Liga mistrů: favorité úspěšní

02.08.2007, 00:17
Komentáře a souhrny
Středeční zápasy druhého předkola Ligy mistrů narozdíl od těch úterních žádné překvapení nepřinesly. Hned čtyři celky uspěly venku a do odvet můžou jít relativně v klidu, mezi nimi Rosenborg nebo Salzburg. Naopak Besiktas a CZ Bělehrad sice doma vyhrály, ale jen o gól a v odvetách se budou strachovat.

Vstup do milionářské soutěže za sebou má také pražská Slavia. V úvodním utkání druhého předkola "Sešívaní" zavítali na půdu slovenského mistra ze Žiliny a i když rozhodně nebyli lepším týmem, odvážejí si domů cennou remízu 0:0...
Celý komentář k utkání najdete zde.

Astana si v prvním předkole poradila s Olimpi, druhé předkolo ale bude s největší pravděpodobností znamenat konečnou. Rosenborg v Kazachstánu potvrdil roli papírového favorita a zvítězil 3:1. Dvěma brankami se blýsknul Kone (4. a 62.), třetí přidal z pokutového kopu Iversen (57.). Za domácí ve 27. minutě srovnal na 1:1 Kuchma.

Na třetí předkolo se již mohou těšit rovněž v Salcburku, rakouský klub totiž veze z půdy lotyšského FK Ventspils vysokou výhru 3:0. Hlavní hvězdou utkání se stal autor tří branek Aufhauser a na hřišti se objevili také všichni tři čeští internacionálové. Vratislav Lokvenc a Patrik Ježek nastoupili až na závěr duelu, Karel Piták nechyběl v základní sestavě a podle agentury APA byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti.

Pořádné trápení za sebou má Besiktas, který se o postup bude muset ještě poprat. Turecký klub sice porazil Sheriff Tiraspol, dal však pouze jednu branku. O tu se v 73. minutě utkání postaral Toraman.

Podobně jako Besiktas dopadl další favorit - CZ Bělehrad. Srbský mistr se řádně natrápil s Levadií Tallinn a rovněž on vyhrál pouze 1:0. Zde se jako jediný trefil ve 35. minutě Koroman.

V posledních dvou utkáních se už radovali hosté. Dinamo Záhřeb se jen tak tak propletlo sítí prvního předkola, to druhé by pro něj mělo být snazčí. Chorvatský klub vyhrál zásluhou branek Šokoty a Modričce z úvodů obou poločasů v Domžale a může litovat situace z 87. minuty, kdy na konečných 1:2 korigoval Zezelj.

O historický kousek v podobě postupu islandského celku do třetího předkola se pravděpodobně marně pokusí Hafnarfjordur. Ten sice nad BATE Borisov vedl již od čtvrté minuty, ještě v první půli ale náskok ztratil a nakonec podlehl 1:3. Nejméně atraktivní dvojice z celého druhého předkola tak pravděpodobně má svého vítěze.

Výsledky


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
Slejdy

Man Utd 2:3 Inter

Reagovat
Slejdy

jako nepatri to sem asi ale pisnicka The Way I Are od Timbaland feat. Keri Hislon to je song jak cip

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

omg wtf..jeste ze uz sels spat

Reagovat
plechi

Nově Lucho za 25 a Nasri za 15

Reagovat
smazaný uživatel

no dobrý, já už včera večer chtěl napsat, že se spekuluje o výměně Riquelme - Baptista, no nic, zítra očekávám na Marce Diega a na AS Sneijdera...

Reagovat
plechi

njn... nakonec budem mit 5 kreatviních záložníků

Reagovat
HOST*válec

..hlavně dotáhnout to LW a jinak sem pro Lucha

Reagovat
Shevchenko

Snad se vzdáte toho Pata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste šašci.

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele