LIGA MISTRŮ 2004/2005

06.05.2004, 12:50
Aktuality
Ještě neskončil ligový ročník 2003/2004, ani neznáme vítěze letošní Ligy mistrů a již se vše připravuje na nastávající sezónu. Kdo má již nyní účast jistou, kdo půjde do předkola a kdo postoupí přímo? Pomůcka pro sázející je zde! Neváhejte, vstupte, diskutujte a sázejte!

Španělsko: Má v Lize mistrů čtyři místa, dvě přímo v soutěži, dvě ve třetím předkole. Podle současného postavení v tabulce tak postupují Valencia a Real Madrid přímo a Barcelona s Deportivem La Coruňa do 3. kola kvalifikace.

Itálie: Má stejný počet míst jako Španělsko. První jistota je zde - AC Milán a AS Řím přímo, Juventus do 3. kola kvalifikace. Tam postoupí také tým, který se umístí na 4. místě.

Anglie: Opět jako ve Španělsku a Itálii, Arsenal do skupiny, doprovodí ho tým na druhém místě, což bude s největší pravděpodobností Chelsea. Do 3. kola kvalifikace pak ti, kteří skončí na 3. a 4. místě. Tedy Manchester United. a....? Kandidátů na čtvrté místo je dost, závěr ligy bude hodně zajímavý...

Německo: Má místa tři, dvě přímo a jedno v předkole. Jistý postup do hlavní soutěže už má Werder Brémy, horší než druhý už v lize neskončí. Ze druhého místo jej pravděpodobně doprovodí Bayern, třetí tým ligové tabulky si zahraje třetí předkolo. To pravděpodobně bude Stuttgart, šanci má ještě Leverkusen.

Francie: První dva přímo, třetí do 3. kola kvalifikace. V lize sice ještě zbývají čtyři kola, ale vypadá to, že o první trojici je rozhodnuto – Lyon, Monaco a PSG. Situaci ještě může mírně zkomplikovat Monako, kdyby letošní ročník LM vyhrálo.

Řecko: Je na tom stejně jako předchozí dvě země. Dvě kola před koncem ligy mají první dvě místa zajištěna Panathinaikos a Olympiakos. Třetí pravděpodobně bude PAOK Soluň a zahraje si tak předkolo.

Portugalsko: Má jedno místo jisté, druhé místo pak ve třetím předkole. Jistotu prvního místa už má FC Porto, druhá skončí pravděpodobně Benfica.

Holandsko: Stejně jako v Portugalsku. Titul už má téměř jistý Ajax, na druhém místě zřejmě skončí PSV Eindhoven.

Skotsko: Zde je rozhodnuto už dlouho, Celtic jde přímo, Rangers 3. kola kvalifikace.

V Turecku, Belgii, Česku, Švýcarsku, Ukrajině a Izraeli jde mistr do třetího předkola a druhý tým do druhého předkola. V Turecku má titul na dosah Fenerbahce, druhý zřejmě skončí překvapivě Trabzonspor. V Belgii je jistý mistr Anderlecht, ke druhému místu mají blízko Bruggy. Situaci v Česku všichni dobře známe – titul má Baník, o druhé místo ještě bude boj. Švýcarský titul má už dlouho zajištěn Basilej, druzí jsou Young Boys Bern. Na Ukrajině zbývá ještě sedm kol, mistrem ale zřejmě bude Dynamo Kyjev, v čele má devítibodový náskok. O druhé místo se zřejmě poperou Šachťor Doněck a Dněpr. I v Izraeli je o držiteli titulu rozhodnuto, je jím Maccabi Haifa, druhý pak skončí Maccabi Tel-Aviv.

Mistři Rakouska, Polska, Ruska (CSKA Moskva), Srbska, Norska (Rosenborg), Bulharska, Chorvatska, Švédska (Djurgardens), Dánska a Slovenska postupují do 2. kola kvalifikace. Do prvního předkola pak postupují mistrovské celky z ostatních zemí Evropy.

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Honza

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Honza

Real-Mallorca 2:3

Reagovat
HOST*nikdo

Mam opravdu radost!

Reagovat
HOST*

hovno Real, ale Manchester-nejlepší!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele