v katalánské metropoli, kde domácí Barcelonu vyzve francouzský mistr Lyon. Ani jednomu týmu se start do domácích ligových soutěží nevyvedl dle jeho představ. Lyon se zpočátku trápil, z prvních tří zápasů dva prohrál, ale reputaci si borci z východu Francie už stihli napravit - v sobotu vyhráli čtvrté utkání v řadě. Barcelona má za sebou zatím pouze tři zápasy Primera Division a na kontě pět bodů za dvě bezbrankové remízy a výhru s Bilbaem, ke které jí dopomohla i chyba rozhodčího, který uznal Tourému gól v situaci, kdy míč prokazatelně nepřekročil brankovou čáru.

Domácí tým bude hrát bez zraněného Kamerunce Eto'oa a i bez Carlese Puyola, který se stále zotavuje ze zranění kolenního vazu. Do sestavy by se po jednozápasové pauze měl vrátit Lionel Messi a doplnit tak v útoku Henryho s Ronaldinhem. Barcelona bude muset tvrdě pracovat, aby napravila špatný dojem z odehraných ligových zápasů. "Ještě jsme neviděli tu Barcelonu, na kterou jsme všichni zvyklí," vyjádřil se po nedělní remíze s Osasunou Frank Rijkaard. Uvidíme ji ve středu?

Lyon se letos bude snažit vyhrát počtvrté v řadě svou základní skupinu Ligy mistrů, ačkoliv mu tentokrát budou chybět klíčoví hráči jako Malouda, Tiago, či Eric Abidal, jenž nyní obléká dres středečního rivala. V útoku bude francouzský tým spoléhat hlavně na ve formě hrajícího Karima Benzema, který v posledním zápase proti Metz vstřelil hattrick. Týmu, jenž se ještě nikdy nedostal v Lize mistrů dále, než do čtvrtfinále, budou chybět dlouhodobě zranění Gregory Coupet a obránce Cris. "Máme na to, uhrát dobrý výsledek, ale především nesmíme prohrát," vyhlásil týmový cíl před zápasem Bemzema.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Victor Valdes - Gianluca Zambrotta, Gabriel Milito, Lilian Thuram, Eric Abidal - Yaya Toure, Xavi, Deco - Thierry Henry, Ronaldinho, Lionel Messi.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Remy Vercoutre - Fabio Grosso, Sebastien Squillaci, Cleber Anderson, Francois Clerc - Jeremy Toulalan, Kim Kallstrom, Mathieu Bodmer, Juninho - Sidney Govou, Karim Benzema.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 7.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Skupina F
AS Řím - Dynamo Kyjev  (středa 20:45)
AS Řím vstupuje do nového ročníku Ligy mistrů s cílem dát zapomenout na svůj poslední zápas v nejslavnější evropské soutěži, ve kterém prohrál s Manchesterem United ostudným debaklem 1:7. Soupeřem týmu z věčného města bude Dynamo Kyjev, další klub, jenž si bude chtít napravit reputaci. V minulé sezóně totiž skončili Ukrajinci ve skupině poslední se ziskem pouhých dvou bodů.

Svěřenci Luciaca Spalletiho začali novou sezónu výborně, Serii A vedou s dvoubodovým náskokem na milánský Inter a úctihodnou bilancí 7:0, na konci srpna navíc svého současného pronásledovatele porazili v bitvě o Italský superpohár. Spalleti, jenž, než přišla zmiňovaná porážka s Manchester, vedl AS k nejlepší sérii zápasů v Evropě za posledních 23 let, věří, že letos je jeho kádr ještě mnohem silnější než ten loňský: "Jsme o další rok zkušenější a tým je o dost lépe vybalancovaný.”

Římany sice v létě opustil stoper Cristian Chivu, jehož konečnou destinací se stal Inter Milán, na druhou stranu však dorazili Francouz Ludovic Giuly a Brazilci Juan se Cicinhem. "Máme jen jeden cíl – stále se zlepšovat. Když budeme chtít útočit, musíme si dát pozor i na zadní vrátka. V loňské sezóně proti Manchesteru jsme se snažili za každou cenu dát rychle gól, nebyli jsme v tom správném rozpoložení,” bilancuje Spalleti.

Skupina F je podle expertů jedna z nejtěžších, zkušený kouč má na věc stejný názor: "Myslím, že naše skupina patří k těm nejobtížnějším, každý tým je zde nebezpečný, ale nejsilnější je určitě Manchester United. Musíme ukázat odhodlání a věřit si.”

Co se týče Ukrajinců, tak jejich úvod do sezóny ani zdaleka tak ideální nebyl. Dynamo je až třetí, na vedoucí Shakhtar Donetsk ztrácí sedm bodů. "Jsme si vědomi síly AS Řím, musíme si dávat velký pozor, protože mají velmi rychlý přechod z obrany do útoku,” hodnotí svého nadcházejícího soupeře kouč Anatoliy Demyanenko. "Samozřejmě věříme, že neprohrajeme, remíza by určitě nebyla špatným výsledkem.”

Kyjev sice ve statistikách má jedno vítězství 3:0 nad AS, ovšem jinak je to na italské půdě z jejich strany velká bída – dvě remízy a hned čtyři porážky nedodávají Dynamu příliš důvodů k optimismu. Ačkoli loni dosáhli na ligový a pohárový double, Ukrajinci se v Evropě už dlouho dobu trápí, již šestkrát posobě v boji o postup ze základní skupiny selhali. Naposledy se jim to podařilo v ročníku 1999/2000, aby nakonec skončili v druhé fázi poslední se dvěma body.

"Stejně jako Řím jsme za poslední tři roky tvrdě pracovali, abychom naši hru v Evropě zlepšili,” pokračuje Demyanenko, který se ještě bude muset rozhodnout, zda postaví ze zranění se zotavujícího útočníka Artema Milevskiy. "Rozhodně máme v této skupině své šance, ve fotbale neexistují lehké zápasy, stát se může cokoli a nic v něm nemůžete předvídat.. Můžeme postoupit jako kdokoli jiný,” završil trenér Dynama.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Lisabon - Manchester United  (středa 20:45)
Manchester United se už osm sezón marně pokouší navázat na triumf z roku 1999. Nevyšlo to ani loni, kdy tým hrál ve skvělé formě, ale v semifinále nestačil na pozdějšího vítěze AC Milán. Nyní jej čeká další pokus, ale hned na úvod skupiny těžká zkouška - o body bude bojovat na hřišti portugalského Sportingu.

Ten bude chtít odčinit své účinkování v soutěži v minulé sezóně, kdy skončil ve skupině poslední. V zádech má solidní formu z domácí ligy, tři ze čtyř zápasů vyhrál, nestačil jen na Porto. "Daří se nám, procházíme dobrým obdobím," pochvaluje si kouč Paulo Bento. "Respektujeme Manchester, ale nebojíme se. I United mají své chyby a ty musíme využít. Nebudeme tu jen do počtu, věřím, že budeme bojovat o vtězství," tvrdí sebevědomě Bento.

Do karet by mohl domácím hrát fakt, že Rudí Ďáblové nehrají mimo Ostrovy moc dobře, z posledních 14 zápasů Ligy mistrů na hřištích soupeře vyhráli jen dvakrát. Naproti tomu v jejich středu jsou dva hráči, kteří se budou chtít proti Sportingu, svému bývalému klubu, vytáhnout - Cristiano Ronaldo a tak letní posila Nani. "Ronaldo se v Manchesteru dobře vypracoval, je z něj lepší fotbalista. Zaslouží si vřelé přijetí, stejně tak Nani," apeluje trenér na fanoušky. V zápase mu budou chybět dva dlouhodobě zranění Brazilci, Pedro Silva a Derlei. Oba si začátkem září poranili koleno a oba si nezahrají přibližně půl roku.

Sir Alex Ferguson na druhé straně barikády má o poznání větší problémy se zraněními. Citelně chybí Gary Neville, který se stále nezotavil ze svalového zranění, podobné problémy trápí i letní posilu Owena Hargreavese. "Nedal se včas do pořádku, což je pro nás velká rána, neboť má v Evropě velké zkušenosti," lituje Ferguson. Mimo hru jsou také Darren Fletcher, John O'Shea, Park Ji-Sung a gólman Ben Foster, o víkendu k nim navíc přibyl Mickael Silvestre, jenž si s vážně poraněným kolenem v tézo sezóně zřejmě už nezahraje.

Problémy Fergusona čekají i v útoku, ani jeden z trojice útočníků Rooney, Saha, Tevez totiž není zcela fit. 21letý Wayne Rooney, který doléčuje zlomeninu chodidla, však věří, že bude moci nastoupit. "Už mi fotbal moc chyběl. Doufám, že se ve středu podívám na hřiště a dostanu se zpět do hry," prohlásil Rooney.

V Premier League to s United po prvních kolech vypadalo špatně, brzy nabrali ztrátu na Chelsea a trápili se ve spodních patrech tabulky, ale přišly tři výhry 1:0 v řadě, k tomu zaváhání Chelsea a pohled na tabulku je pro Manchester hned veselejší. Patří mu čtvrtá příčka, Blues jsou o skóre za ním. "Teď nemáme k dispozici celý tým, ale budeme své hráče mít v druhé polovině sezóny a věřím, že můžeme dopadnout ještě lépe než loni, kdy jsme byli blízko," věří skotský kouč nejméně v posup do finále.

Jediné předchozí vzájemné měření sil se datuje už do sezóny 1963/64, kdy byl v tehdejším Poháru vítězů pohárů úspěšnější Sporting. První zápas sice prhrál 1:4, ale v odvetě soupeře smetl výsledkem 5:0 a později po úspěšném finále proti MTK Budapešť pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze. Sporting na svém hřišti anglického soupeře přivítal už pětkrát a nikdy nebyl poražen, vyhrál čtyřikrát a jen jednou remizoval. Manchester má v Portugalsku horší bilanci 3-1-4.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Skupina G
PSV Eindhoven - CSKA Moskva  (středa 20:45)
CSKA Moskva se sice může pochlubit druhou nejlepší obranou v ruské lize, jedenáct remíz ze 23 odehraných zápasů ho však sráží až na šestou příčku s osmibodovým mankem na vedoucí duo Spartak Moskva a Zenit Petrohrad. Eindhoven naopak začal sezonu skvěle a ze čtyř ligových utkání vytěžil deset bodů. I proto bude ve středečním duelu favoritem.

"Potřebujeme do utkání přenést klid z ligové soutěže. Někdy hrajeme dobře a vytváříme si šance, ale dáváme soupeři příliš mnoho prostoru. To si proti CSKA nemůžeme dovolit," ví moc dobře trenér PSV Ronald Koeman, jemuž budou chybět Mike Zonneveld a Ottman Bakkal.

Mezi třemi tyčemi CSKA stále chybí Igor Akinfejev a příležitost tak opět dostane Veniamin Mandrykin. "Pamatuji si, jak moc se na jaře mluvilo o Akinfejevově zranění. Ruskou ligu jsem tou dobou nechytal tři roky. Před každým zápasem cítím nervozitu, avšak nebojím se. Fotbal není hra pro ty, co mají strach," prohlásil Mandrykin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fenerbahce SK - Inter Milán  (středa 20:45)
V souboji Fenerbahce s Interem bude favoritem hostující celek. Turecký klub začal sezonu bídně a zatím je až na osmé příčce ligové tabulky. Inter sice v úvodním kole remizoval s Udinese, další dva zápasy ale vyhrál a v tuto chvíli je druhý za AS Řím.

Trenér Nerazzurri Roberto Mancini bude mít velký problém se složením obrany. Po zranění se sice vrací Walter Samuel, mimo hru jsou však zranění Marco Materazzi a Christian Chivu a distancovaní Maicon, Nicolas Burdisso a Ivan Cordoba, kteří pykají za potyčku po loňském utkání ve Valencii.

Fenerbahce v nové sezoně zatím tápe a svědčí o tom i víkendová remíza s Rizesporem. Trenér istanbulského klubu Zico si je velice dobře vědom síly úřadujícího italského mistra a své svěřence varuje především před uměním Zlatana Ibrahimoviče. "Podle mě je to nejlepší hráč na světě. Je rychlý, skvěle zakončuje a dokáže se prosadit přes obranu," vysekla legenda brazilského fotbalu pochvalu švédskému reprezentantovi.

Zicovi zřejmě budou chybět Deniz Barış a Tümer Metin, proti svému bývalému klubu nastoupí obránce Roberto Carlos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Skupina H
Arsenal FC - Sevilla FC  (středa 20:45)
Střetnutí dvou jednoznačných favoritů skupiny H Arsenalu a Sevilly slibuje rozhodně pěknou podívanou. Ať už ji bude produkovat jen domácí favorit, který zatím v úvodu sezony předvádí parádní útočný fotbal, a nebo ho krásnou hrou bude podporovat i jeho španělský sok, vítěz posledních dvou ročníků Poháru UEFA.

Kouč Gunners Arsene Wenger si je určitě vědom toho, že dobrý vstup Arsenalu do nového ročníku Premier League ještě v žádném případě nepředurčuje jeho mužstvo k úspěšnému vstupu i do milionářské Champions League. Wengerovy mladé pušky zatím v anglické lize v pěti úvodních zápasech neprohrály, ale sevillský mančaft vedený Juandem Ramosem, který je spojován v poslední době s Tottenhamem, by mohl ve středu poodhalit mezery ve hře Kanonýrů. Například poslepovanou obranu Arsenalu, kterou dlouhou dobu sužují zranění klíčových beků, jakými jsou Eboue a kapitán Gallas, by měl řádně prověřit snajpr ve službách Sevilly Frederic Kanouté, jenž je Arsenalu známý i ze svého působení v Premier League a sám boss Gunners se jeho schopností hodně obává.

Klíčové pro hru Sevilly bude určitě to, jestli se hráči kompletně přenesli přes nedávné tragické smrti Antonia Puerty. To by však neměl být asi problém, vždyť hned první zápas po této smutné události svěřenci Ramose vyhráli nad AEK Athény vysoko 4:1 a naposledy v lize si stejným poměrem poradila Sevilla s Huelvou. Na druhou stranu nutno podotknout, že jsou Gunners úplně jiným šálkem kávy, než byli poslední soupeři Sevilly, a tak nelze vyloučit ani snadné vítězství Arsenalu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00-3.20-3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Steaua Bukurešť  (středa 20:45)
Stadion Evžena Rošického na Strahově už je připraven na historicky první zápas Slavie v základní části Ligy mistrů. Sešívaní v něm přivítají patrně svého nejdůležitějšího soupeře ve skupině, rumunskou Steauu Bukurešť. Právě s ní by se totiž podle papírových předpokladů měli za zády favoritů Arsenalu a Sevilly prát o třetí místo.

Na stadionu celé pondělí probíhaly rozsáhlé úpravy, jako výměna reklam a vůbec celý stadion pohltila modrá barva symbolizující Champions League. V úterý se celá procedura příprav na premiéru ukončila tiskovými konferencemi a oficiálními tréninky obou mužstev.

Sílu středečního soupeře červenobílých na předzápasové konferenci dokonale vystihl Karel Jarolím: "Víme, že nás čeká velmi těžký protivník. V poslední době se mu příliš nedařilo, i když v předloňské sezoně se probojoval do semifinále poháru UEFA. To mužstvo je zkonsolidované a dobře organizované, co se týče obranné činnosti. Mají i nebezpečné hráče směrem dopředu, na ně si musíme dát velký pozor. Steaua spoléhá hodně na standardní situace. Očekávám, že nepřijeli jen bránit, budou chtít vstoupit do Ligy mistrů s bodovým ziskem."

Co se týče síly Slavie, ta tkví hlavně v pozemní kombinaci, vzdušné souboje nedělají Vlčkovi ani Šenkeříkovi příliš dobře. Pokud se jedná o absence, tak kouč Jarolím na tiskovce pouze nastínil, že určitě nenastoupí Švec a otazníky visí nad startem Jandy, Šmicera, Tavarese a Krajčíka. "Hrajeme sedmnáct let nepřetržitě v evropských pohárech, takže se zápasu nebojíme. S Ligou mistrů zkušenosti nemáme, ale v Poháru UEFA pamatuji náš přímý souboj před sedmi lety, tenkrát jsme postoupili. Nezlobil bych se, kdybychom byli úspěšní i zítra," připomněl všem slávistický kouč dvojzápas z roku 1999, kdy Slavia po výsledcích 1:1 a 4:1 postoupila dále.

Slavii každopádně čeká nevyzpytatelný soupeř z východní Evropy, který loni vybojoval ve skupině s Lyonem, Realem Madrid a Dynamem Kyjev třetí místo a nakonec ho v Poháru UEFA zastavila Sevilla, pozdější vítěz trofeje. I letos se Steaua může spolehnout na střelecké umění Dicy, který již loni zářil a nasázel ve skupině Ligy mistrů čtyři góly. Vítěz PMEZ z roku 1986 postoupil do základní části LM přes polský Lubin a běloruský Borisov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (93)

Přidat komentář
Slejdy

come on AS Roma !!

Reagovat
Xavi

Kdo psal to preview k zápasu Arsenál : Sevilla ? Prej nelze vyloučit snadné vítězství Arsenálu. To si děláte prdel ne?

Reagovat
HOST*Autor

Proč ne jako...záležet bude hlavně na psychické stránce Sevilly, která nemusí být nejlepší...samozřejmě nepochybuji o velké síle Sevilly, ale za snadné vítězství považuju i výhru 1:0, přičemž Sevilla bude mít jen jednu nebo dvě šance ke vstřelení gólu

Reagovat
Xavi

Jak je vidět, tak Sevilla se z té tragické události vzpamatovala nejlíp jak mohla. Jestli si někdy viděl hrát Sevillu, tak moc dobře víš, že s velkokluby jako Barca, Real, Valencie hrává nejenže vyrovnanou partii, ale častokrát je přehrála, navíc svým aktivním fotbalem. Nebyly to výsledky na základě betonu, štěstí nebo neschopnosti soupeře přoměňovat branky. Sevilla už delší dobu hraje prim jak ve Španělské lize tak i v pohárové evropě. Drží kádr pohromadě, dokázala odolat i miliónovým nájezdům Chelsea na Alvése. Navíc zase vhodně posílili kádr, takže vypadají ještě silněji. A co Arsenál? Ber Henryho! Za poslední léta byl tak maximálně rád za účast v LM. Jinak šance obou týmů na vítězství ohodnotili bookmakeři stejnými kurzy...

Reagovat
Xavi

A když dokázala přehrát Real, Barcu, Valencii, tak s Arsenálem(který je minimálně o třídu níž) nebude v roli outsidera.

Reagovat
smazaný uživatel

vedoucí tým premier league je o třídu níž než valencie?

Reagovat
Xavi

Po šesti kolech snad nikdo tabulku brát vážně ani nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tak přece něco ta tabulka musí vypovídat, když si vemeš, že o jediný body přišel arsenal kvůli kixu lehmana, který momentálně nechytá...

Reagovat
HOST*antimadrista

Souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za poslední léta byli rádi za účast v lm? třeba to léto, kdy se dostali do finále, že?

já nepochybuju o tom, že to bude vyrovnaný zápas, ale zase tolik schazovat arsenal?

Reagovat
Xavi

Tak jo sorráč, na účas ve finále jsem trochu zapomněl.

Reagovat
HOST*Autor

Podivejte se, jak mužete tvrdit že se sevilla z té tragédie vylízala když zatim porazila jen podprumerny evropský týmy. A to že je Arsenal po šesti kolech v PL první sice nic nemusí znamenat, ale zatím předvádí moc dobrý fotbal, takže to rozhodne neni nahoda!!! Asi jsem to přehnal s tim že to možná bude pro něj snadnej zápas, ale sorry říct, že je o třídu horší než valencie to je sakra neobejektivní názor!

Reagovat
Xavi

Nj. s tou Valencii jsem věděl, že hned na mě vylítnete. Ale psal jsem to v práci a zrovna tady přišla taková mě hrozně nesympatická baba, kterou jsem myslel, že už neuvidím a tak jsem to chtěl rychle dokončit. Takže se opravuju, že Valencie s Arsenálem jsou tak zhruba na stejné úrovni. Jinak k těm podprůměrným evropským týmům:

Dvakrát si poradila s Realem Madrid v španělském superpoháru a vyhrála i na jeho hřišti, dokonce mu tam dala pětku, takže když tady pak čtu, že předpokládáš, že Sevilla bude mít jednu nebo dvě šance, tak mě to samozřejmě hned nakopne.

No a jinak Huelvě a AEK dát čtverku zase tak jednoduchy není, neviděl bych je jako podprůměrný.

Reagovat
HOST*Autor

no nevim nevim...to s jednou nebo dvěma šancema sem myslel že je to možný ne že to předpokládám! A zápasy s realem byly po puertovi?? Ja myslim že ne

Reagovat
Xavi

Ale notak. S tím Puertou to byla obrovská tragédie, na hřišti to ale jejich výkon neovlivní.

Reagovat
HOST*Autor

Stát se může všecko

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*Autor

Ale opravdu si myslim že Sevilla na Emirates Stadium tři body nevytěží tipnul bych tak remízu 1:1 s tim že bude mít arsenal optickou převahu

Reagovat
Xavi

No z preview mi to tak nepřipadalo. Jinak tipuju taky tak tu remízu, s tím že by mě nepřekvapil jakýkoliv výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnost Sevilly se podle mě po smrti neovlivnila. Dneska je to nevyzpytatelný zápas - může vyhrát Arsenal, může vyhrát Sevilla. Při současné formě a síle Sevilly bych se nebál dát ani ostrou dvojku, ale spíš to vidím na plichtu.

Jinak dneska si myslím, že Lyon porazíme, doma na Nou Campu to proti silným soupeřům v Lize Mistrů se umíme namotivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vyhrame s prehladom

Reagovat
HOST*

Když se vám náhodou v koupelně zraní Totti, tak prohrajete.

Reagovat
Slejdy

co sem komu udelal ale uz mamko ??

Reagovat
HOST*M11

jj svet je k nam nemilosrdny

Reagovat
HOST*

To chceš říct, že bez Tottiho hrajete stejně dobře jako s Tottim.Bez něj by to vaše "slavné" AS bylo v háji, jenom si to nechcete přiznat.

Reagovat
Slejdy

mozna driv jo ale ted uz ne ... je tam vice kvalitnich hracu .. sak si reknem jak nekdy nenastoupi..prosimte co to vubec ale pises tady ..vis beztak prd o AS

Reagovat
HOST*

To je možné že vím prd, ale tím pádem o AS vím přibližně stejně jako ty.Je pravda že máte hodně kvalitních hráčů, ale vaše hra se točí okolo Tottiho a pokud nezahraje, tak máte problém.

Reagovat
smazaný uživatel

preco pises blbosti? pozeras kazdy majstrak AS ???.... AS uz davno nestoji len na Tottim....aj ked je to ikona...ale je nahraditelny

Reagovat
HOST*

Spíš......koukáš na každý zápas Tottiho.

Reagovat
HOST*

Fenerbahce by mohlo zvítězit.

Reagovat
HOST*

nezvítězí

Reagovat
HOST*

Fenerbahce porazit Inter, to snad ne.I ta naprosto poslepovaná sestava je přehraje.

Reagovat
Slejdy

mohli by no Inter nemusim jaksi

Reagovat
HOST*

To nikoho nezajímá, že ty Inter nemusíš.Jediná důležitá věc je, že Inter vyhraje a ty s tím nic neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

NERRAZURRO BASTARDO

Reagovat
smazaný uživatel

INTER vyhraje a s tim nic neudelas

zo srdca prajem tento vysledok Interu..bodaj by nepostupili zo skupiny

Reagovat
HOST*

Jak ty si mohl být nejrychlejší spermie, to nechápu.

Reagovat
HOST*bakasa

XAVI ty seš kkt,sorry ale seš...jak můžeš psat takový ho*na o Arsenal,proč asi hrál poslední 2 roky 4.místo???Protože měl pořád zraněných 5 hráčů...Podívej se Chelsea ta má zraněný 2 hráče,má 6x šírší kádr a neporazí ani po*ranej Rosenborg...Tím nechci tvrdit že je Arsenal favorit,vidím to na remízu,ale to píšeš o Arsenal jsou kecy a ho*na

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, Sevilla je v Evropě momentálně rozhodně respektovanější než Arsenal.

Reagovat
HOST*Thomick

cožeeeeeeeeee??!!! Kámo ty si mimo jak ta jedle

Reagovat
satan_666

Sevilla podle mě neprohraje je to výborný tým,Arsenalu tolik nevěřim,má hru postavenou na několika hráčích,když nezahraje Fabregas nebo van Persie tak sou v ...

Reagovat
HOST*Thomick

No kamaráde tak to se mejlíš arsenal je letos jeden z mála týmu u kterého je důležitý výkon všech hráču. Gunners v žadnym případe nevsází na jednotlivce a už vubec ne na persieho dyt prosim te je letos nic moc a jak to arsenalu šlape!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnost Sevilly se podle mě po smrti neovlivnila. Dneska je to nevyzpytatelný zápas - může vyhrát Arsenal, může vyhrát Sevilla. Při současné formě a síle Sevilly bych se nebál dát ani ostrou dvojku, ale spíš to vidím na plichtu.

Jinak dneska si myslím, že Lyon porazíme, doma na Nou Campu to proti silným soupeřům v Lize Mistrů se umíme namotivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera jsem dal tři tikety a vyšly mi dva.tak já vám teda poradím,ANO?

PSV-cska 1,arsenal-sevila 02,sporting-manch 0,glasg-stut 10,barc-lyon 1,fener.- milan 2,AS-dynamo -poločas 1,slavia-bukurešt 10,

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, to bylo keců od fandů španělské ligy, že Arsenal v žádném případě v top4 v PL, UEFA, klidný střed tabulky a já nevim co všechno. A teď? Arsenal je první (jasně, je odehraných pár kol, ale o tom, že by Arsenal nebyl silný snad nikdo už neuvažuje). Tohle je úplně stejná situace. Sevilla je silná, ale zatím si v Lize mistrů ani neuprdla, takže bych byl opatrný s těmi ostrými dvojkami atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, musím se přiznat, že Arsenal mě zatím velmi příjemně překvapuje. Sice jim nefandím, ale na ten jejich fotbal je radost pohledět. A letos k tomu hezkýmu fotbalu přidávají i vcelku dobrou finální přihrávku a už i tu koncovku. Tento víkend si proti Spurs vytvořili cca 8 naprosto čistejch gólovek, to bylo skoro neuvěřitelný ...

Reagovat
HOST*Pedrozzz

no je vidět, že ani bukmejkří nemají úplně jasno o favoritu Arsenal-Sevilla. A to je právě to krásné na fotbalu, může to skončit jakkoli... 3:0, 0:0, 0:3 ;) Osobně jsem maximálně natěšenej na kombinační útočnou smršť, takže doufám, že na úvod to nebude žádná otrkávačka a padnou alespoň 3-4 góly!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám v totéž, ale očekávám oťukávačku.

Reagovat
HOST*Rodney

Očakávam parádne predstavenie ofenzívne ladených mužstiev. Sevilla hrá v PD najpohľadnejší futbal, rovnako ako aj Arsenal v PL.

Reagovat
HOST*feri

barca vzhra

Reagovat
HOST*gabi

picsu

Reagovat
HOST*

Reagovat
Mata

já bych teda radši zvítězil

Reagovat
HOST*Pj Ladd

Doufám že Lyon Barcelonu pořádně potrápí a odveze si prinejmensím bod za remízu....nechci se nikoho dotknout ale uprímne nechapu jak je možný že hvezdama prošpikovaná Barca neni schopna dat v zapase ani gol..nebo je rada za 1:0...Messi,Henry,Ronaldinho

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Barca bez problému vyhraje, tím jsem si jist.

Reagovat
HOST*

bez problému to nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

tak motivace(chuť do fotbalu, bojovnost atd.) bude oproti zápasům s průměrnými španělskými celky určitě větší...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už chci vidět konečně tu pravou Barcu. Hlavně z toho důvodu, že pokud bude ta mizérie přetrvávat i nadále, tak by to mohl být Rijkaardův a Ronaldinhův konec. To rozhodně nechci. Já jsem přesvědčenej, že oba patří k tomu nejlepšímu, co fotbal může nabídnut, ale pokud budou svou práci dělat pod svoje možnosti, tak bude lepší, aby odešli a nestáhli Barcelonu ke dnu s sebou. A já nechci, aby odešli. Na to je mam oba moc rád. Jinak samozřejmě to neni jen jejich vina, je to kolektivní záležitost, ale oni dva jsou ti, kteří jsou nejvíc vidět a od kterých se nejvíc čeká...

Visca el Barca! Ať se dostaneme zpátky tam, kam patříme!

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem sa ta nijako dotknut ale prave teraz ste tam kde patrite a kde by ste mali vzdy patrit az za Real.. ale zase nie az tak daleko to by nebola sranda..

inak ak sa R10 nezobudi tak pre vas bude vyhodnejsie ho predat.. si myslim..

Reagovat
HOST*ital

Už je pozdě...

Reagovat
HOST*Marf

No estli je Rijkard a Ronaldinho to nejlepsi v Barce.... , od te doby co odelsel jeden z jeho asistentu je v loji ten tvuj slavnej Rijkaard, pac ten asistent (menu nepametam) se staral o taktiku a tu jak vidno nema Rijkaard v krvi, v tom je slabej. A jedinej hrac neni buh. Jak se ne nej povesi nejakej stirek je po Ronaldinhovi, jak to predvedl loni Boulahrouz z Chelsea v LM. V tom matchi v Londyne ho vymazal.

Reagovat
smazaný uživatel

No on ten asistent (Henk Ten Cate) v Ajaxu taky zrovna nezáří...

Reagovat
Messiáš

Věřím, že vyhrajeme. Myslim že padne hodne golů. Jinak snadné vítezství Arsenalu . Já sem si vsadil na Sevillu byl skvelej kurz a podle me vyhraje...

Reagovat
HOST*nofan

No, myslim, že tolik štěstí už mít Slavie nebude. Už cítím ten hnusnej pocit z rychle obdrženého golu. Budu přát 1, ale koukat budu na Arsenal, to bude myslim jiné kafčo.

Reagovat
Marv

jj to souhlasim.. myslim ze dnes to na body stacit nebude a sledovat budu taky arsenal (myslim nejvetsi magnet 1.kola)

Reagovat
HOST*NANI

slavia fujjjj kokoti sparta a manchester sou aspon majstri

Reagovat
HOST*NANI

manchester olaaaaaa sou majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Autor

Tak co xavi? Snadné vitezstvi gunners je tu jak sem řikal...navic sevilla teda prilis nepotvrdila to ze je kvalitni muzstvo a kvalitnejsi nez arsenal ze merenguesi

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla zahrála dnes hodně pod své možnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi ale jouda, si to příště pořádně přečti.

Reagovat
-Kopy-

Pěkná haluz...jak říká spanhel, Sevilla zahrála hluboko pod svoje možnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na to hotl neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci říkat, že jsem to říkal, ale já to vážně říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dnes pohodové vítězství, Lyon slabý, neprověřil nás a kdyby jsme dali další loženky, mohlo to skončit klidně 4:0 - a nikdo by se nedivil. Nicméně náš výkon ještě nebyl optimální a to snad nejsem perfekcionista. Ale co hrát proti soupeři, který se zmůže jen na pár sporadických brejků....

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsme mu nedovolili, lyonští nemohli nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jestli nic nedovolíme i mnohem silnější Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla mnohem silnější? To asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem, to jsem přehnal. Směrem dopředu ale bude Sevilla nebezpečnější, dnes k nám přijel utrápený Lyon. Ale přesto si myslím, že Sevillu doma porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrápený Lyon narozdíl pět zápasů v řadě vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o dnešku a dnes nepředvedl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsme mu nic nedovolili.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Na barcelonku bych se dokázal dívat hodiny Kucí vopálený to tam šolíchali.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak uvidíme, jak dlouho potrvá, než se zas uspokojí...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Doma bysme měli porazit každýho,horší je to venku

Reagovat
HOST*cracker

Doufam, že se Titi chytil tim golem

Reagovat
smazaný uživatel

No asi bylo dobře, že ho dal on a ne Gio...

Reagovat
HOST*

Kdo to tu dneska pleskal ty sračky o Seville Arsenal nemám rád, ale co to je Sevilla? Nemá žádné zkušenosti v LM nic... UEFA to je slabé kafé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele